76

Анонимен

преди 4 години

"показали расистки жестове по време на мача на стадион"Кое му е расисткото да правиш римски салют?

75

Анонимен

преди 4 години

Като знаеш законите кажи човека с покрива които е бил толерантен майсторите как е трябвало да постъпи!...Никакви устни обещания. В интернет има мостра на Договор за извършване на строително-ремонтни дейности, в който се нанася предварително уговорената цена на услугите и се подписва от двете страни. Иначе много съчувствам на човека, представям си как се е държала полицията след измамата.

74

Чавдар Михов

преди 4 години

Същите тези татуирани фенове бяха докарани на протестите срещу Гешев да "страхуват" протестиращите, да търсят провокации и в края на краищата да опорочат самите протести.

73

Анонимен

преди 4 години

От всичко написано до тук не разбрах, какво им е на хората, които играят в националнияотбор на Англия?!...било бели, било черни и т.н.Ми ние също имаме български граждани от *** етнос, които са спортисти ипредставят великолепно нашата родина! Нашата...на нас и на тях, защото са родени тукадишаме един въздух и т.н.Всички сме хора, просто има добри и лоши хора..С какво оня ашлак, забраден като ханъма и вдигащ ръка за нацистки поздрав е по добър от по добрите английски футболисти, а?!

72

Анонимен

преди 4 години

А полицията в Париж бие протестиращите пожарникари .В Каталуния продължават да стрелят с гумени куршуми и педагогика с палки ,газ ,шутове ,бой ,бой .

71

До 73

преди 4 години

Като знаеш законите кажи човека с покрива които е бил толерантен майсторите как е трябвало да постъпи!

70

Анонимен

преди 4 години

А сега ,ново пет ! Расистки жестове ? След безумието ,,обосновано предположение ,, По лицемерие и двуличие ,демократите надминаха *** многократно .

69

Анонимен

преди 4 години

Бих скочил от покрива!!!

68

Анонимен

преди 4 години

За да не се стига до расизъм трябва да има толерантност от всички не едните да си затварят очите за да може другите да не работят и живеят добре от кражби!

67

до 72

преди 4 години

Ти как би постъпил в ситуацията с покривите?

66

Менда Стоянова

преди 4 години

Миналата година гражданската отговорност на 2 милиона Българи беше увеличена с 100 лв. Оправданието беше 15 братовчеди искали обезщетение !!!! - Менда Стоянова ГЕРБ

65

Анонимен

преди 4 години

но чак пък арестувани? За какво? Набили ли са някого? Повредили ли са нечия собственост?...Закон за опазване на обществения ред при спортни мероприятия, Чл. 21 - Противообществена проява (спортно хулиганство) по смисъла на този закон е проява, която не съставлява престъпление по смисъла на наказателния кодекс (...) 8. изрази и скандирания, насаждащи омраза на расова, етническа или религиозна основа. Наказанията са арест до 25 денонощия, глоба и общественополезен труд. Законът е от 2004.

64

Анонимен

преди 4 години

А стига с тия покриви,наивници винаги е имало,жалко че си един от тях!

63

Анонимен

преди 4 години

Абе Гледайте последното предаване на Карбовски и ще видите какво мисли една от тях за тях и нашата полиция!!!!

62

Анонимен

преди 4 години

Когато ме обраха майсторите на покриви полицията ме пита откъде имам толкова пари!

61

Анонимен

преди 4 години

Някои ще ми обясни ли как българина едва отглежда едно дете а те по пет десет!Българина е беден и гладен а не краде ближния си а те крадът и лъжат които им паднеЕдна комшиика я питали колко и е часа а тя да вземе да бръкне в чантата си да види телефона а те и взели протмонето.

60

До 61

преди 4 години

В Германия могат да те арестуват само ако те видят да поздравяваш с изпъната ръка!Така че недей да се правиш на адвокат...

59

Анонимен

преди 4 години

Да грабиш безащитния като башибозук и той да те обича няма как да стане това!Власта в България също граби от едни за да вдава на други които гласуват за нея

58

Анонимен

преди 4 години

ние проблем с расизма нямаме, но трябва да се отчетем пред чужденците..даже сръбските медии, моля ви се, взеха да ни обиждат на расисти.но това е добре- ще се разчуе, а предвид обстановката е супер1 бежанците сега няма да припарят тук, а направо в либерална англия хааха дето точно за тва излиза от ес!!1

57

някой

преди 4 години

До: номер 58 (Нацист мрази РОМ)*** Браун е била еврейка. Личният лекар на Адолф Хитлер, Теодор Морел, който се е занимавал с него в последните му дни когато е бил в бункера, също е бил евреин.Семейният лекар на семейство Шикългрубер, д-р Едуард Блох, когато малкият Адолфчо е живял в Австрия, също е бил евреин.Младежът Адолф е имал несподелена любов, също еврейка.Докато се е изявявал като художник е използвал ателието на търговец евреин...Откъде и как ги е намразил не става ясно?