33

Рускиня

преди 4 години

Сега работя в Лондон, 150 лири на час. Работя и с българи. Обаждайте се.

32

Анонимен

преди 4 години

Българино! Не вярвай на враговете си!! Не вярвай и не разпространявай откровенната антибългарска пропаганда, ние сме си много свестен с стабилен народ! Не се обръщайте един на друг със антибългарски стереотипи създадени и захаросани от враговете ни целящи раздяла!! Бъдете активни в това да отлъчим антибългарските ни врагове!!

31

Анонимен

преди 4 години

Гнусни английски лицемерчета, много скоро ще си го получите. Дай Боже Брекзита да ви разпадне качествено на отделни държави и повече никога проказата ви да не плъзва по света.

30

Анонимен

преди 4 години

Махнете черните и расизма ще изчезне.

29

крадец вика дръжте..

преди 4 години

Няма да се учудя,ако това е английска постановка,за да ни ударят.Англосексапилите НИКОГА в историята,не са били на наша страна.По отношение на нас са баш расисти

28

Анонимен

преди 4 години

Българите да са расисти е невъзможно. Погледнете снимките на расистите и вижте какви арийци са, от махалата сигурно.

27

Анонимен

преди 4 години

Много добре! Нека се разчува, че тук сме pacисти!!! Белким поне част от задаващата се емигранстка вълна заобиколи България!

26

Анонимен

преди 4 години

В англия много п0мия изляха по България. В интернет всякакви изказвания още малко и война ще ни обявят. Надявам се великобр. да се разпадне и тъпкано да им се върне за всичките им зверства по света.

25

Анонимен

преди 4 години

Интересното е, че само черните в английския отбор се оплакват. Георги Пашов не е оплакал от расизъм в мача а и съм 1000%, а предполагам знаете, че Пашов е с африканска жилка.Сега забележете най-интересното: самия Пашов заяви че не е чул нищо и че след мача лично Рашфорд (дето най-много рева от расизъм по туитър) му е казал, че не е чул расистки подвиквания или мамунски звуци.

24

rusnak

преди 4 години

Жалкото в цялата ситуация е, след като България е губеща във всички параметри, че агитката им не беше пребита възпитателно, както знаем че правят братушките с тях.

23

Анонимен

преди 4 години

Бай *** тиква и глупаците от стадиона васил левски

22

305

преди 4 години

Аргументът, че англичаните били колонизатори и расисти и че са експлоатирали цветнокожи в миналото не е никакво оправдание, да не говорим, че не е и актуален. Това са отминали времена, за които може да се хване само някой, който няма с какво друго да оправдае поведението си. Цветнокожи има из цяла Западна Европа и хората там показват доста повече толерантност, отколкото ние тук . За жалост подобни човешки пороци се изкореняват трудно, затова ще продължаваме да сме водещи по този показател.

21

Рускиня

преди 4 години

Дребните българчеа си мислят, че са някой в този свят ха ха. Безгласна буквичка и озлобени човечета са българите. Мислят си, че са велики ха ха....

20

АнонимеН

преди 4 години

НАЧИ ЗАБРАНЕНО Е ДА СЕ ДАВА НА ГОЛЕМИЯ ЕКРАН КАК НЯКОЙ Е ВКАРАЛ ГОЛ :DЗАБРАНЕНО Е ДА СЕ ПСУВА ОТ СКАМЕЙКАТА ЩОТО ВЕДНАГА СЕ СЧИТАЛО ЗА ОБИДА КЪМ ФУТБОЛИСТИТЕ :D-----------------------------ВЪВ ВСЕКИ МАЧ ВЪВ ФАЩ ПСУВАТ ОТ СКАМЕЙКАТА И СЕ ДАВАТ ПОВТОРЕНИЯ НА ГОЛЕМИЯ ЕКРАН!!!НИЕ ЯВНО СМЕ ПО-ЗЛЕ ОТ ФАЩ!

19

Анонимен

преди 4 години

Нека мрънкат ингришите. След 1-2 поколение ще са афроараби, а България ще е България.

18

ШибиРиби

преди 4 години

Разгеле... нека УЕФА да закрие БФС че да не се излагаме повече на терена и извън терена

17

Анонимен

преди 4 години

ганьовчетата да си правят една лига с иран и сибирската империйка и там да си играят турнири

16

Анонимен

преди 4 години

Няма ли да се намери българска институция,която ДА ОСЪДИ ЦЯЛА АНГЛИЯ В ПРЕДВАРИТЕЛНА И ПРЕДНАМЕРЕНА ПРОВОКАЦИЯ,СЪЗНАТЕЛНО ПОДГОТВЕНА И ПРОВЕДЕНА,ЗА ОБВИНЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ,В НЕЩО,КОЕТО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ИЗВЪРШИЛА!!!!Да я обвини в съзнателна и планирана обработка специално подбрана И ОБРАБОТЕНА(има толкова елементарни способи за целта), група от провокатори ,КОИТО ДА ПОТВЪРДЯТ ВОЯТ СРЕЩУ НАС???А за какво би им било необходимо на ингилизите това - ЗА КОНСОЛИДИРАНЕ НА ПЛЕБСА,ОКОЛО ТЪПИЯ ИМ БРЕКЗИТ!!

15

БЪЛГАРИН

преди 4 години

Ние поне не спим с домашните си любимци като англичаните.

14

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Ето ги отново двойните стандарти.Английските *** правят зулуми навсякъде по света, където отидат.Те създават проблеми и като туристи, и като футболни фенове.Българи присъствали на мача на Уембли твърдят, че английските хулигани са ги наричали с расистки и обидни имена.От УЕФА нищо.Сега 20-ина човека на цял стадион правят нацисткия поздрав, а още 50-ина издават маймунски звуци и вече сме разследвани за расизъм.