17

Анонимен

преди 4 години

Е шом бабето го искаако ше народа да дрискаше го махаме тоя ЕС.

16

Анонимен

преди 4 години

Тъй бате, ама три години не бързат да излизат, а само се мъчат да извиват ръце, за да го извъртят на тяхната.Ще ги видим и тях когато фермите се напълнят с пакистански ядрени физици, как ще ги търпят...

15

До 1

преди 4 години

На UK не им е нужно споразумение с ЕС, за да може да наемат на работа граждани на ЕС, правели са и го правят с много народности, които нямат нищо общо с ЕСИзлизането от съюза е най-правилната стъпка за Великобритания от много време насам. Никой не иска гнили ябълки!

14

Легендата

преди 4 години

Аз казвам още тази вечер да ги изхвърлим от футбошна Европа :)

13

Мейстър Емон

преди 4 години

Бабето със сигурност има по-добро възпитание и повече лидерски качества от останалите им политици.

12

Анонимен

преди 4 години

Дано всичките ви колонии които доите от стотици години ви бият шута и да ядете само марули и цвекло Аре бабишкер ,дигай килотите и си поръчай чай

11

до 6

преди 4 години

Много надълбоко си закопал. Не ти е токова голяма кофата, да мислиш с нея. Освен за поставка на шапката ти, не ти служи за друго.И по-леко с квалификациоте, че като гледам коментарите единствения пpoшляк си ти.

10

Анонимен

преди 4 години

Аре марш бе бабе заедно с цялата си островна ***

9

Анонимен

преди 4 години

Рептил! Вече е ясно ,че референдума беше манипулиран!

8

Анонимен

преди 4 години

Бабата усети, че Великобритания в ЕС, означава в средносрочен план края на империята !

7

Кирил

преди 4 години

Като не сте наясно с процедурата, не коментирайте и не се излагайте! Текстът е писан от министрите. "Бабето" няма думата да решава въпросните приоритети, тя е само суверен - представителна власт.

6

Тенчо

преди 4 години

До Пловдивчанин, а бе колега, те като излезнат пак може да си ползват БГ прошлеци, да им работят, само, че с работни визи и след като не са им необходими вече, ще може да им кажат. Благодарим ви много, визата ви изтече, можете да се приберете! В момента можеш да отидеш да им се изсе*еш, на мегдана там и да започнеш безпрепятствено да им подбиваш пазара на труда или при определени обстоятелства да им точиш социала! Българите по принцип са много за справедливостта, но когато не им отърва, злобеят!

5

Ром"с

преди 4 години

Искам най-накрая да се изпълни волята на британският народ-Брекзита!А то какво се получава,учеха цял свят ,че глас народен е глас на демокрацията,а сега дадоха заден ход-не така де,господа британци.Какво ще кажат другите народи и тези които ривЕрвеха у думокрацията.

4

Анонимен

преди 4 години

Брей, сега умните и красивите как ще твърдят, че поддръжниците на брексит са платени от Путин?

3

Анонимен

преди 4 години

Бабата уж трябва да е аполитична, пък и тя се изказва за брекзит. Старческото оглупяване май здраво е обхванало Острова и по-конкретно - южната му част. Шотландците и ирландците все още имат трезва преценка.

2

Анонимен

преди 4 години

че с какво туй бабо е по-човек от другите ? с НИЩО ! селнало дъртото куууку да нарежда живота на Милиони Хора !

1

Пловдивчанин

преди 4 години

Пуснете ги да си ходят без споразумение. Нека да ги видим кой ще им събира реколтата по фермите, и въобще кой ще им върши черната работа. Щото дори черните не я искат, те искат само помощи. Вървете на майната си с това вискомерие и мухлясалия ви остров.