57

Анонимен

преди 4 години

Ердоган ще се стресне, ако Европа дестабилизира икономиката!-----------И Европа ще се стресне, ако Ердоган пусне "бжанците"!ПСНито турците, нито кюрдите са "цвете за мирисане"!Да се оправят сами!

56

Анонимен

преди 4 години

Ейййй! Нашите разбирачи от всичко разбират и затова държавата ни пропада с бързи темпове

55

Анонимен

преди 4 години

До 46КРУП също си изнесе най-енегоемките, остарели и замърсяващи производства в трети страни, така че нашите лобисти може да препоръчат на Борисов да си поръча един нов "Кремиковци" !

54

Анонимен

преди 4 години

"Фолксваген" е добила популярност европейска награда за агресори....

53

Йово

преди 4 години

До АнонименКолко САЩ заплашваше Турция за C 400 и като Ердоган ги купи та какво стана да не би САЩ да спряха да си плащат за базата "Инджерлик" - НЕ, да не би да спряха да им продават военно оборудване НЕ. Тръмп е зад океана много му дреме на него. Това са само приказки!

52

Анонимен

преди 4 години

След като тури в ред и порядък еялета Шам, султанът трябва да седне и замисли малко каква да е съдбата на Румелийския еялат! И ако трябва да си подадат глава с глава със царя, и да намерят някакво рационално решение въпроса.

51

Анонимен

преди 4 години

ЕС да инвестира още един автомобилен завод в Пуйколандия

50

Ром"с

преди 4 години

Какво стана Тя,Германия ще строи завод в непокорнаата Турция ,а у нас -отличниците -хич не мисли и да отваря завода на VW.Май никакъв фактор не сме в света,а само на местно ниво(типа кръчмата) сме много голямата работа,както повечето у нас.

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 56Току що, сам си издейства присъдата..

48

Лошо

преди 4 години

Викайте Русия на помощ,ако хуните тръгнат няма кой да ни помогне и ЕС и НАТО нищо не правят.

47

Анонимен

преди 4 години

Ердоган ако отиде при Путин ще е много болезнена драматична връзка от която Путин ще го заболи на места, но не отпреде със сигурност. Тва е все едно две бедни парясници коррвенца да се врекат като най-добри приятелки.

46

Фабрика за сълфетки

преди 4 години

Руснаците Иран Турция и Сирия унищожиха "Ислямската държава" въпреки подкрепата на САЩ и Европ=====Мага да направя отстъпка за САЩ и Европа

45

Q

преди 4 години

Ох,тези измислени "специалисти" ,колкото Путин се стресна.Толкова ли е глупава или е зависима и казва това което трябва да казва !?

44

Анонимен

преди 4 години

Турци, американци, руснаци, сирийци, кюрди ... всички се изредиха да бият по главата ИДИЛ, а ИДИЛ се сърди на Европа ...кажи верно

43

Анонимен

преди 4 години

Русия, Иран и Асад нямат един убит от ИД.Някой да е чул и видял главорезите от ИД да позират в нета с отрязани глави на руснак, иранец и сатрап на Асад !!!?

42

1234

преди 4 години

Сащ пак насъскват европа като скопен доберман. Уж куче пък пинчер! Миграцията за нас, продажбата на оръжие за сащ. Продажбата от сащ за турция няма да спре , просто канала става по заобиколен, пушкалата няма да пристигнат в понеделник ами петък, голям праз, арабите ще си правят бейрутски уйкенди

41

Анонимен

преди 4 години

аман от псведоексперти ....пред кръчмата в Елешница има по добри политолози и експерти от тези дето ги дават по телевизията .....да не говорим че са платени....."....За Ислямска държава основен враг е Западът, обясни експертът. "и кой ти го каза това бе глумпер ........те запада създадоха " Ислямсак държава "...Руснаците Иран Турция и Сирия унищожиха "Ислямската държава" въпреки подкрепата на САЩ и Европа.....

40

Смешник

преди 4 години

Лесно ние е на нас пишем си глупости ама реално измират хора и общо взето няма значение от каква раса са всеки е син дъщеря на някой и да гледаш как ти умират децата не е нещо приятно, политика молитика въпрос на хуманност , а реджепа на умряло куче вади нож сега що не чисти границата с иран примерно и там има кюрди.. войната е нещо доста ужастни и лицемерно

39

Анонимен

преди 4 години

До 35Германия си преустройва автомобилната индустрия и затова си ме.сти остарелите поточни линии за изтекъл модел автомобили в периферията пре преходния период.Така че заводите на WV в Турция е един бивш "Кремиковци".Аз се чудя на нашите ментори, защо лобират за тази сделка !

38

1234

преди 4 години

Тука има заблудени гербери че ФВ ще се върне тук. по скоро няма да има завод изобщо хващам бас. При задаващата се рецесия хич не им трябва. Ще преустройват старите на трамвайни депа.