72

Анонимен

преди 4 години

"Ясно ли ти е сега на какви пачи яйца се насадихте?"Насадихте? Кои? Ние нормалните, мислещи и образовани българи на никакви яйца не сме се насаждали. Виж, вие глупавичките постоянно се насаждате на нещо.

71

Анонимен

преди 4 години

"кат например кримската войка от 1850 или не знам коя си година ."КАт мат такоа ....

70

Анонимен

преди 4 години

"То тези кюрди за които говориш май са служили в турската армия?Кой им е давал заповедите?"Не. Колкото и да ти е странно, не са били в армията. Самостоятелни въоръжени отряди са си били. Те просто са си били такива винаги. Откакто съществуват.

69

до 72

преди 4 години

сибирската имерийка има изгубени войни от турция - кат например кримската войка от 1850 или не знам коя си година .И ако сибирските алкохолици започнат да се дуят много , ердо ше откаже поръчката от кюнци (отбранителни)

68

Анонимен

преди 4 години

Турците умеят да воюват само срещу жени и деца. Руснаците ще направят турците на кайма, ако ги хванат. Турците нападат само беззащитни и слаби противници.

67

Анонимен

преди 4 години

До 70Това не е никакъв хитър ход.Просто американците и руснаците го "сготвиха ".Досега Турция беше страна пострадала от сирийската криза.От два дена Турция вече е агресор и открито говори за етническо прочистване.Ясно ли ти е сега на какви пачи яйца се насадихте?

66

Анонимен

преди 4 години

Така навремето кюрдите прочистиха тези земи от сирийците и се настаниха в домовете им.

65

Анонимен

преди 4 години

Руснаците ако решат ще ви обухат за няколко часа. Турската армия не струва нищо пред тяхната.----Ахахайах! На 16 години си, нали?

64

Анонимен

преди 4 години

До 63Руснаците ако решат ще ви обухат за няколко часа. Турската армия не струва нищо пред тяхната. Те са доказали това воювайки срещу силни противници а не като вас срещу жени и деца.

63

Анонимен

преди 4 години

"Кой е бил с ИДИЛ и кой ще спечели от тях.Ердоган е подлец и *** , защо не навлезе , когато там бяха джихадистите.Нож в гърба , това е силата на Ердоган"Просто е хитър турски ход. Защо да жертваш собствените си момчета, при условие, че можеш са оставиш две терористични групировки да се самоизбиват помежду си. И после да се справиш с терористите които останат. И възвръщаш справедливостта и земите на хората.

62

Турците ще страдат

преди 4 години

Както след арменския геноцид бяха унижени , така ще стане и сега.Няма ненаказано зло.Забавено да , но забравено никога

61

Анонимен

преди 4 години

До Сега се видяЧе той самия е джихадист. Как ще се бие с тях?

60

Сега се видя

преди 4 години

Кой е бил с ИДИЛ и кой ще спечели от тях.Ердоган е подлец и *** , защо не навлезе , когато там бяха джихадистите.Нож в гърба , това е силата на Ердоган

59

agata

преди 4 години

Norvegiya da gi pribere,

58

Анонимен

преди 4 години

Турците отново извършват геноцид. Турците друго не умеят освен да избиват жени и деца. Цял свят ги знае какви са.

57

Анонимен

преди 4 години

"Те руснаците веднъж го подредиха със сваления самолет. Турците платиха за него много скъпо. Интересно колко ще платят за сегашната си авантюра?"Руснаците защо не пробваха още веднъж да нарушат въздушното пространство на Турция? За да платят турците още повече... ;) Прехапаха устни и обратно в Сибир...А в момента пак са първи приятели с R-Доган.

56

bosnak

преди 4 години

Всички които плямпат да си проберат по един кюрдин в къщиаз познавам лично такива хора и АМАН

55

Анонимен

преди 4 години

До 57То тези кюрди за които говориш май са служили в турската армия?Кой им е давал заповедите?

54

Анонимен

преди 4 години

Заповедта е в този район да не остане жив кюрд.----Задаваш ли си въпроса къде са сирийците и защо там има кюрди вместо сирийци? Там не е кюрдска територия. Там е завзето от кюрдите и прочистено от всякакви други. И сега реват.

53

Анонимен

преди 4 години

До шматкаТе руснаците веднъж го подредиха със сваления самолет. Турците платиха за него много скъпо. Интересно колко ще платят за сегашната си авантюра?