471

Анонимен

преди 4 години

Тия двамата клекнаха пред македонците, та няма да клекнат пред ордите от бежанци. Освен да демагогстват и да си пълнят търбусите друго не правят!

470

Анонимен

преди 4 години

Тоест признава че е безсилен и неспособен да се справи със ситуацията.Страхливец.Вместо да каже нещо от типа на"ще организираме отряди за защите на населението,ще дръпнем кредити за експресно закупуване на бронетранспортьори,летящи и колесни дронове с камери и картечници,ще докараме наемни войски от цял свят на договор ще направим всичко по силите и възможностите си дори повече от това за да опазим българите от инвазията..".Господин Борисов срамно е да сте толкова силен и толкова страхлив!

469

Анонимен

преди 4 години

С това няма да стреляме Борисов ги покани да тръгват. Нямам думииииииии скоито да охарактерезирам тази му реплика. Чувствам се предаден.

468

Анонимен

преди 4 години

Аз съм давал клетва да защитавам Родината си! Как така ще ги пущаме да превземат Родината ни , опазена столетия от смели и непродажни водачи.

467

Анонимен

преди 4 години

В мирно време министър-председателя и шкембе "войводата" подписаха капитулацията на България.. Уникални некадърници

466

Анонимен

преди 4 години

И дано точно тогава Румъния нападне от север.

465

Иван

преди 4 години

Защо да не се стреля те нарушават границата суверенитета на страната по сто на наще не им стиска едно време при и се стреляше и се лежеше в затвор и мино поле и бразди и всичко имаше и беше законоо ще лижат газовете да стоят на власт прав е Слави трифонов,,Няма такава държава ''

464

Анонимен

преди 4 години

какво ни казва,че Турция може да ни завладее за 2 часа?ще ни колят по улиците тези араби,нито на работа,нито на училище ще можем да ходим

463

Анонимен

преди 4 години

Абе вие тези бежанци май за хептен ,,кьопави' ги взехте бе.Ако Румъния и Сърбия затворят границите за тях,тогава ако минат турско-българската граница ще се окажат като котка в ботуш,няма да има назад,няма да има Германия и соц.помощи.Крайната дестинация е държава със стабилна социална политика.няма и крачка да направят докато от Север и Запад не се отворят пролуки.И дори да се отворят такива пролуки,ще се минава на ,,юруш'' за 24 часа.Защото затворят ли се дупките,остават на български соц.помощи

462

Анонимен

преди 4 години

........ли, как е "велика сила" на турски?.......КОДЖА ПАУЪР !

461

Waffen SS

преди 4 години

"премиерът Бойко Борисов успокои, че няма напрежение на границата, нито засилен натиск"Защо ли,когато Борисов лее успокояващи слова,се чувствувам разтревожен.Та него никой не го пита за мнение.Ще прави каквото му кажат началниците,както мило се изрази преди години.За него мнението на българският народ е без значение.

460

Някой

преди 4 години

Еми щом правителството, армията и полицията отказват да защитават държавната ни граница, ние можем да откажем да плащаме данъци. За какво са тогава тези институции? За какво умряха Ботев и Левски?

459

Анонимен

преди 4 години

Тикви главния тиквар ви казва пусне ли Ердоган минават! Еййййй ама много сте неразбрани как да ви го обясни човек та да загреете бре ганчовци.

458

Анонимен

преди 4 години

Турция е велика сила и Бьлгария и остава само да се смири с това ФАКТ.

457

Анонимен

преди 4 години

Редовната турска армия вече дава десетки жертви,а турските паравоенни отряди имат повече загуби.Кюрдите твърдят за поне 200 убити нашественика!Тепърва много кадъни ще пищят и всичко това означава проблеми за Султана.Лирата пада с часове-по днешен курс заплатите са около 400-500 български лева.

456

Анонимен

преди 4 години

Мустак-Султан погребва Турция по-бързо,отколкото се очакваше.Европа и САЩ подготвят ембарго,Русия и Сирия подготвят изритването на наглия башибозук!Турция влезе в капана!

455

Е

преди 4 години

Скоро започва партизанската война на кюрдите и глупавите турци много ще страдат!Трябва да им се отнемат паспортите и да заминават да се правят на мъже в Диарбекира!

454

Тя къв е?

преди 4 години

Шкембе Тескере войвода за какво даде толкова пари за самолети? На какво е министър, като какъв получава заплата? Тоя мошеник един път нещо смислено,което да защитава Родината ни няма ли да направи? Като всички мошеници от неговата партийка само келепира гледа,къде кво да открадне! Поне едно коремно да се бе научил да прави,тюфлека му с ***..Вижте го само на снимката-наперил се е,щото ходи редом до Б.Б-а иначе се е подрискал от страх!

453

Анонимен

преди 4 години

Щом не искате с Русия и Путин на ви Турция и Ердоган.Сами сте си виновни ганчовци сами и никой друг.

452

Анонимен

преди 4 години

Скоро Ердоган ще ви пусне руски газ спокойно булгари не са шашкайте.