21

до 22

преди 4 години

Не "плюем по сУзанита", то си е жертва на изроденото ни общество. Обръщаме внимание каква долна га д е набъкала "медии", "висше" "образование", "право"раздаване... и как деградират народа и рушат държавата. Подмолно.

20

Анонимен

преди 4 години

Нали знаете, че животът не е за 200 години?

19

Анонимен

преди 4 години

УВО НА ДОЦЕНТА! КАКВИ ИКОНОМИСТИ ПРОИЗВЕЖДА? ПОРНОГРАФИЯ!А АКО БЯХМЕНОРМАЛНА ДЪРЖАВА ЧАЛГАРЯ МУРАТ ЩЕШЕ ДА Е С ОГРОМНА ГЛОБА ЗА ЛОШО ВЪЗПИТАНИЕ НА ДЕТЕ! ВМЕСТО ДА НАЛОЖАТ ЦЕНЗУРА НА СЪЗДАНИЕТО, ТЕ Я ПУСКАТ ПО ВСИЧКИ МЕДИИ! ЧЕ И РЕКЛАМА Й ПРАВЯТ!

18

до "пРофесора&q

преди 4 години

Ти си толкова "професор", колкото оня е "доцент" и сУзанита - "звезда". От една клоака сте.

17

Анонимен

преди 4 години

Xaйде пак едни и същи хора пишат по много коментари. Плюете по Сузанита. Тя не, че е стока, но и вие с вашите психични отклонения не сте. Животът си е неин, тя само си знае какво е имала и какво е нямала в по-ранно детство, само тя има право да решава какво да прави с живота си. На вас някой казва ли ви как да постъпвате? Ако българският народ беше много честен и морален и много умен и много работлив и справедлив, нямаше да сме последна дупка на кавaла, най-бързо изчезващата нация и най-бедните.

16

до 18

преди 4 години

Не е *** - долен и хитър со росоид.

15

Професора

преди 4 години

Не виждам нищо скандално с примера за Сузанита. Студентски град е пълен с чалготеки, които са претъпкани. Какъв по адекватен пример да се даде!?!Поздравление за доцента.

14

Кой

преди 4 години

Който не знае коя е Сузанита- бързо да записва магистратура в УНСС.

13

Дедо Йоцо

преди 4 години

Браво на Сузанита. Само на 16 години, а вече се изучава в университетите.

12

до *

преди 4 години

Който не знае, пИчели.

11

.

преди 4 години

Коя е Сузанита?

10

:D

преди 4 години

Такава е целта - висшето образование да се превърне в злокачествено образувание.Армията, здравеопазването и образованието са трите стълба на обществото. Ран и Ът знаят най-добре.

9

несведущ

преди 4 години

Абе, тоя "доцент" грантаджия ли е? На "Отровено общество".

8

:D

преди 4 години

Тези от УНСС съвсем изтрещяха. То вярно, че висшето образование все повече се превръща във вишу образУвание, но тези вече удариха дъното.

7

Енчев, д-р Енчев

преди 4 години

До 7Искаш ли да та прайм Сузанита. Не е толкова трудно. Скъпичко но ще си избиеш парите. После ще си джиткаш по Египет и Дубай. С някой охранителче.

6

Анонимен

преди 4 години

Говорите си вие, но гаджето и си и пръска катеричката, глези си го с дудученца и малката лигличка си обикаля по Египет и в България си живее в пълен лукс и не и пука за нищо. Доколкото чувам слуховете, гаджето и бил някво обикновено момче, даже май доста глупавичко, обикновено охранителче казваха някои статии в интернет. А вие преглъщайте сухи залъци хляб върху изтърканата мушама, докато сте на скърцащи столове и после си го побарайте в завивките изпрани с прах Роса, докато си мислите за нея...

5

buhaha

преди 4 години

Те в УНСС освен на глупости на друго не ги учат за това 99% са продавачи в Мкдоналдс или чалга пеперудки. Перфектната лецкия за тия се.лтаци

4

фото граф

преди 4 години

Само му вижте физиономията на тоя "доцент", в мрежата.

3

Чомски

преди 4 години

Десет начина за манипулация чрез медиите:8. Насърчаване на хората да се възхищават от посредствеността.Внушаване на хората, че е хубаво или правилно да бъдеш глупав, вулгарен и необразован.

2

ined

преди 4 години

Лекциите на студентите ще са в чалготеката и то след като са прочели поне една бутилка