28

Anus shepti

преди 4 години

ДА ГЛЕДАЙТЕ КЬМ ПАНАИРА В СИРИЯ.ИСТИНСКИТЕ НЕЩА СЕ СЛУЧВАТ ОКОЛО КИПЬР.

27

Анонимен

преди 4 години

Нещо не разбирам - войната в Сирия приключи. От какво са бежанци тези??? Защо не се прибират откъдето са дошли!ОТГОВОРкьде да се връщат нали тия ги заплашиха физически и обезлюдиха селата. А на останалите там им вземаха децата и жените за пушечно месо.

26

Анонимен

преди 4 години

Върнете Граничарите заставите кльоновете граничната бразда калашниците и гранничарските кучета. Две години и три месеца съм Служил на Турската граница по времето на Недоносеният Социализъм. Врабче неможеше да прехвърчи камо ли човек да мине. С мрежа и джипове ли се пази граница бе Сеяндурите. Граница се пази с Калашник млади момчета Граничари, граничарски кучета, а не с пенсионирани сеяндури. На Държавна Граница се Стреля на Месо. А не да ги гледат как прескачат оградата и да си бъркат в носа..

25

Анонимен

преди 4 години

"Турция е естествена преграда която ни защитава от азиатските пълчища." С една лека корекция - Турция е част от азиатските пълчища, но търсят какво могат да изкярят от спирането на сродните им. Ержика ту реве за пари, ту реве за отстъпки, ту иска в ЕС, ту заплашва. Като някакво психясало детенце е :)))

24

Анонимен

преди 4 години

Турция Няма никаква работа в Сирия!!!! Все едно ние да бомбандираме и влезем в Македония! -:) Нали?

23

Анонимен

преди 4 години

Диктатор който заплашва ЕС.а те му отварят заводи на фолксваген там

22

Анонимен

преди 4 години

Падне ли Турция ще паднем и ние. Турция е естествена преграда която ни защитава от азиатските пълчища. Да се надяваме че всичко ще свърши бързо.

21

krasimir.dykov

преди 4 години

Сащ използваха кюрдите сега ги оставиха което е присъщо за интересите, които прокарва империята -само че ги очаква една изненада-там по-вече няма никой да ги приеме и там ще са руснаци и иранци -кюрдите не са 1 милион а са над 30 милиона в регион което ням а да стане с пушки.

20

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Ердогане,няма да...станее,то македония...има,дето са милион и половина...калпака,а кюрдите с 20 милиона само в Турция и още токова в съседство,ще търпят.Няма да стане този път,както ти се сака под...калпака.

19

Тео

преди 4 години

Вместо да направят една федерация, Ердоган решава да радикализира 30% от населението спрямо останалата част. Найс, а? Нищо добро не я чака Турция с такава политика. Ще се накисне в блатото а ние, като част от ЕС най-много да се напълним с пришълци. Да си решават дивите азиатски въпроси по техен си начин. Редно е, обаче освен ограда да слагат и картечници, защото не отива на добре работата. Не знам какъв му е проблемът на Ердоган с Асад да се разберат и хората да се върнат по местата си!

18

Анонимен

преди 4 години

По евтино щеше да му излезе да отвори границите и да пуска бежанците да си ходят където искат.

17

2вартолетаи5танка

преди 4 години

То на Бойко мнението по въпроса не струва абсолютно нищо какво остава за нашето.Нямаме никаква армия.

16

Анонимен

преди 4 години

Нещо не разбирам - войната в Сирия приключи. От какво са бежанци тези??? Защо не се прибират откъдето са дошли! Май всички искат да налапат социалните помощи при меркел и после живот - само ядене и плодене за сметка на ЕС!

15

Анонимен

преди 4 години

Кюрдистан така или иначе ще се появи на картата,въпроса е,че сега Турция ще го ускори вместо да го предотврати.Освен това Турция ще се разпадне на три държави и само едната ще е Кюрдистан.Другата ще е на Гюленистите в Европейската част и третата на Ердоганистите.

14

АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК.

преди 4 години

До Анонимен 4Явно не познаваш кюрдската история.След първата световна воина 1923 година кюрдите Разделиха 4 държави помежду си. Турция, Иран, Ирак и Сирия. От тогава до днес тези четири държави отричат всичко кюрдско. Освен асимилация и геноцид друго не дадоха.1925 година в град Арарад, 1938 година в Дерсим убиха над 500 000 и кюрди. Кюрдите пръв път през 1978 година създадоха кюрдската работническа партия ПКК От тогава до днес продължава борбата на кюрдският народ за независимост свобода.

13

БДЖ София

преди 4 години

Границите ги пазят ГЕРБ Борисов каза имаме нулев проблем там,оказа се че Реджеп решава кое и как ще бъде.Тези ГЕРБ как лъжат и сами си вярват в лъжите.Политици които лъжат народа си да се махат,Сидеров,Симеонов и др.Всички уволнение стига лъжи.

12

бай ганю

преди 4 години

русия доброволно ще инвестира 30 млрд с лекота в помощ на своите турски и сирийски аверирусия няма да отстъпи на запада или америка да си харчат парите за нейните военни експериментиВова утре ще се обади на ердо и ше се разберат .Идеалния сценарийй нали? да ама не.

11

Зозо

преди 4 години

Кво стана бря? НАТО спря достъпа до информация на Турция и край с полетите. Днес кюрдите са отблъснали турската атака. Кво стана бря? Нещо много бързо се наака турския Кадафи :))))))))))))))))))))))))))))))))))

10

Шекерчо Сам

преди 4 години

Анадолския диктатор не може да изтрие от света кюрдите просто защото са многомилионно племе. Ако бяха 1 милион лесно да ги обезличиш, но 40 милиона кюрди е невъзможно. Още повече че света знае че ги има и са народ. Не са някакви самоопределили се шепа хора. Така че Кюрдистан ще го има и дано го има, за да ударят после в сърцето анадолската окупаторска държава!

9

Анонимен

преди 4 години

Ердо ще го вадят от някоя дупка като Садамчо и Кадафито