115

До 132

преди 4 години

Отворко, след като се събра комисия от редакцията и питахме в БАН, ти присъждаме наградата за най-наглия и голям лъжец в сайта за последния месец!Честито. Продължавай да лъжеш така арогантно и просташки, както само ти си можеш.Ха моля те дай доказателства за бомбастичната ти лъжа, че точно обратното го твърдят в американския конгрес, които не знаят за твоята лъжа.

114

до 140

преди 4 години

Аз пък мисля, че са избягали, защото такива твърдоглави чворове като тебе дават тон за песен в ГЕРБ и от там в България. За незрели тикви Русия и Комунизмът ще са универсално оправдание, докато в България не остане пустиня. Дори и след това ще повтаряте мантрата на Борисов, че не той а други са виновни.

113

До 136

преди 4 години

Уважавам ти опитите да се правиш на интересен, но не е лошо да споменеш, че в Сирия руски Су-35 държа на прицел прехваления F-22 без американеца да разбере какво става. Има в Интернет кратко филмче от кабината на руския самолет и добра снимка от него, където се вижда че е захванат в прицела.

112

Жоро

преди 4 години

До До 109 ***-1/3 от населението избяга,само защото все още наследници на БКП(с помощ на Русия)умъртвява територията наричана днес България.

111

Ваня

преди 4 години

До Анонимен-132: Ограмоти се! Преди 40 г. САЩ и Русия водиха голяма борба--кой ще построи такъв двигател! Прочети на къкъв принцип работи и с какви материали...?! Ама сигурно тогава не си би роден или си бачкал в някое заводче...! Е, Руснаците го направиха, а САЩ не успяха! Уважавай фактите!

110

ре: касапин

преди 4 години

то се видя в Сирия какво могат да прехванат - един руски "разузнавателен" Ил и го свалиха от раз :)-----------Ти знаеш ли каква е разликата между самолет изпълняващ въздушно разузнаване било то руски Ил 20 или американския Орион П-3 и многоцелеви изтребител???Ще го кажа много простичко като за Тебе - едните се движат с скорост от 500 до 800 км/ч на височина от 5 000 до 10 000 метра (АУАКС или руския А-100) и са голеееми и невъоръжени, а изтребителите са малки, въоръжени и са свръхзвукови!

109

Анонимен

преди 4 години

До до касапинАми, много просто - пращат Ф-35, Ф-22 или Б-2 на разходка... и ако руснаците ги прехванат и съпроводятто се видя в Сирия какво могат да прехванат - един руски "разузнавателен" Ил и го свалиха от раз :)

108

Анонимен

преди 4 години

Децата и внуците на уродливите русофили отдавна са в Америка.Нали така бе лицемери русофилски пумиярски?

107

Анонимен

преди 4 години

И руснаците се уплашиха от нашите Ф16 блок 70 и взеха да струпват оръжие от другия край на морето.Голям страх е шубето.

106

Анонимен

преди 4 години

До до поредния мокърКраварите до ден днешен не могат да копират руските ракетни двигатели РД-180, та ги купуват от Русия за да летят в Космоса!абе пръдльo вземи се поограмоти бе - руснаците ги ПРОИЗВЕЖДАТ по американски лиценз.

105

до поредния мокър

преди 4 години

Сънища на пияндостанциТе не могат кафеварка да сделат - щели да засичат Ф35-----------Сериозно???Краварите до ден днешен не могат да копират руските ракетни двигатели РД-180, та ги купуват от Русия за да летят в Космоса!Знаеш ли какво е стелт самолет???Специални материали и покритие което поглъща радиолокационото облъчване!Но, самолета трябва да лети в пълно "радиомълчание", тоест, да не включва радара си защото иначе ще светне като коледна елха на екраните на радарите на противника си

104

до касапин

преди 4 години

колко да са мощни все пак говорим за руски Поредната бетер ромска Хвалба на пияндуристанските аборигени------------Знаеш ли колко лесно Краварите могат да потвърдят или опровергаят думите ти???Ами, много просто - пращат Ф-35, Ф-22 или Б-2 на разходка... и ако руснаците ги прехванат и съпроводят значи руските "хвалби" се Потвръждават, ако пък не ги прехванат из въздушното пространство на Русия и краварите се върнат при това с видеоматериал целият свят ще ги признае за велики!Кво чакаме,а?

103

бъ

преди 4 години

рунъния на юг от руссия, бъ и неориентираните неграмотници русски!

102

Meчтай си

преди 4 години

До Тонката : Мечтай си , като ти спрат газта ще видиш

101

Калеко Алеко

преди 4 години

До Анонимен ... "Гордея се! Русия е сила!" ... и как се гордееш, като българин или като *** ... ?!

100

Касапин

преди 4 години

мощни мощни колко да са мощни все пак говорим за руски :))) електроно изчислителни блокове и оканеляване ..електрониката на ниво 1990 ако не и по древна Най малкото АФАР изобщо либсва СПС също няма БАР на примитивно ниво Спътниково ппзициониране само през посредничество на Друг ТИП стационарен радар дори нещо подобно на Линк 16 няма ...Абе освен на тегло ръжда с друго невпечетляват Поредната бетер ромска Хвалба на пияндуристанските аборигени

99

До 109

преди 4 години

А ти, ти "горди европеецо" с бай Ганювски манталитет, ти от къде пишеш тези високопарни прозрения?Обаждаш се от мишата си дупка в средата на буни ще то, построено с любезното съдействие на САЩ от партия ГРОБ.Ти поне нещо като бензин произвеждаш ли, газ, нефт имаш ли тука?Тук камък върху камък не остана, 1/3 от населението избяга от този "демократичен" "рай". И ти се чувстваш толкова велик, че да говориш с такова пренебрежение за страна, чиято столица е в пъти по-голяма от България?

98

Анонимен

преди 4 години

Хм. Че те руснаците и досега си имаха такива радиолокационни станции.Просто ги модернизират. Чудо невиждано.

97

Анонимен

преди 4 години

Ф-35 отиде на боклока.. с новия радар ще светва като крушка!

96

Анонимен

преди 4 години

До човекабе това за 1м/2 нещо изчезна от статията......