39

Анонимен

преди 4 години

Страна-мафиот е бойкоборисовата България, в която избирате един и същ мафиот да ви управлява вече цели 10 години. Такава идиотщина в Швейцария никога не може да се случи.

38

Анонимен

преди 4 години

до 36Само часовникарската им индустрия е с оборот от над 30 млрд долара.

37

Анонимен

преди 4 години

В Европа има официален фашизъм до средата на 70-те години на 20 век в Испания и Португалия, военна диктатура в Гърция, Турция. Сега разбираме, че в Швейцария е имало репресирани западноевропейци до 80-тр и 90-те години. Жените нямат право да гласуват в Швейцария до 80-те години.Нашите евро-атлантици и долар-атлантици никога не са говорели, например, за испанския фашизъм и броя на убитите и изчезнали испанци и чужденци.Те представят една лъжлива картина на Западна Европа, която е пропаганда

36

Анонимен

преди 4 години

Божей.., загрижихме се за демокрацията в Швейцария , като че ли при нас всичко е кристално чисто и наистина демократично ..това си е истинска фалшива новина , с цел отвличане на вниманието от тукашните проблеми под скрития надслов - видите ли и в Швайцерско има много гешефти..ко..му..ни..сти..ческата пропаганда продължава -някакъв ко..му..ни..зъм се пл..юе от скрити ко..муни..сти ,заявяващи ,че вече са демократи и ще се борят с тоталитаризма по целия свят по- голямо лицемерие ,здраве му кажи

35

АНТИ

преди 4 години

Що сте шляпали минуси на Пецата, като е прав човека?_______________________________________________________Щото е писал за Инквизицията, а тя е ликвидирала и прогонвала евреи.Дотук с правотата, щом на нЕкои не им изнася.

34

Баба Марта

преди 4 години

Явно не се поддават на корумпираните НПО да си преразглеждат ценностите и традициите! Хак да им е на щвейцарците!

33

Анонимен

преди 4 години

В момента съм на гости на роднини в Швейцария, ами нормално да имат пари. Хората пътуват на всякъде с влакове и градски тарнспорт, бензина е на същата цена цена като при нас, защото никой не го купува, лични коли се карат само през празниците. Няма нови грандиозни строежи, като на Бат Бойко, за сметка на това всичко старо се поддържа, за това си харчат парите за инфраструктура.

32

До 32

преди 4 години

Това за огнестрелното оръжие не е зле. Но трябва да важи само за етнически българи. И да се разреши саморазправа. Излизате с пушката ,и който ви е сторил зло, па-па, и край. Това е вече справедливост.

31

Професор Тюхчеф

преди 4 години

хахаха Истината е че ако товаа се случи в бг , първите решения ще бъдат да няма максимално разрешена скорост по пътища и магистрали,и свободно да се продава/купува огнестрелно оръжие. Скоро след това ще осъзнаем грешката, но липсата но толкова ще са намалели избирателите , че ще е невъзможно да се съберат 100-200 хиляди подписа за ново общонародно допитване и демографският вакуум в който ще е изпаднала държавата ще докара други народи по земите ни.

30

Анонимен

преди 4 години

Що сте шляпали минуси на Пецата, като е прав човека? Човек трее да е потомствен ***, за да не се съгласи с него.

29

пецата

преди 4 години

По сравнение на злодеянията в големи мащаби западните европейски държави бетонират 1вото място , като започнем от инквизицията като най ранни данни, до днешени дни държавите от западна европа трепят мирни например в ирак ,НО са много умели в пропагандата и изкараха че държавите от източна европа заради комунизма са правили по големи престъпления, браво умели лъжци и лицемери

28

Анонимен

преди 4 години

Какво не ви харесва.Всичко е точно. Не спазваш правилата и моралните норми в дадено общество и получаваш, каквото заслужаваш. Напълно ги подкрепям.В България модела на всичко е неправилно формулиран и разбирането за НОРМАЛНО е тотално объркано. (Всичко е на обратно)Не е случайно, че сме първи в много отрицателни класация и последни в много положителни класаций!!!

27

Анонимен

преди 4 години

Какво не ви харесва.Всичко е точно. Не спазваш правилата и моралните норми в дадено общество и получаваш, каквото заслужаваш. Напълно ги подкрепям.В България модела на всичко е неправилно формулиран и разбирането за НОРМАЛНО е тотално объркано. (Всичко е на обратно)Не е случайно, че сме първи в много отрицателни класация и последни в много положителни класация!!!

26

Калин

преди 4 години

Като се има предвид, че народът е 80% де6uлu (с това мисля, че всички сте съгласни) дали би ви харесала пряката демокрация у нас? Аз лично бих се изселил.

25

До 24

преди 4 години

Турското не ни е върнало толкова назад, като комунистите.

24

House M.D.

преди 4 години

Поредната статия, имаща за цел да ни "убеди", че пряката демокрация е нещо вредно!

23

Анонимен

преди 4 години

Нямат швейцарски език и не са били под турско робство 500 г. Живеят от парите на мафията от цял свят и парите на корумпирани политици от арабските, Африка, Азия и Америка. Това не е демокрация, а живот на гърба на милиарди бедни и мизерстващи ограбвани хора по света.

22

Швейцарофил

преди 4 години

Всички световни статистики го сочат, сърцевината на Европа е най-доброто място за живеене в света. Най-богати, най-сигурни, най-свободни. Австрия и Швейцария управляват света, там има повече пари отколкото в САЩ и Русия взети заедно.

21

Анонимен

преди 4 години

Много чудно какво се случва след като мързеливият или пияницата го вкарат в психиатрия.Нали там пак лежи,не работи,пияницата само сменя алкохола с хапчета .И какъв е резултатът?За мързеливият -никакъв,а за пияницата,че вече не е пиян,а надрусан!Е,голяма разлика-няма що.

20

Анонимен

преди 4 години

До 14. Ако " Определените," елити са трудолюбивите, честни, ,достоини . Това е добре да има такива елити. Тук елити са с висшу. И друго няма - елит да не му потърсиш продукта.