13

Анонимен

преди 4 години

НЯКОГА ЩЕ НАПИШЕТЕ ЛИ СТАТИЯ- "ПОВИШИХА ЗАПЛАТИТЕ НА ШИВАЧКИТЕ, СЕРВИТЬОРКИТЕ, КАМЕРИЕРКИ, ХЛЕБАРИТЕ, МЛЕКАРКИТЕ, ГРОЗДОБЕРАЧКИТЕ..."?Учителите могат да работят в няколко училища и да вземат лекторски часове, да предават частни уроци и да получават допълнителни доходи.

12

Анонимен

преди 4 години

А защо не пишете, кой е след нас? Защото няма? Ами тогава пишете "остават най-ниските в ЕС".

11

Анонимен

преди 4 години

Преди 1990год. учителите също не бяха млади. Всички бяха около 50 годишни и ни ограмотиха и образоваха. В средното образование имахме само 2 млади учители, всички други на възраст 45-50од. Образоваха ни, дадоха ни професии, подготвиха ни за живота.През 2018- 2019год. в Бг УМИШЛЕНО МОН създава ИСТЕРИЯ, че училището умира, загива, затрива се, щото учителите били около 50 годишни.ЗАЩО ПРЕДИ '89г. ВЪЗРАСТТА НА УЧИТЕЛИТЕ НЕ БЕ ПРОБЛЕМ, СЕГА МОН СЕ ЗАКАЧИХА ЗА ВЪЗРАСТТА НА УЧИТЕЛИТЕ?

10

Анонимен

преди 4 години

Доко за 10 години, ако вдигал заплатите всяка година с по 15 % сега заплатите щяха да са що годе нормални. При толкова слаб и изнемощял частен сектор за което заслуга има и Доко това е невъзможно защото главно те пълнят хазната.

9

Гоце

преди 4 години

Тези *** българските журналисти така и не разбраха, че българите си получават заплатите в лева. Левът има ПОКУПАТЕЛНАТА сила на 3 евро и точно затова българските заплати са най- високите заплати в ЕС. Точно затова ВСИЧКИ българи имат собствени жилища,а в Германия само половината немци притежават някаква недвижима собственост. Има ли нещо по- тъпо ат българския журналист? Няма, няма!

8

Анонимен

преди 4 години

Учителите са милиярдери в сравнение със заплатите на родителите на учениците.

7

Анонимен

преди 4 години

Стига вече с тия учителски заплати!!!Докога ще ни занимавате с учителските заплати???ОМРЪЗНА НИ!!!

6

Внимание !!!

преди 4 години

Хората с купени дипломи, вече са на работа !!

5

user

преди 4 години

По препоръка на Дянков, трябва да се затвори БАН, а аз добавям да се затворят и училищата. На никой не му трябват умни хора, защото другите се манипулират по-лесно. Бай Тошо може да е всякакъв, но при него имаше образование!!!

4

2

преди 4 години

А за мизерните пенсии на пенсионираните преди години учители досеща ли се някой от управниците ? Не , разбира се !Синдикатите също нехаят за трудното битие на все още живите учители , които създадоха българската интелигенция и кадрите изобщо от по-ново време.Къде са и безбройните пенсионерски съюзи ?

3

Анонимен

преди 4 години

Искам да видя с колко растат като стойности. С тия проценти кого заблуждавате?

2

Анонимен

преди 4 години

Зависи на каква стойност е този ръст. Едно е ръст 15% на 300 евро друго е ръст 5% на 3000 евро.

1

zeus

преди 4 години

С тези заплати всички овчари се втурнаха да стават даскали по информатика :) Увеличението е само в тиражираните от властта и медиите лъже, реално дори не може да компенсира реалната инфлация от 30 процента годишно.