76

ПроСоТо

преди 4 години

До до ПроСоТое пак може да има някяква полза,уважаеми.Зер Мао така и не се напъна да уточни какви "достойни и честни люде" требе да фърлят камикот..както казах:-Нека да ръшка гламавия!..Тая "държава" има нужда от здраво разтърсване!!!..Макар че доколко е гламав е въпрос..По-скоро ми мяза на хитрец....Но както и да е...Има една прастара и суперпроста максима:-"*** народ-слаба държава"....Представяш ли си до къде сме паднали след Симеон Велики,примерно?...

75

Анонимен

преди 4 години

Сидеров е участвал в предаването на БНТ не като лидер или представител на своята партия, а като кандидат за кмет на София. ПП "Атака" не е издигнала друг кандидат за кмет на столицата. Затова БНТ не може да иска замяната на Сидеров с друг представител на неговата партия. Участието на Сидеров може и да е било морално укоримо, не съм го гледал, но досега никой не го е обвинил в извършването на подсъдно деяние по време на предаването. Стигне ли се до дело, Сидеров има всички шансове да осъди БНТ.

74

Антон

преди 4 години

До Феодор ДостоевскийВсъщност Николай Василиевич Гогол!Да се чете повечко трябва - интернета не е достатъчен!

73

Анонимен

преди 4 години

В "Референдум" ми се струва, че беше пиян. После на протеста не беше, виждаше се.

72

Fenasi Kerim

преди 4 години

Не може пред камерите на националната ДЪРЖАВНА телевизия да се правиш на шут. Това е Национална телевизия и дори логото на екрана е авторитет и показател за Държавността. Аз съм турчин и гледам държавната турска ТРТ. Там нивото е много високо. Малко реклами, публицистика, документални, HD качество и качествени гости. Това не е Планета пайнер или Roma tv. Всеки да си знае мястото.

71

до ПроСоТо

преди 4 години

Мао казваше:-"От време на време трябва да се хвърля камък в блатото"..-----------За тази цел са необходими Честни и Достойни лидери, здрава - морално и нравствено - интелигенция, горд народ!Де ги, бе колега?А, това побеляло Старче, освен да размерише "блатото" за друго не става, пък и електората му доста се стопи!

70

До 71

преди 4 години

Мойто момче, замисляш ли се, че така може да дойде момент и за твоето отстрелване? Като почнете да се отстрелвате, не се знае до къде ще стигнете и дали ще можете да спрете.А и понеже си млад и глупав, да ти припомня кой е Сидеров, когото така нахално искаш да отстрелваш - той е главния редактор на вестник "Демокрация". Тоест по-полека с квалификациите кой червен, кой син.

69

До 72

преди 4 години

Там е работата, че няма да съберете и една група, понеже народа се нагледа на подобни преврати по времето на СДС.Тогава държавата я съсипа група *** като тебе с промити мозъци от пропагандата на САЩ. Напълниха Цариградско шосе и закопаха България. Сега повечето от участниците в тази глупост се проклинат за това и едва ли ще повторят тази *** ск а постъпка.

68

Анонимен

преди 4 години

Този червен скорец няма ли кой да го отстреля?

67

Само СПОКО!

преди 4 години

През 1990 год - Кошлуков - шеф на студентите в СДС, Красимир Кънев - зам.председател на СДС, Сидеров - главен редактор на "Демокрация", Дянко Марков - депутат от СДС, а всички се питат защо е така? Отговор: Така е защото Вие убихте държавността и ще дойде време и Красимир Кънев да пита защо с него се случват престъпления! СДС - безотговорни елементи и врагове на българската нация.

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 52Ако се дрогираше щеше да си проличи. Човека говори интелигентно. Гледал съм го в неговото шоу на Алфа тв.

65

Бау

преди 4 години

хахах на 6та снимка какви симпатяги са протестиращите :D Със сигурност не са взели пари :D

64

Анонимен

преди 4 години

Сидеров може да плати на някой рапър да направи песен за незачитането на свободата на словото от БНТ.

63

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 35България е на 111-то място по свобода на словото. Цензурата и голяма в нашата страна. На народа не му пука - пазарува евтини кремвирши и вари ракия.

62

ПроСоТо

преди 4 години

да пожелаем успех на Сидера!ие викате:-"Ама тоя е марионетка"...Добре,и така да е..Но БЛАТОТО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗДРУСА!!!!!!!а кой ще направи по-добре това,от Мунчото на 21-ви век?!АЗ ГО ПОДКРЕПЯМ.Та самия Мао казваше:-"От време на време трябва да се хвърля камък в блатото"..И нека некои не си мислят,че под "***" имам предвид нещо като Банкянския ***!НАПРОТИВ!..Тия,които са чели "Под игото" знаят как завършва .-"Само един /***/ се осмели да протестира..Обесиха го пред касапницата"

61

Анонимен

преди 4 години

Дядката го гони много яко старческата деменция!!!!-)))))))Викайте психиятрите и младата му булка да си го приберат!

60

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 46Той Волен е гледал американски филми и затова аправи дете на бившото гадже на доведения си син

59

Анонимен

преди 4 години

До !!!Сидеров нещо не е направил че да се извинява.

58

Анонимен

преди 4 години

Аз съм за закриването на БНТ. Не виждам полза от този канал.

57

!!!

преди 4 години

Защо няма един журналист който да пита Сидеров много *** въпрос: "Можете да пратите ваш представител или да се извините и ще бъдете поканен обратно в студиото - как това се равнява на цензура?"