269

Анонимен

преди 4 години

Отсега започна култа към Месията,основателите ги налегна омерта,очаквайте нов плурализъм - никакви медии и журналисти, СЕМ вече са 7-те влъхви,пардон сценаристи, от новото Политбюро! Борисов ще ви се стори като Житената питка в сравнение със този сърдит т.е.м.е.р.у.т!Лакърдиите по Бтв се оказаха 20 г заблуда,а обозримото бъдеще - както казваше радиозвездата Божана Димитрова - А сега "Полегнала е Тодора",за всички, които я пожелаха...

268

Иха

преди 4 години

Партия с водещ,сценаристи,балет,комици и спонсор разбира се!Щели да ни оправят!

267

Анонимен

преди 4 години

Човекът дойде с ОХРАНА! Вече сме си го избрали,ако не сте разбрали!

266

Анонимен

преди 4 години

Видях кадри от залата по Бтв...тъжно,тъжно.И "Тези" няма да ни "оправят",а може би и те...

265

emigrant

преди 4 години

верно нЕма такава загубена държава! ,нито полицията работи, нито правосъдната система!нито има стратегия за справяне с цветнокожите п.а.ра.з.ит,и!

264

qна

преди 4 години

на слави му симпатизирам, и предаването му харесвах и не ме интересува кои кво ще коментира, но това за партия и управление на държавата ми се струва че ще е нещо като от сорта, напъна се планината и роди мишка, дано да не е така34652

263

Анонимен

преди 4 години

До КазанджияВярваш ли ? Не знам защо всеки път , народа се вързва на големи приказки ! Относно Славито = забравихте ли мутренските години и каква дружка беше той със силните на деня ? Тогава бях млад и работих по дискотеки и клубове , след "шоуто" - Слави изпяваше няколко чалгици , се прегръщаше с дебеловратите - с ОЧИТЕ си съм го виждал !

262

Станислав

преди 4 години

Нали се бори за свобода на словото а учредяването на партията в информационно затъмнение, без медии и делегатите които искат да ни управляват се крият от хората, с които искат да управляват. Нещо си противоречи още от учредяване, защо трябва да се крият а да не излезнат с лицата и имената си.

261

Анонимен

преди 4 години

Опааа тия в залата дето са ще вкарват наред политици в затвора ,Бойко е първия и на там наред по веригата само гледайтеее зимата кво ще стане.Браво Славчоооо.

260

Анонимен

преди 4 години

Браво казанджия

259

Казанджия

преди 4 години

Слави е противоречив образ. Но ако направи това което говори , тогава : Жална ви майка държавни хрантутници. Като неискате Слави хайде направете нещо вие многознайковци за бъдещето на Отечеството ни? Емиграцията неспря, злоупотребата с власт и корупция също. Кой осъдиха за корупция? Иванчева , най голямата и страшна корупционна фигура в политиката ни. Мислете хора и по лека с ракията тя ви дава изкривена истината за Бг.

258

Rock of ages

преди 4 години

Много се радвам, че Слави реши да действа в тази насока и го подкрепям напълно. Неговото политическо присъствие ме кара да се чувствам защитен. Сегашните управници са забъркали ужасни неща с приемане на редица законови промени, според които от 01.01.2020 българските деца ще могат да бъдат отнемани от родителите по брутален начин! Дано успеем да предизвикаме отмяна на тези промени, защото ще стане страшно...

257

АНТИ

преди 4 години

Нов ДС проект,нов за *** рестарт,айде и да е на берекет,новия кандидатцар.Но първо ги вижте,по стария тертип,партийци царедворци,кой са, нали ?

256

Албанеца

преди 4 години

Ах ха ха ха ха ха ,медиите на Бойко ,Пеевски и Домусчийски не бяха допуснати Ах ха ха ха Както и сайтовете им !Пиши пиши *** На ГЕРБ, Пеевски, БСП и останалите политически мафиоти!Пишете си по форумите!

255

Анонимен

преди 4 години

Като видях обръснатите глави и дебели вратове си спомних за 90те . Ако не беше Илия Павлов тоя щеше да е един пропил се виолист от БНР (ТОВА Е РАБОТИЛ ). Остави виолата и започна да продава мартенички с "подправки".....

254

Търсене

преди 4 години

Така както подценявате Слави, така е било през турско с априлското въстание. Повечето хора гледат сеира. Нашите революционери не са били тогава дипломати, политици или изкусни военни. Но са имали нагласата и желанието за свобода до смърт. Ние до сега бяхме спасявани от сини дисиденти-интелектуалци, цар, му.тра, нека да опитаме с хора дошли от народа. Ивайло свинарят. Ще опитваме докато стане. Еволюция. Всичко търпи промяна. Иначе как ще се спасим от сегашните политици? Две мафиотски структури..

253

Деди Симе Ментата

преди 4 години

Тоз ша *** надсвири....

252

Анонимен

преди 4 години

Чалгаро-мутренско сборище е учредяването на тази партия.Поредният вождистки проект. България се напълни с големи и малки вождове гледащи в собствения си пъп!

251

анонимен

преди 4 години

Няма такава държава, няма такава партия, няма такъв Слави!

250

Анонимен

преди 4 години

поредния спасител на гербавитеда отвлече отрицателния вот с измислени обещания