284

Баба Вуна

преди 4 години

Нарича се гражданско общество. Ако се случи 10 кюмюра да изнасилват жена ви сестра ви и т.н. стойте и гледайте, докато дойдат органите на редо.

283

Анонимен

преди 4 години

И двамата са *** - Фрийман и Монов.

282

Анонимен

преди 4 години

До Az (294)В правото няма добър, лош, симпатиченм несипатичен. Има закон.Аборигена не е нападнат от групата той се приблизижава от хепи и почва да се бърка където не му е работа което си е нападние.

281

nn

преди 4 години

До АнонименНякой ми каза незаконно ли е да носиш нож.Аз питам незаконно ли е да пиеш алкохол.Ако групата е направила нещо нередно има си органи за целта звъниш и те да се оправят. Какъв е тоя абориген тука.

280

Az

преди 4 години

Да прощават тук коментиращите левскарчета и *** на ДС урода Христо Монов ( ако не и самият той ), но видеото е повече от красноречиво - преди нараняването на Монов има опит за убийство с камъни от групата. За слепите повтарям - австралиецът ДВА пъти доближава групата и НЕ наранява никого ! Едва след като се отскубва от тях и го подгонват, което се вижда прекрасно, наранява Андрей Монов. Това е НЕПРЕДУМИШЛЕНО убийство при САМОЗАЩИТА. Случаят трябва да се преразгледа изцяло.

279

Анонимен

преди 4 години

До 292Защо трябва да ми е симпатичен, но пияната групичка определено ми е антипатична.

278

nn

преди 4 години

По - важния въпрос е полицай ли е или не ? Да ходиш с нож в чужда държава и да раздаваш правосъдие не става така. Има полиция за това.

277

Анонимен

преди 4 години

До 290Ще ги съдят на кукуво лято!!!! Сега доволен ли си?! Пък като толкова ти е станал симпатичен колача австралопитек *** му на гости в Бусманци.

276

Анонимен

преди 4 години

После що българите нямали уважение от останалите по света?!? Щото още живеят с робското чувство, че са малък незначителен народ и всеки чужденец макар и пълна *** - за нас е едва ли не със статут на принц.

275

Анонимен

преди 4 години

Защо да съм антибългарин, защото видях как пияна банда пребива човек и не му дава шанс и не съм на тяхна страна? А тях кога ще ги съдят?

274

Циник до 288

преди 4 години

Мда... Виж ги - 2 ънлайка на коментара ми..Явно Полфриймън е прав - това е държава на аборигени.

273

Анонимен

преди 4 години

Жалко племе сте това българите... Вместо да осъдите някакъв австралийски изкормвач за това че е погубил живота на млад българин - те му се правят на адвокати.... Такова нещо в друга държава не може да се случи.... НО там хората имат чувство за национална гордост и не са дьонмета, нихилисти или невъобразими ***, които си менят мнението и нагласите от ден до утре под манипулациите на антибългарски нпо-та!!!!

272

Циник

преди 4 години

За съжаление такива като този - си мислят, че в България си имат работа с аборигени... Българите за тях са смет!Горд представител на държава основана от английски каторжници... И Борисов ми падна в очите - заставайки зад майкопродажниците от БХК.

271

Анонимен

преди 4 години

Какво се вижда и какво не на видеото е спорно. Но едно е факт: че в центъра на столицата по това време НЕ СЕ ВИЖДА НИТО ЕДИН ПОЛИЦАЙ, НИТО ЕДНА ПАТРУЛКА! Как тогава да се опазим от безнаказани, пияни или дрогирани хулигани? За какво плащаме на полицията?

270

Анонимен

преди 4 години

Каква самозащита е това следркато той пръв ги напада???? Толкова ли сте лесни за манипулиране, че коментирате глупостите монтирани сигурно в някое офисче на БХК????? Всеки нормален човек ще се запита, ако 15 души нападнат сам човек пък бил и той с нож - ще го смелят на кайма, а въпросния австралийски убиец няма и раничка по себе си!!!!!! Съвсем правилно е съден за умишлуно убийство и е жалко, че родни медузи му помогнаха да не доизтърпи наказанието си.

269

Анонимен

преди 4 години

И мишка да се притисне в ъгъла се защитава до смърт. Този е нападнт от 16 човека! Естествено е да се бори със всички средства.Защо досега ни манипулираха, за да не влязат останалите живи 15 в затвора ли?

268

Анонимен

преди 4 години

"активирана голяма група ***"---Не, мислещи хора, които досега бяха тенденциозно дезинформирани. Цялата банда трябва да е в затвора за опит за убийство!

267

Анонимен

преди 4 години

Че е убил човек, убил е, но е истина, че е бил принуден да се защитава от банда пияни диваци. Да си ходи, достатъчно е излежал.

266

8

преди 4 години

От видеото се вижда как на два пъти господинът с ножа отива и ги напада, втория път в гръб, това и 20 стени с текст да изпишат не може да го променят, защото се вижда ясно

265

Анонимен

преди 4 години

В България нямаш право на самозащита. И да защитиш някого. Имаш право да си траеш и да търпиш.