75

sofeto

преди 4 години

Ако има kak някой да ги удари "отземи" и двете, ама с този народ няма как да стане!

74

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Фандъкова ако не...спичели на балотажа,много мола тези които правят...проучването,да...проучат,кой от нейната рода не е...гласувал,та да загуби.Лесно ша го намерят.Може и аз да...платя проучването.( платено...съобшение)

73

Анонимен

преди 4 години

фандъкова ос-ра София!!

72

Анонимен

преди 4 години

За мен Фандъкова е виновна за преместването на центъра за наркомани в Младост 1! Очевидно ги хвана яд зареди Иванчева и сега искат да си го изкарат на обикновенните хора в целия Квартал. Помнете ми думите - това е пътя към падението на ГЕРБ. Работещите хора избраха ГЕРБ - Работещите хора ще го свалят!Младост е работнически квартал!

71

Анонимен

преди 4 години

Добре е да ги има тия агенции, като дадат какви евентуално могат да са резултатите и амбицират хората да идат да гласуват срещу другаркарката директорка.... още ли има подведени хора да гласуват за нея??Да се обединим да я махнем вече тая жена. Нали уж самата тя казваше, че няма да се кандидатира. Защо пак ни се навира в очите тая корумпирана женица?

70

Анонимен

преди 4 години

айде легайте ,че утре сте на бачкане да раните електорато на герб ,Е така печели герб у София ,та и у Пловдив - доволни роми ,мъртъвци,преправени протоколи ............................... И не ми викайте -софиянци все си избирате герб - Нама такова нещо .Всичко е лъжа и измама

69

витко ненов

преди 4 години

Колко време трябва да мине за да се разбере колко милиона са прибрали другарчетата от ПП ГЕРБ.То не бе - околовръсното, Витошка,Графа и какво ли не.Само извънземни биха гласували за Фандъкова и компания.

68

До 70

преди 4 години

Не беше ли Татяна Дончева, поправката Ванко 1, не че нещо, ама за протокола.

67

V

преди 4 години

Аз съм гей

66

Протести Света Анна?

преди 4 години

Интересно защо никой от г-жите кандидат кмет не дойде в Младост? Която и от двете да обяви че ще закрие недоразомението - център за алкохолици и наркомани до детската градина, веднага ще спечели няколко десетки хиляди гласа.

65

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 68За всичко си прав, само пропускаш факта, че съпартийците на Мая докараха тук дядовците на сегашните безделници и им дадоха всякакви бонуси, за да се размножават и да торпилират консервативната, упорита, критично мислеща българска етническа общност, която гледаше изпод вежди безобразията на кас..ке..тите и стискаше юмруци в джобовете си, очаквайки удобен момент, за да ги помете.Не много отдавна част от внуците на кас..ке..тите се престориха на уж десни и основаха ГЕРБ.Това е.

64

Анонимен

преди 4 години

бсп = лузари

63

Задънена улица

преди 4 години

Картофка с наши пари чисти гетата на онези, дето ги мързи да работят и живеят на наш гръб от соц.помощи; в същия ден ние, данъкоплатците правим съботник, за да си почистим сами междублоковите пространство.Кюстендилска КУКУмунистка прокара закон Ванко 1, направи услуга на Галеви,скрои Костинбродска шашма, но иска да ни е кметица.Джамбазки реши да разрита незаконните гета, ние се зарадвахме, заваляха съвети да бъдат изселени пришълците, за които няма работа в София. Но обратните го изпържиха.

62

БЪДЕЩЕ

преди 4 години

Мая е малко глупава , няма да може да краде като Фандъкова чрез Данъци и Харченето им . Фандъкова може да краде 90% за себе си , но 10% остават за София . Мая ще я Изяде Мафията .

61

Колапс медии

преди 4 години

Ако говориш по БНТ каквото не трябва водещите викат ЖАНДАРМЕРИЯ и те арестуват!

60

БНБ

преди 4 години

Ще я удари защото я подкрепя БКП-БСП,и както се казва въкът козината си мени но нрава не.

59

ВЪПРОС

преди 4 години

Колко върви един глас на ЕДРО ?Имам Оферта . Моля за сериозни дами и господа .

58

кратко и ясно

преди 4 години

Доста са щедри Мая толкова и на позитано 20 неможе събра А Иванчева ще има повече от Волен Със сигурност

57

Анонимен

преди 4 години

Това го знаем още преди Мая Манолова да се беше кандидатирала.Балотаж и после Фандъкова печели. И по-добре, че с БСП добро не сте видели!

56

Анонимен

преди 4 години

Ще е интересно ако има балотаж с друг кандидат,иначе ако са само тия двете е ясна работата ще се гласува за изпълнител,защото реалния кмет на София е ББ.