12

Анонимен

преди 4 години

В крайна сметка тук ще останат само ти, назначените като тебе "бизнесмени" и ромите на социални помощи.

11

Анонимен

преди 4 години

Картелът на индустриалния капитал отново и отново напада работническата класа. Използва политическата каста за рекет върху работниците.Много бързо всички права на хората ще бъдат отнети, ако слушаме тези картели.Нито крачка назад. Хората са се борили с живота си за тези права. Никой не ги е дал наготово от експлоататорите работонаематели през вековете.

10

Анонимен

преди 4 години

Ми хората се разболяват бе, Велев!И като всичко е платено с тия смешно ниски заплати нямат пари за лекарства и доктори бе, Велев!А ако още им намалеят доходите, още повече ще се разболяват докато не остане един който да може да работи!Накрая и ти ще се разболееш Велев, ще ти дойде ли тогава акъла? Май не.

9

Анонимен

преди 4 години

Нали от години се хвалите че безработицата намалява. Т'ва значи че се увеличават заетите, следователно се очаква да се увеличат и болничните. Поне аз така ги виждам нещата.

8

Fool

преди 4 години

Ами много е просто и всички в АИКБ трябва да го разбврат. Те се правят че ни плащат, ние се правим че работим.

7

eve1

преди 4 години

Ето тази малка злобна устичка е една от основните причини за ниските заплати в България.Изказванията му винаги са от типа,че българите са мързеливи ,не работят и тези пари са им много.

6

Анонимен

преди 4 години

С вдигането на възрастта на пенсиониране е нормално болничните бързо да се увеличават. Също така нормалното е първите дни болнични да се заплащат двойно и веднага, за да може човека да се излекува. Ако към мизерните заплати се прибави и неплащане на болнични, това ще обезлюди България още по-бързо.

5

Анонимен

преди 4 години

Застаряваща нация ,ГМО храна ,болести ..Какво се прави на буфтал ?

4

Анонимен

преди 4 години

Интерсно болничните ли са виновни че, потъват дружествата на "Стара планина холд" АД?

3

Анонимен

преди 4 години

Да си работи той за 500 1000 бруто всеки ден народа емигрира и като емигрира си намира работа за десети хиляди евро 4 дневна седмица

2

NZ

преди 4 години

Защо не пробваш в някоя частна фирма да видиш как трябва да се работи и да спрем безсмислените дебати? На държавна работа освен глупости друго едва ли ще измислите. Вместо да засилите контрола, за който ви плащат да вършите, сте тръгнали да режете от заработеното на трудещите се. Само демонстрирате работа, за да отчетете дейност. А защо първите 3 дни, от всеки месец, да не сме освободени от данъци работещите? Или по-просто казано дали държавата ще се откаже от осигуровките по време на 3-те дни?

1

Анонимен

преди 4 години

Тоя кви ги говори всичките ми познати и около и млади и стари не работят за 500 1000 бруто а емигрират или си намират работа за десетки хиляди евро и работят за 4 дневна седмица а тоя кви ги говори всички емигрират то някой кой да работи да видим кой ще работи за тоя