119

Plamen

преди 16 години

Bravo bace, napulno sum suglasen s teb:):):)

118

преди 16 години

Съгласна съм за 9 от 10-те песни. Но не мисля, че "Цвят лилав" е *** текст. Именно цветята имат по себе си роса сутрин. Всъщност текста е може би твърде поетичен и нежен за песен. За останалите съм съгласна, включително и за "Луната спи". Това с краденето на птиците не звучи никак поетично на фона на целия останал текст, а наистина повторението на рефрена "Луната спи" дразни. Вижте някой класик и ще видите, че там няма 8 пъти повторение на едно и също нещо. Не казвам, че няма повторение напротив, но не са толкова много. Колкото до текста, който е номер едно в класацията, на него там му е мястото, защото той е пример за лоша реализация на добра идея. Според мен най-добре на 10-то място да бъдат "Лудите жаби" на Джанго Зе.

117

ivaylo

преди 16 години

da napravite klasacia 10-te nai tupi statii ;) taq e na 1 mqsto _|_

116

озадачен

преди 16 години

Какви хора сте вие, дето можете да определите това слузесто коментарче, дори за леко смешно.Да не говориме,че са коментирани само подбрани текстове на изпълнители,които явно отдавна са разпознали в сиромаха отявлен ЧАЛГАПРОМОТЬОР и са го одостоили със заслужено пренебрежение!

115

florence

преди 16 години

kakto vinagi Ivo siromahov e nenadminat :))) do sulzi sum se smqla, pokazva po strahoten na4in do kakva steoen stiga tupotiqta i bezmozu4nosta na tekstopiscite...Strahotna statiq naistina :)))

114

IspanecaBG

преди 16 години

Направо си умрях от кеф, доакто четях статията, много добре е написана :) Евала :)

113

Iva

преди 16 години

Napravo se razrevah ot smqh, avtora e nomer edno!

112

преди 16 години

Поклон пред тоя бестсеълър. Егати смеха. Скоро не бях чел толкова изпипана статия. Поздрави :)

111

Polyta

преди 16 години

Страшен е автора...голям смях!

110

mihail ivanov

преди 16 години

Едно време живеех срещу първата чакарака сега ще разберете защо реагирам така а който не вярва че има такива текстове да си прати майла ще му ги пратя на МП3 имам се с стария диджей .Защо не пишеш бе любезни ми фолкъре или еди къв си за мазните чалги от типа на :*** *** рунтав *** мазна *** *** чевръст ляво мъдо на гърба му дясното в гъзъ муили може би :Тез червени домати кой ги майка разклатиили Тръгнали са тримата *** за да дирят своите калпациТръгнала е Розовата пантера да си търси нова далавераНе намерила тя нова далавера най намерила градскат6а панделаприпева е :В магазина няма прах за пране салам за мезеИли си нареден при Митю Пайнера Жоро сръбския и др любители на ракийката салатката мазната целулитеста сборна звезда на целия поп фолк наречена Дива МиризливаА бе байно като плюеш плюй наред или нека Хари Янакиев -Виден Планетянски управител и пасивен *** с накълвана хралупа да те отведе в някоя квартална кръчма и да пие и да се бие заради тебе белким се разберете ,а кво ще кажеш за тая тъпотияИскам текила да усетя твоята силаСамо остана накрая на клипа звездата да каже дали те уважава и че ще изяде тая чаша заради тебеДа продължавам ли с тъпите рапърски текстове:Скрий си дъщерята от колумбиеца и мъглатаили искам да *** всички фенки фенкиИ накрая ще ти отговоря с цитат от 1 песен на ЪпсуртБатко, дали да ти не *** у устенцатамного ти здраве

109

преди 16 години

НАЙ-НАКРАЯ НЕЩО ИНТЕРЕСНО, ВЕСЕЛО , СМИСЛЕНОАБЕ, СУПЕР!!!

108

преди 16 години

евалата,бате,чета си го всеки ден откакто е тук и ми дава стимул за цял ден ***

107

Doc

преди 16 години

Поздравления на Иво Сиромахов!

106

бебенце

преди 16 години

Забавна статия..."Текстовете" са подложени на един откровено ироничен и забавен поглед. Статията ме разсмя от сърце...

105

Sibila

преди 16 години

I az sam za top100,6toto ima o6te mn tapi pesni kato-Rumaneca&Enchev-Pipni me tyk!,Skakauec i mnogo drygi na obraten efekt kato "Karagioz" i "Mene mnogo ma e sram"!i dr. tapizmi!

104

Sibila

преди 16 години

Ei...koi si ti be 4ovek deto si gi naizmislil tezi biseri...da ti stisna rakata!Syper gotino e!Otdavna ne se bqh smqla taka iskreno ot sarce!Bravo!

103

преди 16 години

HEy, PIch, Pozdravi, Po-gotin humor ne biah cela otdavna, padnah si ot smiah

102

Момиче

преди 16 години

Не 10,ами топ 100 на най-тъпите текстове трябва да се направи

101

zabava4ka

преди 16 години

Няма какво да се чудим на глупавите тесктове, щом зам.министърката на Министерството на култулата - Надежда Захариева е основен текстописач на тия текстове. Какво министирство, каква култура, каква поетеса ! / Справка за нея - съпруг ана починалия Дамян Дамянов, издигната от ДПС. Касъв морал ! / Да е жива и здрава и всетака да се грижи за българщината ! С ДПС и с тъпънарски текстове !

100

baby

преди 16 години

Еми питайте всички медии защо величаят бездарници като Графа и Мария Илиева.Никой не може да отговори.Какво стойностно са създали, какви гласови данни имат, велики музиканти и текстописци.Всяка година взимат по 5 награди-за какво, кой е този мазохист, който например на купон ще си пусне Графа или Мария Илиева? От какво се издържат тези хора и за какво съществуват и само се четкат по между си.Я дайте един текст на Васил Найденов или Лили Иванова да видим дали може някой да му се присмее