15

Анонимен

преди 4 години

Възможно е и без пари да го защитава,но ако пуснат убиеца ,ще придобие голяма извесност и хонорарите му ще се вдигнат до небесата.Предвид публичноста на спора това е гарантирано.Адвокатът на Полфрийман,как звучи само,а?Като се погледнат случаите на чужденци осъдени в България,се набиват на очи намеса отвън като английския запалянко и шведския бияч на жени.И този случай мирише така.Как с опит за бягство е ще пускат убиец,непоправил се и арогантен предсрочно?

14

Анонимен

преди 4 години

Нямa тaкoвa нещo пoсле ще му плaти в Aвстрaлия и тaм ще плaтят дaнъците. Тукa и дaнъци укривaт, aдвoкaтa същo дa бъде aрестyвн и дa му се дaде служебeн aдвoкaт.

13

314

преди 4 години

Върховенство на законът е нещо с което на Цацата и Гешев им е трудно да свикнат

12

Анонимен

преди 4 години

Какво е това медиино затъмнение бе Свободата на медиите. Никой не отразява протеста пред министерският съвет на хиляди майки и бащи дошли чак от провинцията да кажат НЕ на Стратегията за детето. Кой забрани отразяването тоталитаристите ли. Май ще почнем да палим и трошим тикви и тогава всички медии ще ни отразят. Ще ни изкарат терористи анархисти хулигани и окупатори.

11

Анонимен

преди 4 години

Aха....без пари на баба ти шортите! Шорош дава кинти, не се прави на луд!

10

Всичко е наред!

преди 4 години

Калпакчиевци и Пановци направиха неоценима услуга на Иван Гешев. На техния фон той е икона в съдебната система. Вече даже ми липсват платените противници на Гешев, които явно вече ги срам да получват пари за загубената кауза.

9

Да допълня...

преди 4 години

Ти лу.д ли си бе ? Как така ще го защитаваш без пари ? Да не ти е братовчед ?Я питай Марковски как се прави. При него тоя нямаше да има пари за билет.

8

Анонимен

преди 4 години

адвокатът деца има ли? ако има нека същото ги стигне и някой друг *** да ги защитава без пари.той там онзи на небето гледа и връща на най-свидното и милото.

7

чарли

преди 4 години

Не разбрах,как го защитават ?

6

Анонимен

преди 4 години

Брей какви адвокати имаме.... Защитават убиец безплатно и се възхищават на спазените закони. Утре ще излезе и някой от адвокатската колегия и ще заговори за високия морал на колегите си

5

Анонимен

преди 4 години

Не познавам адвокат да работи за без пари в България.

4

Анонимен

преди 4 години

Нападнат е и е имал нож за само защита. Ако е имал калашник щяло е да има още убити. И тогава присъдата е щяла да стане 100години така ли ?????

3

Анонимен

преди 4 години

Оставете човека на свобода. Грешка е че го осъдиха . Той се е защитавал от бой на необуздани и неконтролирани футболни фенове. Никой не е познавал от групата та да се бие. Той се е самозащитавал срещу 10 15 биячи

2

13

преди 4 години

Джок е герой, убил комунист, при самозащита от убийство срещу 16 дрогирани хулигани комунисти, репресиран с незаконна присъда, в други подобни случаи съда не налага затвор. След излежаване на присъдата той отново е в затвор, без повдигнато обвинение, без съдебен процес, без присъда, незаконно. Защото е от Запада и тук комунистите се гаврят с него. Той е военопленник на комунистическия режим в НРБ, ръководен от Баце шофьора и Цацата, роби на Путин и Юрий Чайка.

1

да бе, "без пар

преди 4 години

"Отворено общество" и "Америка за България" са привели 33млн.лв. на съдии, адвокати и "експерти", основно за да ги "обучават" на толерантност към престъпниците в България и нетолерантност към мирните граждани.