355

Анонимен

преди 4 години

Германия България е една опустошена територия населене със славяни втора ръка, и е много смешно, че хора които гният в скотска мизерия, първи по смъртност в света, са се загрижили за Германия---------Ако ти гниеш в скотска мизерия си е твой твой проблем. Германия е с отрицателен прираст и в момента затова е в рецесия. Всеки ден германци биват убивани от бежанци.

354

43

преди 4 години

Меркел да те тупа по гърба и арийски к.р в гъ.а!Ква стана тя бе Бочка ,ни газ ,хъб,ни АЕЦ,ни VW и Сорос си врътка съда .Орбан как докара БМВ, Мерцедес и АЕЦ в Унгария, ама ги били лишили от глас,защото изгониха крадливия Сорос. ***!

353

Анонимен

преди 4 години

А бе тука играят роля парите! Какво да говориме! Сантименталности няма! Немците правят каквото им изнася не само по отношение на нас! Кой вкара в Европа милион и половина мигранти?

352

Българин

преди 4 години

Аз катарска бутилирана газ повече никога няма да ползвам, щом не искат да отворят завод в България, фолксаваген са 14% собственост на Катар, братята катарци защо не ни защитиха. Никаква катарска газ, да ги видим сега катарците какво ще правят, като аз не им ползвам газта, а?

351

Българин

преди 4 години

Еми като не искат да открият завод в България, тогава и Домусчиев няма да открие фармацевтичен завод в Байер да им създаде няколко стотин работни места да работят да правят лекарства да има хляб за тях, айде да ги видим сега немците, а?

350

Анонимен

преди 4 години

Точно заплатите ги спират. Ще трябва да плащат добре от в Германия ако искат да с намерят кадри.

349

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГермания очевидно иска да финансира фалирали държави като Турция. Нямаме нищо против, самата Германия е в сериозна рецесия.Кой ти каза, че Германия иска да финансира Турция. Заем ли ще отпуска Германия на Турция? А това дали българите имат или не нещо против, на Германия е е все едно, за Германия България е една опустошена територия населене със славяни втора ръка, и е много смешно, че хора които гният в скотска мизерия, първи по смъртност в света, са се загрижили за Германия.

348

Анонимен

преди 4 години

До МичманаНа колата не пише къде е правена. А и ти пари за нов фолксваген така и така нямаш, затова тях не ги засяга каква марка таралясник купуваш. Фолксваген продават само нови автомобили и от това печелят, не купувал фолксваген, ще накривиш шапката на някой...

347

Анонимен

преди 4 години

Дупедавците сега разбраха, че не ни обичат по Европа. Един US-президент беше казал, че проблема на арабите е, че седят върху нашия петрол. Та сега българите на тази територия пречат т.е. да се махат. Това е стратегията на старите и новите "приятели" на България. Избирайте ГЕРП! Това за образованието обаче е истина. Като чета правописните, съдържателните или изразните изхърляния на т.н. журналисти ще трябва нов Паисий Хилендарски!

346

888

преди 4 години

Остани в Корея!Остани в Корея!

345

Анонимен

преди 4 години

Германия очевидно иска да финансира фалирали държави като Турция. Нямаме нищо против, самата Германия е в сериозна рецесия.

344

Анонимен

преди 4 години

До 999А как ти викат в турция?

343

Мичмана

преди 4 години

Аз кола правена в Турция не купувам.Купувам само произведено в Япония и Европа.Нищо лично към комшиѝте ,но качеството от там е доста ниско и при престижните марки,подизпълнителите и доставчици са зле.

342

nonsense

преди 4 години

Когато немски автомобилен концерн бяга от ЕС... Въпросът е, защо ние стоим още в тази прогнила от корупция организация с двойни стандарти спрямо членовете си?

341

додо

преди 4 години

Не лъжа чети БНБ.

340

Анонимен

преди 4 години

Наще са си виновни защото не предложиха завода да е в Перник!Никога нямаше да имат проблем в Перник VW,особено ако произвеждаха Голф!!!!

339

Нали Румбата

преди 4 години

Обеща, че е уговорил инвестицията, няма страшно верваме му !

338

фатмака

преди 4 години

До 999, вие ДПС сте същите като така нареченото БСП.Обаждаш се на Данчо Ментата и сте "калъп"Аиде бисмиля от мен!

337

До додо

преди 4 години

Външният дълг на България е 5.452 млрд. ? ! А не 40 млрд.? както твърдиш ! Защо лъжеш ?

336

додо

преди 4 години

Колко жалка пасмина сте гербаджиите!Гроздето изведнъж стана кисело.Мани VW,ами какво правим с външния дълг от 40 млрд.долара?!?Доколкото помнят хората дойдохте на власт след Станишев.Прав-крив ама беше оставил излишък от 8 млрд.лв.Жалко за България след вас потопа е като планински ручей!