40

АнонимеН

преди 4 години

СЪДИЯТА ВЗЕ ПАРАТАКАЗА С ИМУНИТЕТ СЪМПУСНА ФРИЙМЕНАСЕГА ЧАКАЙ ДА СЕ ВЪРНЕ :D

39

Анонимен

преди 4 години

До 41A зaщo децaтa ще нaпaдaт някoй пред кaмерите ? Тoвa сaмo пoтвърждaвa, че Фриймaн е нaпaднaл първи щoто не е знaел, че тaм имa кaмери. Плaтил е нa някoй дa скрие зaписите пoсле е плaтил иa съдиите дa гo oсвoбoдят предсрчнo. Т трв д леи и зa кoрупция в oсoбенo гoлеми рaзмери.

38

хахаха

преди 4 години

Но за сметка на това М. Очите излиза на свобода заради едни прокурори!

37

Анонимен

преди 4 години

даже и държава не е, а частно дружество на Лойко, Дебелян и Доган! и 6 милиона овце за стригане...

36

АнонимеН

преди 4 години

СЪДИЯТА ПУСНАЛ ПОЛ ФРИЙМАН!! ВЕЧЕ МИ ПЛАТИХА ЗА ПУСКАНЕТО МУ А ПАРИ ВЗЕТИ ОТ СЪДИЯ НЕ СЕ ВРЪЩАТ!!!ТОВА, ЧЕ ИМА ЦЯЛА КУПЧИНА ПРЕГРЕШЕНИЯ И ОПИТ ЗА БЯГСТВО В ЗАТВОРА НЕ СЕ БРОИ КОГАТО ТИ БРОЯТ ПАРАТА!! ПЪК И С ТОВА ИМЕ ФРИЙМАН ЗНАЧИ СВОБОДЕН ЧОВЕК КАК ДА НЕ ГО ПУСНА!!

35

Абсолютна Истина

преди 4 години

За всички които не знаят пиша :България НЕ Е правова държава НЕ Е била и НЯМА и да бъде ! Близките на убитият Монов го разбраха , разбра го и Полфрийман !

34

Анонимен

преди 4 години

до 32Къв парк бе бате?това е до църквата в центъра дето я взривиха комунистите навремето.

33

Анонимен

преди 4 години

Приличa нa нaемен убиец, някoй му е плaтил дa убивa децa oт БСП пo пoлитически причини и сa му обещaли пoсле дa гo пуснaт нaбърже. Имaл ли врaгoве въпрoсният Монoв. Нa пръв пoглед следствието е претупaнo и не се e рaбoтило пo версиятa нaемен убиец.

32

Анонимен

преди 4 години

Аз пак не разбрах,да ги тепаме ли синчетата на БСП депутатите и ще ни пускат ли от затвора?

31

Русофил

преди 4 години

Приятно пътуване,не се занимвай никога с българи,скъпо излиза.

30

Наблюдател

преди 4 години

На единадесетият доклад съдията е написал фамилията на затворника " Полфрийман" в гуугъ трнслейтър и като е проче Полсвободночовеков и е решил да го пусне. Много ирония и пророчество има в тази фамилия.

29

Анонимен

преди 4 години

Абе днес каква е тази цензура на български думи ! ?

28

Анонимен

преди 4 години

До браво на ДжокГовoриш кaтo очевидец ? Що зa турист ходи сaм в пaркa с нoж в джoбa oсвен aко не e психoпaт-убиец, видял е групa тинейджъри нaпaднaл ги е кaтo си мислел. ще нaръгaм 3-4 децa пoсле ще кaжa, че те сa ме нaпaднaли. Ти aко oтидеш в Aвстрaлия с нoж в джoбa oще нa летищетo ще те aрестувaт зa терoризъм. Прoвeрили ли сa дaли тoя не е спящa клеткa нa Aл Кaйдa ?

27

Анонимен

преди 4 години

Стария Монов е един зъл човек ,толкова е *** че не схваща как Бог го наказа за старите му престъпления ,а те са много ,Монов е вредил на много хора .Унищожавал е личности ,Бог го наказа така .

26

Анонимен

преди 4 години

За някои неща е прав обаче. Как така хем имал опит за бягство, а не е бил съден за това?

25

Основния тунинговчик

преди 4 години

И убитият,и убиецът са икстеншъни на левичарски семейства. Ако не беше толкова трагично заради умрелия,щеше да е комично,как левичали се колят един друг. Самооо че убитият е от завило към консерватизма номенклатурно семейство,а Полфриймън е сегашното ново,тунинговано лице,т.е тъй наречения културен марксизъм,чийто основен тунинговчик е ...Шорош.

24

БСП са убийците

преди 4 години

Трагедията е че Джок си заминава, а не депутатите на БСП. Ако можехме да ги натоварим на един вагон и всичките в Сибир България ще дръпне от блатото.

23

Анонимен

преди 4 години

Николай Михайлов е психически увреден .

22

Тялото

преди 4 години

Гледал съм много интервюта с наши затворници и нито един не е показал или изказал съжаление, нито Чеци, нито убийците на прехода, никой. Освен този Пол. Чудно ми е този Монов ако беше той убиеца и Пол жертвата колко ли щеше да лежи, ако въобще го осъдят. Чудно ми е дали щяха така да му скачат всички "патриоти"...

21

do 16

преди 4 години

До браво на Джок..da ti kaja chestno ...v dneshno vreme triabva da ima dosta poveche skinari !!! V normalni vremena nikoga ne bih go izrekla !!! Nie obache ne jiveem v takiva !!!