45

Анонимен

преди 4 години

Тръмп винаги (поне до сега) е излизал победител!Друг на негово място досега отдавна щеше да сключи "Споразумение за Неприкосновеност" и да подаде оставка!!!!Но, Тромпета не се предава!!!Демонстрира невероятно умение за многоходови политически комбинации и превръща на пръв поглед "поражението" в победа!Мнозина световни политически лидери и политолози с дългогодишен практически опит могат само Тихо да му Завиждат!!!!!!

44

Анонимен

преди 4 години

До ФактОсвен на Израел,САЩ НЕ са помогнали на НИКОГО в последните 20,че и повече години.Ако ни са го направили, сега нямаше да го пишеш и щеше да си на манифистация.

43

Анонимен

преди 4 години

Бедните хора са алчни.Богатите, ако са глупави, са още по-алчни.Човек, ако му е достатъчно, което има е богат, а ако е алчен винаги е беден.

42

Българин

преди 4 години

Тия, които не обичат родината си са русофилските антибългари чуждопоклоници. В България американофили няма, това -фили са някакви *** русизми.

41

Анонимен

преди 4 години

Тоя "дядо" е постигнал всичко и смята, че може да допринесе за страната си и народа си повече от много други и го прави.А тая жена е тръгнала с него щото е такъв.Затуй и е богат.А тия дето гледат на мильоните не като средство за работа и постигане на цели, като възможност да си купят апартамент с асансьор или ламборгини са от по други ширини.

40

българин

преди 4 години

Тоя дядо.Що не си гледа "пенсийката" в милиарди и си гледа животеца с това младо "агънце" до него.Ами тръгнал да се занимава с "политика"? Демк с лицемерие? Тая държава.Кога ще я изравнят с земята руснаците? Дано е по скоро Че дечицата ни станаха АМЕРИКАНОФИЛИ и не Обичат изобщо родината си!

39

Анонимен

преди 4 години

Всички български президенти функционират, което е важното!

38

юбералес

преди 4 години

Половината американски президенти са били ***.и, но държавата им функционира така, че това не им пречи. Затова САЩ е велика сила.

37

Анонимен

преди 4 години

А има едни древни нации с двайсет вековни държави, които ако обичат социялизЪма очакват соц партията да им прати $100.Обаче за по-сигурно искат от всички, та ако някой даде нещо - добре дошло.За работа и заплати ся няма да говорим, но ако искаъе съм готов.

36

Анонимен

преди 4 години

От таз страна на океана има хора, които са избрали да не работят, да просят. И никой не ги закача, освен ако се сбият.Обеснявам това, защото имам колежка, която купува чорапи и ги раздава на бездомните, щото ако им даде пари те ще ги изпият.Тукашните университети нямат издръжка от държавата, а се издържат от дарения на техни студенти.Човек, ако подкрепя Тръмп не му пише, че го обича, а му праща $100

35

Драги 48

преди 4 години

Това, че за теб доброто в САЩ е лошо няма нищо лошо.

34

Анонимен

преди 4 години

Сащ са пропаднали , щото там доброто е лошо , а лошото е добро и черното е бяло .Това е държавата която гради тероризъм и се възползува от човешкото нещастие .В сащ полицеищината и произвола са на върха , обадиш ли се за правата си - потъваш !

33

Факт

преди 4 години

До АнонименОсвен на Израел,САЩ НЕ са помогнали на НИКОГО в последните 20,че и повече години.

32

Анонимен

преди 4 години

САЩ са велики, щото смятат, че трябва да помогнат на всеки, а не като в други страни, дето всички са им длъжни. И все малко им дават и прочие

31

Ха-ха

преди 4 години

Както вървят нещата,Тръмп най-вероятно ще повтори.Демократите дотолкова бяха обсебени от Сорос,че загубиха чувство за реалност-сложиха на първо място всичко друго,но не и икономиката.А американецът го интересува най-вече собствената му кесия,дали ще може да си плаща ипотеката,каква ще е цената бензина и прочее.Мъглявите "ценности" на демократите слабо го вълнуват.

30

Анонимен

преди 4 години

Сащ са велики, щото там лошото е лошо, а доброто е добро.Щото има маса държави дето излиза диктатора и заявява кое е хубаво и вярно.В сащ можеш да воюваш за своята истина, пък докъдето го докараш.

29

не може да бъде!

преди 4 години

Почти се бях отказал да мисля,че в САЩ е възможно да се даде трибуна на нормален човек!До преди 30 г.САЩ въпреки войните им и намесите в банановите републики ,въпреки военните престъпления във Виетнам и на други места,въпреки убийството на Джон Кенеди,въпреки Коза ностра,въпреки макартизама и 48-те години на Едгар Хувър като директор на ФБР ,американската мечта съществуваше и САЩ бяха идеал - ами по-добро нещо не беше измислено!?Струва ми се,тази статия е симтом,че не всичко е загубено!?

28

Анонимен

преди 4 години

Сърцето на Данко!

27

Путин

преди 4 години

До 39 ""ДрОгаре още една година и барела се връща на $25........""Ти нямаш сърце бе.

26

Анонимен

преди 4 години

Ха ха ха!После що имало визи за българите!!!!!