219

Комунистка

преди 4 години

Айде без цитати от най-известния еврейски бестселър, ако обичате!

218

Архимандрит

преди 4 години

Матей 5:3-12 BG1871Блажени нищите духом; защото е тяхно царството небесно. Блажени нажалените, защото те ще се утешат. Блажени кротките; защото те ще наследят земята. Блажени които гладуват и жадуват за правдата; защото те ще се наситят. Блажени милостивите; защото те помилвани ще бъдат. Блажени чистосърдечните; защото те ще видят Бога. Блажени миротворците; защото те синове Божии ще се нарекат. Блажени гонените заради правдата; защото е тяхно царството небесно. Блажени сте когато ви похулят и ви изгонят, и връх вас рекат на лъжа всяка зла реч заради мене. Радвайте се и веселете се, защото

217

До Комсомолец:

преди 4 години

А на мен СССР ми подари Вселената! :)Подпис: Анастасiя:)

216

:)

преди 4 години

Грета е одрала кожата на биологичната си майка Мая Тигалонова. Аз мислех, че по-грозна от Мая е трудно да се намери, но явно, като се кръстосват гените й с ев.рей.ски, резултатът надминава всички очаквания - гроз.но, *** и не.нор.мално. Нобела ше й лепне като по поръчка.

215

Комсомолец

преди 4 години

А на мен комунизма и лично Човекът от народа ми подари детство!Гретенизъм!

214

Бригадир от Хайнбоаз

преди 4 години

Тая от Швеция и били ограбили детството и тя е принудена да стачкува и да не ходи на училище, което иначе иска за да обърне внимание на климата.Всичките сига.нета, дето не ходят на училище да си окачат един плакат, че протестират срещу глобалното затопляне и туйто.

213

:)

преди 4 години

Дайте й наградата непременно! След Ал Гор, Горбачов и миналогодишната мюсюлманка тая награда се е превърнала в ср.а.мен ***. Да си купи лакриц и да си напълни устата, та дано млъкне.

212

Малоум.ен.комплексар

преди 4 години

Хората с избирателен ценз т.е. над 16 годишни са си избрали правителства, опростенчески казано и идва едно лапе, което няма да характеризирам, но пуснете едно търсене в тубата с Greta without a script to read from тя не може да говори. Не може да си спомни първия, от два въпроса и предлага да задават въпроси и на другите. Та тя ако няма нещо написано ....я няма.Та туй лапе, което има тежки лични проблеми си позволява да ме поучава мен, дето плащам данъците, от които и отделят на нея бюджет.

211

:)

преди 4 години

На Мая и Мирчев не.нор.малното *** ше ми казва какво да правя. :)))) Ама вие сериозно ли? :))))

210

Анонимен

преди 4 години

Ми то ние не знаехме, че съществува, *** то като ни подбра и не ни оставя....та отправи апела си към момата.Да ни остави на мира!

209

Анонимен

преди 4 години

Айде оставете на мира момичето бе, м а л о у м н и к о м п л е к с а р и

208

Анонимен

преди 4 години

Малоyмните ще спасят света.

207

дърт

преди 4 години

До Русия=Психиатрия 166Ако светът се откаже от въглеводородите умира и химическата промишленост!

206

Анонимен

преди 4 години

Само Кристална Муфтангелиева й от стъпва по красота, а Сецка Сачева кът с о'бръсни дорде и гъ мустасите подкърът тва зверче ше има по шуветски да са отърква о чичо Сачев- лейтенантът на плевенските лозя

205

Анонимен

преди 4 години

Няма оправия!ПЕчи го вари го то си знае своето.Става въпрос за обществото ни като хора или сме животни.Ако зависеше от мене, доста *** щяха да пострадат(шегувам се).Грета си е много умно момиче, но явно манталитета в България е доста изостанал.Мир и сполука ви желая.

204

Чочо

преди 4 години

Аз нали ви писах че в Москва пуснаха парното в понеделник температури с 15 градуса по-ниски от нормалните за месеца.

203

Анонимен

преди 4 години

Стига с тази омраза хора!Какво ви е направило момичето!Чухте ли само част поне от това което иска да каже, не чухте, защото сте пропити от омраза.Сигурно защитавате експлотиращите обикновени хора за минимални пари, както и че тези хора правят всичко заради пари, а не защото ги е грижа.Засрамете се малко, щом едно малко момиче предизвиква такава злоба у вас, не знам просто.

202

Анонимен

преди 4 години

Всяко чудо за три дни. Когато Обама взе наградата за мир също ни надуха главата, но всичко свърши и нищо не остана от обизяната.

201

Анонимен

преди 4 години

Зад нея стои известения ПР специалист Ингмар Рентзхог които я използва за да създаде и популяризира с комерсиални цели социална мрежа за еко привърженици със най-малко 100 милиона членове. Гледаш отпред е честен екоактивист а отзаде някой брои пачките и се подсмихва. Либерализма и еко активизма с новите религии призвани да заменят старите изтъркани многовековни религии. А както добре знаем Религията е опиум за народите

200

Анонимен

преди 4 години

Тая ако се изправи пред това за което се бори ще полудее и ще умре много бързо.Да спрем това,да спрем онова и да заживеем в пещерата.Пълен дегенерaт.