85

Анонимен

преди 4 години

ДО 90Къде е този митичен пострадал ? Това ми звучи като стария лаф на крадеца на коли "влезнах в колата че започна да вали ". И АЗ ЩЕ ПОЧНА ТОГАВА ДА СИ ИЗМИСЛЯМ РАЗНИ ЦИ/ ГАНЧЕТА ЧЕ СЪМ СПАСЯВАЛ КАТ СЕ СБИЯ .Никой нормален не ходи с ножове .Щом носиш хладно оръжие значи предварително СЪЗНАТЕЛННО се готвиш да намушкаш някой .

84

невинен!

преди 4 години

16 футболни фена нападат сам ром-подгонват го, настигат го и почват да го ритат с кубинки. Полфрийман вижда това, и се намесва в защита на нападнатия и го спасява. Това е категорично неизбежна отбрана. По цял свят щяха орден да му дадат, по телевизията да го дадат за пример за това,че е защитил беззащитен от един взвод-16 човека нападатели. След намесата на Полфрийчман около станция сердика е спокойно, вече над 10 години агитките не смеят да ходят-конкретно там.

83

РусенецЪ

преди 4 години

Знаете ли, аз също ходя с нож. Сега, не знам дали е законно, но ходя с нож. Автоматичен, защото в критична ситуация няма как да моля за отсрочка, та да го отворя с нокти. На 50 години съм. Имам се за спокоен и улегнал. И изобщо не съм тръгнал да убивам. Ама улични кучета, "шведи от квартала" и наркози вероятно не знаят, че съм некомфликтен. А докато обясня, вероятно ще съм инвалид. А на 50 ... трудно ще ми е вече да избягам бързо. Та, аз ходя с нож. Боен, небоен - ходя с нож.

82

Анонимен

преди 4 години

Според мен, най-голямия страх на Монов е от това което Джок ще разкаже за случилото се което само по себе си ще предизвика ново разследване и съответно санкции като например присъда за умишлено укриване на доказателства - например записите от охранителните камери.

81

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 93Щеше да е интересно ако беше американец, а не австралиец?Няма никакво значение, и в двата случая гражданството си тежи на мястото. Не смеят да го духнат защото последствията от всяка една драскотина ще е много негативна за България.

80

Анонимен

преди 4 години

Щеше да е интересно ако беше американец, а не австралиец?

79

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 81Няма БСП, ГЕРБ - всичко е БКП!

78

rusnak

преди 4 години

Само да попитам защо синът ви и още 12 го-*** биха сам човек на който Полфрийман опита да помогне, след което самия беше принуден да се защитава и дори отстъпваше от мелето но онези решиха и него да приключат?

77

Анонимен

преди 4 години

комунистите, вън от Бълагрия!

76

Софиянеца

преди 4 години

Да, точно така! До вчера имах толкова силно усещане за справедливост, но днес вече....

75

баба мара

преди 4 години

съдебната система в българия се разби след 1989 от сдс спомнете си синдрома2 адв колектив сегашното състояние е плод точно на този синдром

74

убиец на 12 години?

преди 4 години

Хойте написаха: В петък убиецът на 20-годишния студент Джок Полфрийман беше освободен предсрочно.Алооо, убиецът е 12 години в затвора бе. Означава ли това че извършеното от него убийство е станало когато убиецът е бил на ОСЕМ години, бе.Щом такива елентарни грешки се допускат, какво остава да си мислим когато коментирате закони, параграфи и подточки на законовите тексти.

73

Дидо

преди 4 години

Една вечер в годината - чистка!Като във филма!

72

Анонимен

преди 4 години

Защо трябва да нападат по улицата или където и да било и после държавата да обвинява жертвите !!!!

71

Анонимен

преди 4 години

Ако извадиш нож би трябвало на които го извадиш да му светне, че ще пострада и това да го накара да се отдръпне обаче дрогираните не могат трезво да преценят ситуацията и се хвърлят върху ножа!Доктора застрелял нападателя си които е с нож и го наръга в крака го съдиха за убийство!Според някои доктора е трябвало да отговори адекватно нападението с нож!

70

Анонимен

преди 4 години

Нека някои ми каже къде е СПРАВЕДЛИВОСТТА в България!Защо хората не вярват, че има справедливост!? Защо казват, че имаш права ама на престъпника това не му е известно или не го интересува а ти искаш да живееш а виждаш, че престъпника ти заплашва живота и здравето тогава ти какъв избор имаш ако не можеш да избягаш а трябва да се защитиш!!?Естествено е да го наръгаш първи ти защото той няма да се замисли дали да го направиЗащото той явно е дошъл с лоша умисъл и няма да направи крачка на зад .

69

Анонимен

преди 4 години

Явно, че за известно време трябва да се приложи библията- око за око зъб за зъб. Това в САЩ никога не може да стане, защото бащата на убитото момче досега да е застрелял т.н. съдия. Точка.

68

Ф.С.В.

преди 4 години

В момента е Фрииман за съжаление

67

Анонимен

преди 4 години

Не е Фриймън, а е Полфриймън.

66

Анонимен

преди 4 години

Да бе да в Българи има Полиция, Прокурори, Правосъдие и какво от това като ги има кажете ми има ли СПРАВЕДЛИВОСТ!НЯМА защото слабия винаги е прецакан от престъпниците които имат адвокати и излизат на свобода въпреки явните престъпления които са извършили.ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ на свобода са с множество криминални прояви образувани досъдебни производства срещу тях и като стане нещо казват, че е криминално проявен.За това ако ви нападнат като доктора в гаража му и вие се защитите ще ви съдят до дупка