57

Винету

преди 4 години

До от затвора. Това от колко години го пишеш?

56

ОТ ЗАТВОРА

преди 4 години

дадоха гаранции, че за всички от ГЕРБ ще се намерят места, независимо от фалита на ТОМАС КУК

55

ВЪПРОС

преди 4 години

Защо никой от Партията БАЩА - ГЕРБ не попита ТИКВАТА дали пази партийния билет от Партията МАЙКА БКП. Ст. л-т Борисов, син *** полковник Борисов напуска МВР поради несъгласие с ДЕПОЛИТИЗАЦИЯТА на МВР....

54

Чочо

преди 4 години

Представя ни се миш маш от " Лъжливото овчарче" Хитър Петър" " Андрешко" и " Не съм от тях" на Чудомир .И от кои точно не е като от 4 години е безпартийна - Не е от тия дето внесоха закона Ванко1, не е от тия дето създадоха фалшива тревога с измислена костинбродска афера , не е от тия дето внесоха закон в ущърб на кредитополучателите . По-червена от червените и по-лъжлива от героите в изброените разкази !!!

53

нмезависим

преди 4 години

Тарикатите с минуси за МАЯ.защо герб сменя по голяма част от хората си в Общинския съвет Щото се накрадоха ли и искат и други и те да крадат.Всички сте за Прокурор...

52

Жеков

преди 4 години

Вълкът козината си мени, но нрава не. Като стана омбудсман за три години, си мисли че хората са забравили какви ги е вършила. Костинброд, братя Галеви, Орешарски, Пеевски и още куп знайни и незнайни афери.

51

ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ

преди 4 години

ОСВОБОДИТЕЛКА - СЛАВА

50

Радослав

преди 4 години

Драги столичани, пак ви метнаха другарите от БКП! Насъскаха ви да се разделите на два лагера, а реално не се усещате, че които и от двете фракции да спечели, реално печели само и единствено БКП! Като ГЕРБ и БСП се мразят толкова защо няма нито един осъден политик от която и да е от двете фракции? Защото играят заедно срещу вас! Затова няма да видите нито Бай Тиквонии, нито Курналина, нито Фандъчка, нито Магнола осъдени за каквото и да е! Защото гарван, гарвано око не вади! Тия са все комбина!

49

Анонимен

преди 4 години

Който обещае, че ще премахне Позора на столицата ни - паметника на съветския окупатор - за него ще гласувам !

48

Анонимен

преди 4 години

Който обещае, че ще премахне Позора на столицата ни - паметника на съветския окупатор - за него ще гласувам !

47

Анонимен

преди 4 години

Боли я за хората? Хаха! Само лъжата за местните данъци! Парламета определя диапазона. Като Парламента вдигне долната граница, как кандидат кмета ще запази данъците същите? Аааа, в България маймуните се ловят с трици. Това е достатъчно. Другите лъжи да не коментираме. Лицето на управлението на Орешарски, по-познато на "Кой" ще промени София!? Ужаст! И съда в Старасбург не призна глупустта й с разпределението на толоенергията.

46

ДртПрч

преди 4 години

Мая Манолова - независим кандидат - голям виц. Колкото е независимо и онова нещо в президентството.

45

ВСИЧКИ СРЕЩУ ГЕРБ

преди 4 години

Това е битка за оцеляване от властта на диктатора от БАНКЯ , освобождение от мутрите и калинките на ГЕРБ

44

Анонимен

преди 4 години

Софиянци не искат да бъдат управлявани от азиатци !

43

ЗАЩО ДА Е НЕЗАВИСИМА

преди 4 години

От кого? Трябва да е зависима от гражданите на София, а не като ФАНДЪКОВА само от волята на ШКЕМБЕЛИЯТА, собственик на ГЕРБ

42

Анонимен

преди 4 години

Шопите имаха Иванчева, но я похарчиха,сега ,Мая, изобщо не могат да я оценят. Те си искат герб, Фандъкова и мафията

41

Анонимен

преди 4 години

Госожа Манолова е права!Битката е между Извънземните и ГЕРБ.

40

ДртПрч

преди 4 години

Абе, Мая! Колкото и да се опитваш да се изкараш, че си независима с тия инициативни комитети и че не си кандидат на БСП, а те видиш ли, само те подкрепяли, няма да ти се получи! Ти си червената Мая, острието на БСП, манипулаторът от Костинброд.Големи врътки, голямо чудо, ама не всички сме ***,особено в София.

39

ФАНДЪШКА

преди 4 години

е лицето на мафията ГЕРБ. Миловидната женица винаги последна научава, когато стане фал, когато ГЕРБ се издънят , била се предоверила, щяла да проверява. Хайде проверявай дали е узрял пипера на село

38

Анонимен

преди 4 години

Просто не е истина, че тази се обсъжда като сериозен кандидат за кмет. Явно си заслужаваме съдбата. Тя подписа фалшивия сигнал за бюлетините в Костинброд. Нея я свързават с братя Галеви. С Бареков манипулираха изборите и докараха управление с нарицателно "Кой". Тя нагло заяви, че предложението на Пеевски за шеф на ДАНС е нейно. Та няма смисъл да питам накъде ще ни промени? За мен е ясно. "Асфалта не се яде" е нейно мото. Госпожа "Ъъъъъъ". На всеки две думи лъха такъв интелектуален потенциал.