198

Данъкоплатец

преди 4 години

КАТО ЕВРОПЕЙСКИ ДАНЪКОПЛАТЕЦИскам да се направи изследване на момичето дали е правило секc с някой от ООН. !!!! АЗ СЪМ ДАНЪКОПЛАТЕЦ! ПЛАТИЛ СЪМ ЗАПЛАТИТЕ НА ТИЯ! ИСКАМ ДА СЕ ПРОВЕРИ!

197

Гладен Булгаро

преди 4 години

Толко мие ясно, че няма какво да кажа.... що не извикат моята щерка в ООН да си каже кво мисли? Що не извикат жена ми? Що не викат мен??? Викат някаква педофилска изгора да говори пламенно, под контрол... а ООН-то я гледа умно, щото знае за кво иде реч... всеки знае.... тази е заставена НАСИЛА да говори квото и се НАПИШЕ и А Е ОБЪРКАЛА, А Я ЧАКА 3 ГОДИНИ БЕЛЕЗНИЦИ И РЕПТИЛСКИ СЕKC ДОКАТО НЕ ПОГИНЕ.ЗНАЕМЕ ВИ НОМЕРАТА ВЕЧЕ! НИМА НЯКОЙ ВЯРВА НА ТЕЗИ ПОСТАНОВКИ?!?!?!?!НЕ! НИКОЙ НЕ ВЯРВА ВЕКЕ.

196

А сега сериозно

преди 4 години

Грета спомена ли нещо за най-големия замърсител? Втората икономика на Света. Която има най-големия запас на литий и продава 90% от батериите на Света. И то най-вече на страни които не замърсяват. И също така най-големия износител на слънчеви панели и вятърни генератори. Всичко това произведено по най замърсяващ начин, чрез детски труд и материали от забранени държави. Където хората ходят по улиците с маски а комунистическата им партия корумпира политиците по света.

195

А сега сериозно

преди 4 години

Да оставим настрана че това момиче е болно в главата и има нужда от лечение. Зададохте ли си въпроса защо ООН са я поканили да ги навиква? И защо те така се радват на това че ги навиква? Ами случая е както при самара и магарето. Болното момиче им се кара тях, но всъщност целта е да се оформи обществено мнение, а те да получат право да дерат кожи от хората, които с радост ще им плащат таксите и останалите измишльотини .А дойните крави за тях са точно страните с най чиста природа . Не Китай

194

Анонимен

преди 4 години

Браво, Грета! Истинска героиня

193

Чичко Паричко

преди 4 години

Ние богатите ще се оправим някак си ами вие му мислете.

192

Анонимен

преди 4 години

Ок няма да спася повече.Прекаляването ми се дължи на възмущението ми как човек с 4 или 5 психически заболявания се сочи като светило и фактор в област на науките за които самата тя твърди че са безмислени.Знаете ли, пийте белина за да се излекувате от рак,слепота косопад и още каквото се сетите вервайте на баба Ванга и слушайте тази.Сигурно така е по-добре.

191

Анонимен

преди 4 години

До 215 Шемет няма ли да кандисаш с простотиите си?

190

Анонимен

преди 4 години

До 215Не ти трябват научни доводи. Погледни какво излиза от комина когато се горят въглища и познай от три пъти това проблем ли е или не.

189

Анонимен

преди 4 години

Науката била достигнала краят си нямало какво да се научи повече тя знаела всичко за това била безмислена... Това са нейни думи. Така са казвали и тия от 12 век които са горели учени заради връзки с дяволът... Къщата и горяла коя къща и гори?Що не и спрат тока през зимата най-добре и парното и тока и да я видя какво ще каже няма ли да си запали огън щот ако не го направи няма да я чуем през пролетта.Боже Господи чак научни награди я номинират?Бе тия хора защо се гаврят с инвалидите?Извратеняци

188

Отдалече

преди 4 години

Какво става несретници, заредихте ли кюмюра за зимата? Даже и руснаците вече ви се смеят по форумите за незабравимата миризма на сажди през зимата. Света върви напред а вие се връщате към каменната ера. Кога най-накрая ще ви светне лампата, че съзнанието ви е заседнало в годините на късния Соц?

187

гр.Сталин (Варна)

преди 4 години

Ако съвецкитеПодлоги бродещи по форумите знаеха английски толкова добре както това дете на 14 и можеха лично да научават информация от най-различни източници (90% от които са на английски) България нямаше да е на това положение. Вместо това на ПодлогитеИм се представя някаква изкривена информация в които изводите вече са внушени като се започне от снимката и заглавието.

186

До Фройдо-Юнг

преди 4 години

Ти нямаш "професионална" гледна точка, драги - по изказа ти личи, че си обикновен комплексиран маргинал, уплашен от живота. Спри да трепериш и се заеми с нещо простичко и смислено - например общ работник в тухларна. Това ти е равнището.

185

до леле203

преди 4 години

Не си отвратена - глупава си:( Това, което виждаме в речите на болното дете е върха на цинизма. Практически нищо не зависи от ООН - това е циркова арена. На тоя свят силните упражняват волята си и никой не ще ги спре, а тая грета ще я употребят, като носна кърпичка. Дай боже да не спасяват климата разни грети, щото ще ви се извие свят направо какво може да им родят болните главици!

184

4

преди 4 години

Мисля,че е жалко и срамно да се използват психично болни хора за да се постигне някаква цел тези хора имат нужда от изследвания и лечение вместо това те я ползват като плашило..Грозно,грозно и жалко.

183

(-_-)

преди 4 години

По-скоро забавление:) Споделям мнение просто.. нима като напиша нещо, което е истина, ама някакси неприемлива и то това мнение става тpолене?

182

3

преди 4 години

Преди години имах такава позната беше ми доста близка.Тези хора са маниаци и са тотално луди Не си губете времето да и обръщате внимание след като са посветили няколко години денонощно отдаване на някаква кауза след това изведнъж се побъркват на някаква друга тема и всичко предишно остава в минал живот.Когато се опиташ да им говориш логически или стават агресивни или престават да ти обръщат внимание...

181

2

преди 4 години

Казвайки че европейците не трябва да имат деца а само азиатци африканци и араби очевидно се причислява към тях защото след това казва че искала да има деца и много внуци.Ммм,тя е класически шизофреник тая-живее в някакъв измислен собствен свят,разни гласове и говорят тя знае всичко нямало нужда от учени те били лъжци..Доста често изказва грижа за децата които ще се родят в бъдеще (нали не иска да се раждат деца?) Нещо не я бива горката...

180

1

преди 4 години

Тя е тотално луда.Сега и прочетох в интернет животът.Значи според нея не трябвало да има деца...Ама само белите хора да нямат другите могат.Науката и техническият прогрес били тотално невежество тя е учила до осми клас има незавършен девети.Хубаво де колкото могла научила.Баба ми бог да я прости също беше до осми клас ама уважаваше учените и не ги наричаше невежи и измислящи лъжи.Освен всичко останало момичето има няколко психични заболявания мисля че 4 или 5 броя.

179

(-_-)

преди 4 години

А някой замисля ли се защо дете с форма на аутизъм се лансира по всички медии да говори неща, които не разбира вместо някой сериозен учен да се изкаже вещо по темата? Защо някаква ученичка с псих. заболяване, което видиш ли СЗО скоро го извадили от списъка... въобще говори от трибуната на ООН???