72

Симеон 2

преди 4 години

Братя българи, не по-късно от 800 дни русофилите ще разберат що за шматки са и ще се поучат...а може би не. Вервайте ми!

71

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 79Пак по нареждане на "началниците", обаче ! Забележи !

70

Анонимен

преди 4 години

Кобургите са проклятие за България !

69

МНЕНИЕ

преди 4 години

Царя е Прав - трябва баланс , тоест - да си гледаме Интересите на България и Народа .Лошото е че САЩ станаха много Агресивни спрямо България - Медиите са залети от Платени Коментари и Новини от *** - Кога Прокуратурата ще започне да ги Арестува и вкарва в Затвора ?Сорос вкарва в БГ по 100 милона Долара на Платени НПО , те имат мрежа от Коментатори на които плаща по 1лев на коментар против Русия . Проекта е базиран на опита в Купуване на Избори от ГЕРБ .

68

прав е

преди 4 години

разбира се, жалко че е толкова слаб иначе

67

Анонимен

преди 4 години

до 71България се развива, и то бързо на фона на останала Европа. Много им се иска на русофилите българите да се лутат, но не става. Българите си искат в Европа и им е писнало от руските диваци, които пренаписаха българската история и промиваха мозъците на поколения наред.

66

Анонимен

преди 4 години

Винаги е бил балансиран в изказванията са по темата социализъм-демокрация, ляво-дясно, република-монархия, Русия-Запад, наследство от социялизма-наследство от царско време. А българите все се лутат, трябват повече хора като него!

65

Анонимен

преди 4 години

Християнизрането в Европа започва през 3 век а у нас достига чак в края на 8 век , а кога в Русия , по късно или по рано? А Руснаци дали го осъзнват въобще? или си мислят че са родени християни , няма такива на планетата Земя

64

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИстинското освобождение на България се случи на 10 Ноември---А 30 години след освобождеинито и въвеждане на демокрацията, населението намаля с 2 милиона, България е първа по смъртност в света и бедна като африканска държава.

63

До 63

преди 4 години

Както казваше покойния Божидар Димитров, че няма как България да е имала тонове със злато и да ги е дала на Русия. Това са пълни лъжи и е било невъзможно държава, като България да е имала толкова много злато, пък камо ли да го даде.

62

Българин

преди 4 години

Българите сме ацтеки потомци на Кетцекоатл!

61

До 55

преди 4 години

Прав си, че старобългарският език е мъртъв език. Променяме езика си когато идваме на Балканите и се смесваме със славянските племена. По най новите разкопки археолозите ни вече правят прилики, че прабългарски гробовете са на сармати, а сарматите са дедите на славяните.

60

Анонимен

преди 4 години

До ИСТИНАТАЪхъ. Повярвахме. Пък и да е краден, голям праз! На кой му пука?

59

Анонимен

преди 4 години

Тоя като пукне ще направя банкет!

58

Анонимен

преди 4 години

Русия е сърцето на славянството което е основата на новата бяла раса и новото човечество. България е много по-древна от Русия, България даде началния духовен импулс на Русия, Русия дължи мощта си на България. А Русия освободи България два пъти, без Русия днес нямаше да съществува държава България. Българи и руси са братски славянски народи.

57

ИСТИНАТА

преди 4 години

КАЛАШНИКОВ Е КРАДЕН ОТ ХУГО ШМАЙЗЕР!

56

Анонимен

преди 4 години

Русия плаща българската независимост с 80 милиона златни франка, тогава равни на 674 тона злато. България никога не връща "заема". 674 тона злато, платени за свободата на чужд народ, който обяви освободителите си за врагове Съединението е позволено от великите сили, защото Русия плаща цената за него.

55

Анонимен

преди 4 години

Византия ни налага насила Християнството и славянския език както Русия ни налага освобождението , и 2 неща са напълно постигнати на 100%Пълен услех

54

Анонимен

преди 4 години

Истинското освобождение на България се случи на 10 Ноември, а реалната независимост настъпи на 31 Декември 1991г. Слава на братята Горбачов, Елцин, Рейгън и Буш!!!

53

Анонимен

преди 4 години

През 19 век Русия започва имперска военна агресия за окупация на балканите и със Сан-Стефанския договор се опитват да създадат една славянска мини империя която цели да пороби България. Но нашите по старши евроатлантически парнтьори англосаксонците организираха Берлинския конгрес и така осуетяват имперските планове на Русия, иначе и сега щяхме да сме под руско робство както народът на Крим.