36

Гост

преди 4 години

Правилно казва президента.Лошото е,че той е силно зависим от Русия и БСП , и това много му личи,когато се изказва .....

35

Анонимен

преди 4 години

От 90-те българите си емигрират, най-вече когато управляват червените!Напоследък, също има такова движение,но повече причината може да я потърсим в това,че Нинова се появи в политиката,а не че Борисов е повлиял на процеса..

34

men

преди 4 години

смешно ми е като почнете да им мерите заплатите. 6к, 8к, 10к... вие ако си мислите че до тези заплати са опрели. те кавенцата и питиенцата не моат си платят с тези заплатки. висчките са офшорници чиито сметки се пълнят здраво от всякакви фондацийки, корпорацийки и шпионски организацийки в замяна на предателството им. от до. един читав нема.

33

Анонимен

преди 4 години

Държавата е бедна. Затова Бойко Борис00ффф има заплата 8К, а самолютчика 10КБедният на богатия не вярва. Това е положението.Покажете ми един честен политик. Жалко, защото з***дниците на политиците са прикачени към малък мозък. Ако сме богата държава да взимат по 50К месечно, но нали Бойко казва,че няма пари и сме бедни. ЗАЩО ТОГАВА СА СИ НАПРАВИЛИ ТАКИВА ЗАПЛАТИ?

32

men

преди 4 години

радени вълнения пак... държавата е в колапс, тиквунека краде като за последно, предстои териториален разпад. военно положение, народен съд, конфискация на мини, заводи, тецове и малкото дето е останало още, смъртни присъди за виновниците за това дередже, от училищен директор на горе. после съд на фондациите зайдел, аденауер, отворено общество, скъсване на всякакви връзки с краварите и на колене пред путин и китайците да спасят българския род от тотално унищожение.

31

Радев-празнодумец

преди 4 години

Радев е празнодумец храбър. Празни приказки, безмислени пожелания в комунистически стил другари дайте да дадем и след 3 години президенстване (празнодумстване) няма нищо полезно и смислено свършено от него за България. Вместо да вървим напред избрахме най-слаабият президент досега и се връщаме много назад към времената на бай-Тошо. Много жалко...

30

77

преди 4 години

Страшно отвратителен тип, и при това за разлика от други известни *** доста ограничен .Освен заучени фрази ,нищо свястно не е казал до сега.Президенството трябва да се дезинфекцира след като изчезне от там Дано не се появи някъде другаде след това

29

Аз

преди 4 години

България се е свършила от посредственост, шуро-бадженащина, корупция и безкомпетентност. Всичко е овързано като свински черва на всяко ниво, дори и при чуждестеранните инвеститори. За съжаление. Не знам какво празнувате, като ние сме се свъшлили от всякъде.

28

Толкова може

преди 4 години

Пенсионираният военен Радев пак се опитва да ни развали празника с неадекватните си изказвания и поредните празни приказки !

27

Щерю

преди 4 години

Про-еврейски слуги са и Бойко, и Радев - ама иначе сме независими...

26

Анонимен

преди 4 години

До 24Ако Путин беше независим, нямаше да си носи термос чашата за чай навсякъде !...който вади "Новичок" други му, от "Новичок" умира !!!

25

до АНТИ

преди 4 години

Всички са кукли на конци, на "световното правителство". Театър за пред баламите по света и у нас.

24

АНТИ

преди 4 години

Независим е Путин, защото възражда руската империя.Не е зависимите Елцин и Горбачов !Независим е Си Дзинпин, защото изгради силна поднебесна империя.А наш Боко мишоко ?!

23

Каузар

преди 4 години

"Който ни освободи, той ще ни пороби".Последно ни "освободиха" американците.

22

Sichtpunkt

преди 4 години

Веднъж "Зеленият пъпеш" да не "вкара" в речта си, колко ни е мизерна и престъпна държавата и как за цялостното ни положение са виновни Борисов и ГЕРБ.

21

Йоан

преди 4 години

Под властта на княза на този свят "независимостта" е мижи да те лажем.

20

TOP SECRET

преди 4 години

Кога България е била независива , никога , малките Племена едно време принадлежали към по големите и силни Племена в наши дни зависими от великите Сили , само да намомня на Президента понеже не му е сега местото тука че Българския Народ е насила Славянизиран/християнизиран от Византия 866 г. ( достъпно за всеки един в интернет за четене ) така че независима Държава няма на тази Планета

19

Реставратор

преди 4 години

Радев, докато Президентството де юре се намира на площад "Независимост", а де факто адреса му е: булевард "княз Александър Дондуков-Корсаков 2, България не може да бъде независима !

18

амбасадата

преди 4 години

"Независима", ама друг път.

17

Анонимен

преди 4 години

Радев е голям българин, но няма последователи и подкрепа