84

Само питам

преди 4 години

За "удар по държавноста" ли става дума или за удар по синковеца на човек от власта ? И защо нямаше удари по държавноста когато избиваха толкова възрастни хора по селата... толкова бабички изнасилени... прегазени деца,старци и майки и бащи... по медиите съвсем спокойно съобщават за хванати и пуснати на свобода престъпници с по 10-15 дела... политици и ВИП персони извършили престъпления а делата им влачени с години , тихичко приключени без присъда ...И ИЗВЕДНЪЖ .... удар по държавноста ?

83

Анонимен

преди 4 години

До ??? 88Не си ли чел че записите са изчезнали?Точно, и от тук насетне следва въпроса кой ги е отнесъл и скрил? Кой може да издаде подобна "заповед" че да изчезнат записите, хард-дисковете или касетите??? Определено не е Пол или баба Гицка бдяща от безсъние до прозореца! Значи трябва да е някой с доста висок чин или силен във властта! Кой ли може да бъде???

82

???

преди 4 години

До 87Не си ли чел че записите са изчезнали?

81

Анонимен

преди 4 години

Щом е наръгал човек с нож на публично место-площад значи трябва да има заснет видеоматериал от охранителна камера на тоз площад как публично място как доказателство за случката,кой вади нож,чий е ножа,че действа,кой кого напада,защо,преднамерено или не при бой между някои си там на публично място,пострадалия случаен невинен свидетел как минаващ ли е замесен към който се насочва тоз с ножа и ръга неслучайно,а професионално,че да твърди,че още корумпирана държава,а БХК характеристика издава в нея

80

дн

преди 4 години

"удар по държавността" Защо? Нали всичко е законно. Както и апартаментите на властта, които са купували евтино се оказа, че са законни. Може да бъде удар по морала или етиката, но с такива закони морал и етика няма. Що възрастни хора изтрепаха по селата и няма една статия в медиите, че убииците им са на свобода отново, после и убиват отново.

79

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 83..Или съдията не разбира от правораздаване,което ще е учудващо щом е шеф.....Съдията явно е разбрал че са ставали и стават едни игрички с политическо влияние от тати и е решил да ги стопира че да не се стигне до по-дълбоко разследване. Защото синчето, Бог да го прости, не е било ангелче както и татито му.

78

Анонимен

преди 4 години

Удар по държавността. Как пък не. Силни думи, но невярни.Така говорят манипулаторите. Момчетата, които са се гаврили с рома, са били екстремисти в начален стадий. Жалко за убитото момче. Никой не заслужава такава съдба. Но всеки носи своя кръст. Съдът е институция, която се подчинява на закони. Ако е подкупна говори зле за държавата. Но едва ли този случай е най - фрапиращия.

77

Анонимен

преди 4 години

До Славюч 80Трябва да сме в добри отношения както с руснаци така и с американци. Ако имаме абсолютно кадърни външни политици нещата биха тръгнали само в наша полза. Швейцарците например са в добри отношения с всички а те съответно знаят до колко могат да се възползват от една малка държава без да ги ядосат!

76

Анонимен

преди 4 години

За такова решение на съда има два варианта - Или съдията не разбира от правораздаване,което ще е учудващо щом е шеф на съдийския съюз?Второто - КОРУПЦИЯ!Няма друго обяснение!

75

Анонимен

преди 4 години

Не е освободен заради промените на Данаил Кирилов, не лъжи!

74

Славюч

преди 4 години

Слаба работа на австралииците.За съжаление Австралия не е Сащ да изпозапорират сметките на всякаква се ояла прокуратура и да го пуснат младежа да си ходи на другия ден.С русофилите така се действа.Как па в тоя преход по върхови постове все русофили.Крайнодесните все русофили.Връзката на България с Русия трябва да бъде прекъсната с решаващ замах.Ф-16 е една добра крачка в тази посока.Никакъв росатом не трябва да строи Белене или други реактори или да го закриват.

73

Анонимен

преди 4 години

До Дъ Клаш 72При положение че има подписано споразумение за излежаване на присъдата на друго място......До колкото си спомням, Пол сам поиска да остане в България но може и да греша.

72

Анонимен

преди 4 години

До Русофил 75всичко беше под строй няма крадене........Тоест нямаше какво да се открадне защото "другарите" крадяха без мярка!!! Сегашните другари пък са тяхните дъщери и синове подхранени с "татковите" идеи и морал!

71

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 76Интелигентно решение - Австралия е създадена от каторжници и осъдени!В *** на тази традиция е и за в бъдеще нейните граждани да са престъпници и рецидивисти!Да им е честит новия чист, свободен и фундаментален елемент на демокрацията им!!!Обаче хората са еволюирали в позитивна насока за разлика от повечето български обрулени граждани и корумпирани политици. Имат яки закони и хората там ги спазват. Всеки там знае че не е над закона независимо от кой му е тати и кой тати познава!

70

Анонимен

преди 4 години

Интелигентно решение - Австралия е създадена от каторжници и осъдени!В духа на тази традиция е и за в бъдеще нейните граждани да са престъпници и рецидивисти!Да им е честит новия чист, свободен и фундаментален елемент на демокрацията им!!!

69

Русофил

преди 4 години

То няма държава,политиците крадат няма един осъде.Ромите бият и изнасилват пенсионери.Катастрофи всеки ден без книжка и пияни,анархията е от години.Този народ иска тодорживковата тояга, всичко беше под строй няма крадене,ромите носеха цимет и строяха.Сега този чужденец го разкасват от злоба, 20 г. да лежи няма да го върне убития.Но останалите крадци в БГ кой ще се занимава с тях?

68

Ангел

преди 4 години

Реално излежа 12 г но се броят за 16 защото 8 години е работил .Най много можеше да лежи още 2.5 години.Това реално е хитър ход на съда защото ако го беше излежал още 2.5 г нямаше да го пуснат условно а сега е освободен условно като едно от изискванията да напусне България е да заплати 600те хил лв кръвнина ! Просто четете между редовете!

67

Бай иван

преди 4 години

Всеки плюва по съдебната система, но точно в този случай нещат са малко по-различни. Полфрииман е освободен заради новите промени внесени от Дани Кирилов. В този случай съда е следвал закона. Но интересно защо никой не говори за новите промени.

66

Дъ Клаш

преди 4 години

Даже съм силно изненадан че австралииската държава е допуснала да лежи тук 12 години.При положение че има подписано споразумение за излежаване на присъдата на друго място.Договорите са повече от ясни и е трябвало моментално да бъде екстрадиран в Австралия.Цацаровци и други трябва да бъдат подведени под международна отговорност.

65

Анонимен

преди 4 години

Съдийския състав направи "правилния" (финансов) избор и гилдията ги разбира прекрасно! Това че, всички останали са срещу тях,показва колко не разбират "материята" и колко е "независим" БГ съда!След такава присъда,тези отрудени "орли на правосъдието" почти винаги подават оставки и с благодарност изпратени с доживотно осигурени пенсионерски бъднини..