13

Анонимен

преди 4 години

На Грета не й пука,че в Швеция само за една година има изнасилени 7230 жени.Не е политкоректно да се бори за правата на тези жени,щото изнасилвачите са н.егри и араби.Грета се бори със затоплянето,щото за Швеция ще е много страшно ако през лятото температурите са над 25 градуса,а зимата над минус 20.

12

Шоп

преди 4 години

Ора без работа ползващи ток, бензин и вода на корем.

11

Анонимен

преди 4 години

Защо снимките са все в близък план?

10

Анонимен

преди 4 години

Хубаво си протестират, ама ползват по 800 kWh всеки месец и ходят до работа с колата. Да вървят на село и да видим там колко ще изкарат без ток, топла вода и интернет.

9

Анонимен

преди 4 години

Усещам, че Amazon ще наема нови кадри ...

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Климатът се променя, но не заради технологиите или индустрията, въпреки че и те замърсяват особено градовете, но това е нищо за природате. Климатът се променя заради това което в главите на хората. Хората ако не се замислят, ще има рестарт на системата както е имало вече"Какво? Ка... Ко речи? Ти нормална ли си, ***?

7

Би Джи Елджибити

преди 4 години

А па язе сакам Кончита Вурст да се ожени за мен. Кончито, ожени се за мен, мъри Кончито!

6

Анонимен

преди 4 години

Климатът се променя, но не заради технологиите или индустрията, въпреки че и те замърсяват особено градовете, но това е нищо за природате. Климатът се променя заради това което в главите на хората. Хората ако не се замислят, ще има рестарт на системата както е имало вече. А тези клоуни изобщо не могат със смешните си акции, да спрът промените на климата, дори напротив, много насериозно са се взели разни Грети и енрайрънментали, елджитибитита и еколози.

5

Прррррр булгар уаааа

преди 4 години

Само *** не го касаят тия неща, извън форумите и фейса където се прави на интересен. *** си иска немската "премиум" кола 3-та употреба дизел и си бара меча за некви сектанти и разни ми тинтири-минтири еврог.е.й.ове. Аааааааааааамаха къде сме ний, къде сте вий, че да му казвате на *** ко да прай. Ч суззззззззззз бе, еврог.е.й.о.ве ония черните ви е.б.а.т. жените само великия *** никой не му бара жената ааааааааааааааааамахаааааааааа

4

House M.D.

преди 4 години

Какво е "пърформанс"?Какво е мнението на Аоеайо Хихиех - бившият кмет на Найроби?

3

Анонимен

преди 4 години

"Хиляди служители на Amazon, Microsoft, Facebook и Google също ще вземат участие в маршовете за по-чиста планета."О не, прграмистите ще се оплакват, защото не замърсяват. Да, ама за всеки "инджинер", работят поне 25 човека, че да може "инджинера", да получава 120 000 долара заплата, да си живее в климатизираните офисчета и хубавите къщички и да си карат Теслата. Ама, нали им са еко колите и скутерчетата, та и те еко и добри хора!

2

Анонимен

преди 4 години

Презадоволени деца-консуматори протестират срещу големите корпорации, които им осигуряват високия стандарт на живот.

1

Шопо

преди 4 години

Срещу кого ще протестират ? Нали ние самите я замърсяваме...