22

Анонимен

преди 4 години

Сръбкинята тогава да гледа възрастни хора мкато майка ми. Тя също е в Австрия и гледа баба и дядо и получава 1250 евро чисти- квартирата и храната й са безплатни.

21

Доктор Гюнтер

преди 4 години

Яли са големия когато турците 2 пъти са обсаждали Виена. И аха да я превземат - за малко! Добре че кръстоносците са помогнали - християнството и кръста са спасили Европа от кебапа.

20

Анонимен

преди 4 години

Българите са прости и негармотни и не могат да овладеят езика, само *** и неграмотен българин може години наред да мие улиците и арабските ресторанти в Австрия, без да научи езика, еми заслужават си го като са такива прости и неграмотни.

19

Анонимен

преди 4 години

Па нали можехме свободно да бегаме да чистиме и да миеме улиците при демокрацията, що така сега?

18

Анонимен

преди 4 години

Рентвам 10 мой - wtf? Дано наистина математиката поне ти е добре.

17

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам, накой ти слугува 30 години и ти не го уважаваш? Добре бе, богати и вие дето се биете, че сте се преродили западняци, ако не уважавате този който създава или се грижи, каде отивате?Я сиктер, аз пари си правя в България, вече и с кран неможете да ме дръпнете

16

Анонимен

преди 4 години

На който му трябва език заради едните социални е направо за съжеление, на мен немския ми не е добър , но щом рентвам 10 мой имота значи с математиката съм добре.

15

Анонимен

преди 4 години

Ако за няколко години не си овладял езика, за каква несправедливост говорим тогава? Знаете ли преди 20 години когато влязох в профилирана гимназия какво беше условието на първата подготвителна година- да научиш френски ниво азбука в началото на първи срок, до писане на разказ в няколко страници използвайки всички времена в края на втори срок. Деветнайсет часа седмично цяла година и вече пишех свободно на френски.

14

1234

преди 4 години

а защо тук *** и турците не знатя български а имат права за всичко?

13

От Германия

преди 4 години

До шокираните дето се чудят как 20 години в Австрия не можеш да научиш немски. Живея в Германия от 10 години. Голяма част от българите, които познавам (да българи, не хора от малцинствата) не искат да учат немски защото "я ще му уча на швабата езика, нали ми стига за социални помощи!". За това цял свят се изсипа в Германия. Австрия много хубаво прави. Ама малко си е нож с две остриета - нали не очакват чистачи на тоалетни да са с перфектен немски и университетско образование?!

12

Бхх

преди 4 години

Ще им скъсат *** на австрийците...условието е дискриминиращо...може да налагат всякакви други условия но не и за език...

11

Анонимен

преди 4 години

до 11...А мислиш ли.че нашите "българчета" завършили "средно образование" след 1989 г го могат всички? Не! За съжаление! -:(

10

Мишо

преди 4 години

Браво, при нас отношението към малцинствата трябва да е същото.Да, но няма как да стане та те са Електорат!

9

Демократ

преди 4 години

Колкото повече бежанци толкова по добре

8

ТАКА ДЕ

преди 4 години

До Анонимен 8Защо се чудиш, тук у нас има ''българи'' които цял живот не могат да научат езика?

7

Анонимен

преди 4 години

23 години живее в Австрия и не е научила немски. Това е потресаващо!!!

6

Анонимен

преди 4 години

До House M.D.Пак ли ти беее!

5

Анонимен

преди 4 години

Миии ката де!

4

House M.D.

преди 4 години

Имигрант казал на Якоб Грим: - За 30 години не успях да науча нито една германска дума, защото германският език е много груб. Това е езикът на конете! - Сега разбирам защо магаретата не могат да го научат - отговорил Якоб Грим.

3

българин

преди 4 години

И в Австрия "мигрантите" минават тънко.Езика се учи! А бе Европейци.Няма как да "приютим" цяла Африка и "мигранти" от цял свят в Европа! Тия "мигранти" в един момент ще задушат и унищожат Европа! Та кой кани в собствената си къща.да живее всеки? Европа е нашата къща! Ще се самоунищожим сами от глупостта си да бъдем "толерантни" ВЪН МИГРАНТИТЕ! ДА СИ ХОДЯТ!!!