116

Анонимен

преди 4 години

***= т ъ-п

115

Анонимен

преди 4 години

Аз не сфащам, що трябва да изразявам своето отношение към качествата на другите.Например, смятам, че е много по-лошо да си ***, отколкото дебел. Щото дебелия може и да отслабне...

114

Анонимен

преди 4 години

Значи освен ако това не е причинено от сериозен здравословен проблем това си е техен избор и подигравките са отчасти заслужени. Ако искат да не им се подиграват да отслабнат. За това трябва само да не си мързелив. Иначе значи, че са слаби и нямат воля.

113

Анонимен

преди 4 години

4. Вкусът и привичките се възпитават съобразно ценностната система на обществото и индивида.Прегледайте развитието на "вредните" привички и външния вид на Джеймс Бонд във времето и ще видите странни неща.

112

Анонимен

преди 4 години

Вижте ся...1. Аз си имам мнение за дебелите, но не им го показвам, щото тъй съм възпитан. То и с черните е тъй...2. Едно е да имаш наднормено тегло, а друго е да си дебел. Аз съм 60 г. 185 см 94 кг и съм с наднормено тегло, което кротко бутам надолу, щото засега нямам проблеми, но може да отимам.3. Движението е едното, а качествата на храната, нейното количество и хранителния режим е второто. В богатите цивилизовани страни богатите са слаби, а бедните - дебели. Иначе е обратното.

111

Анонимен

преди 4 години

трябва да се възхваляват и поощтряват за да качват още кила милите.

110

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 109Лайййннннннааарррците от Лаййнннннааарррия не са по-назад в лакомията от американците и англичаните!Състраданието е далеч от тяхната душевност което води до още по-тежка карма каквато е в момента! Самоизяждането е посложично в Лайййнннннааария и така ще е дорде им цъфнат халките от "разум".

109

Lan

преди 4 години

110За съжаление и българите са тръгнали натам...един поглед в някое начално училище ще те убеди! В моето детство имаше само едно пълно дете от цяла гимназия 1200ученика, само ЕДНО. В момента във всеки клас има поне по 3-4 деца с наднормено тегло...тенденцията е страшна. Отровната храна и обездвижването са в основата на това, не точно личната воля. Кой през 70-те е ходил на фитнес или на канго или пък е правил диети?! Някой болен (за диетите).

108

шматка

преди 4 години

Ясно.Разбрах.Новия Спайдърмен ще е дебел грозен и черен.Такива са директивите.Между другото забелязвате ли в по новите филми че двойките са винаги от различни раси.

107

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"виждаш красиви едри жени..."Красиви едри жени в Бг съм виждал много! Обаче голяма част от американците са тежко затлъстели, а не просто едри или пухкави! Говорим за страшни габаритиДа не говорим каква е екологичната цена на такъв човек, който изяжда храната на 3-4 с нормално тегло

106

Анонимен

преди 4 години

Американците загиват от лакомия и затлъстяване. Англичаните същоКарма!

105

Гошy FuckUDnes.bg

преди 4 години

Задължително!

104

Дебел змей

преди 4 години

Аз съм дебел и съм змей. Лапам саби и хъркам здраво. Казвам се Мишо. Освен саби, обичам да лапам и много въглехидрати, особено захари. Клизмите не помагат.

103

Lan

преди 4 години

103,ти ще ме откажеш да отслабвам, ако това значи да съм в една група с теб :)! Ще си стоя при дебелите и пушачите :).

102

Анонимен

преди 4 години

Да се присъединят към ЛГБТ, да стане ЛГБТД, да правят прайдове и да реват, че им се нарушават правата. Или пък да им се забрани да ходят на обществени места, като цигарите. Дебел в ресторант - не! Или пък да забраним преработените храни с химия и добавена захар, от което дебелеят. Да изядеш 5 кг маруля днес - няма да надебелееш.

101

Анонимен

преди 4 години

Обчество няма ,за това има и подигравки

100

Анонимен

преди 4 години

Не бива да се подиграваме на никой, дори и на пушачите, а наднормените са по-вредни и от пушачите за човешкия род. Вместо да им се подиграваме трябва да им се забрани да се смесват с нормените - в ресторанта, във влака, на работата - отделно от нормените. В договора за наем както забраняват на пушачите да пушат, така и да има клауза ако превиши определено тегло да напуска и да плаща обезщетение.

99

Бау

преди 4 години

Хората не бива да им се подиграват. Това обаче да очакват всички да ги харесват е малко прекалено. Наднорменото тегло е проблем, който в повечето случай е резултат от пълната липса на контрол у човека. За това си е виновен ... сам.

98

Анонимен

преди 4 години

Човек трябва да живее отговорно. Дебелите може да се оженят и да създават покоения на които същи пренасят рисковете за здравето. С какво право ще излагаш на риск здравето новоредени души! Разбире се смешно е да им се забрани да имат децам, но видиш ли дебел на улицата - удари му шамар, това поне всеки може да направи!

97

Анонимен

преди 4 години

Не трябва да му се подиграваш, така се принизяваш. Ако видиш наднормен - удари му шамар!