16

Анонимен

преди 4 години

До Бел свет 14Май извън Тутракан не си мръдвал по "белия свет" и не си много наясно с принципа за съотношение между незнам-каква-си-заплатка и наемите; в Лондон, например, цените са аналогични, само че не за месец, а на СЕДМИЦА!

15

Двустаен

преди 4 години

Двустаен за 750лв доста скъпо идва в Рим и Берлин има горе долу такива оферти 🤔

14

Бел свет

преди 4 години

В белият свет има съотношение минимална заплата и наема тука си е ...майката

13

Много се активизират

преди 4 години

Следя медията ви от известно време и изводът ми е, че ви плащат брокерите са пишете статии за имоти и най-вече наеми!?!? От вътрешен източник знам, че е пълно мъртвило пазара спрямо предните две-три години... Така, че дано фалирате по-скоро *** имотни мафиоти!!!

12

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

А тарикатите шопи, искат квартири в градчето за без пари.

11

селянин

преди 4 години

давайте парата сега днеска веднага щот ако не я дадете ке ви пратим инкасаторитекупувайте сега

10

Анонимен

преди 4 години

И кое смятат за лукс - тавани от гипсокартон с вградени лунички, простеещи правоъгълни "модерни" мебели с лъскаво черно покритие закачени по стените, и един ламиниран паркет... Лукс означава да ти създава усещане за топлота и уют и да има артистична нотка в цялото нещо.

9

правила

преди 4 години

1. показваш че работиш, не върви че имаш кеш и ще платиш за 1г., под наем само ако работиш.2. сключва се дговор за мин 1г , неустойка за по-рано излизане. И само на 1-во число на месеца.3. депозит 1м.4. Приемно-предавателен протокол, получаваш и предаваш апартамента абсолютно изчистен, петънце в хладилника - удръжка от депозита, нямаш право да забиеш едно пиронче.5. закъсняваш - плащаш глоби, не плащаш - колекшън агенция - тя си знае работата.това е по света, не знам в БГ , но ако няма тия правила абсурд да пуснеш когото и да е в жилището си.

8

Анонимен

преди 4 години

поредна въздухарска статийка

7

Анонимен

преди 4 години

Последно в апартамент или къща с два гаража ???

6

отАв$тралияСидней

преди 4 години

"пазар във висок сегмент навлезе в напълно нов етап от своето развитие, настигайки най-високите световни стандарти при наемане на луксозни имоти."---Брех, живял съм в най красивите квартали на Валенсия, сега живея в центъра на Сидней, и за сефте научавам че световните стандарти на луксозни имоти включват заобикаляне на мръсотия и боклЮци миризна на к'нефМисля да изляза на улицата и да обърна 2-3 кофи с боклЮк на улицата, надраскам стените, за да се чувствам и аз в крак с световните стандарти

5

Бай Иван

преди 4 години

Началото на лятото един брокер каза нещо много умно - ситуацията сега няма значение, за тия дето накупиха жилища с цел да правят пари от наеми - трябва да са наясно, че демографски страната е с много лоши показатели в бъдеще - въпросът е кой ще наема тия жилища дето се строят постоянно или изобщо кой ще живее в тях.

4

2, ела да видиш

преди 4 години

каква гъчканица е по улиците и какви задръствания са навсякъде по булевардите. 2 милиона с приходящите (които се връщат да спят в околните села и градове) като нищо!

3

До 2

преди 4 години

Два милиона,ама на куков ден.То хора не останаха в България,вие още си бълнувате за два милиона в София.

2

..

преди 4 години

Чакайте вие да паднат цени на нещо в София. При население от над 2 млн. няма как да стане.

1

Анонимен

преди 4 години

Aу, каква романтична статия! Пазарът във висок сегмент, лукс не е разтегливо понятие, тинтири-минтири. И грамотността не е разтегливо понятие, но при вас още е в ниския сегмент!