25

ПроСоТо

преди 4 години

резултата от това допитване е ясен...Трябва да се запитате друго:-"Трябва ли и КАК да се потърси НАЙ-ПОСЛЕ отговорност от ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ в Столична община?"!

24

Анонимен

преди 4 години

majoritarno izbirane na deputati i majoritarno izbirane na biukliuka...idealna kombina...

23

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен"професионалист" е фъндъчката-ДАСКАЛКА ПО РУСКИ ЕЗИК,това й е "професията".

22

Хахахааааа.

преди 4 години

Кого лъжеш, ***.... ХАХАХАААААОще не си спечелила изборите и вече говориш и се пазариш за концесиите и КОМИСИОННИТЕЗА *** НА СОФИЯ.МАНОЛОВА Е МОШЕНИК!!!!ЛЪЖЕЦ--С ПАРТИЕН БИЛЕТ!!!!!

21

Анонимен

преди 4 години

Не гласувам нито за Герб, нито за БСП.Гласувам за личности и техните професионални качества и умения!Фандъкова е професионалист!Манолова е популист!

20

Анонимен

преди 4 години

Референдум ли? Какво разбира обикновения човек от сметоизвозване, че да се прави референдум. Кампанията тепърва започва, а *** не спират с дебилния си популизъм. Добре поне, че в София няма прекалено много стари хора, които да ги е хванала деменцията, та да повярват на евтините им червени приказки и обещания. С такива похвати можеш да спечелиш само в някое село, където капацитета на избирателите се простира единствено до коментиране на турските сериали.

19

Анонимен

преди 4 години

Ето, пак са сложили Манолова и Фандъкова като две кукли на сцената на заглавната страница.

18

Спец

преди 4 години

До СпецГрешка. Да се чете Пи Ейч Ди.

17

Мая няма шанс

преди 4 години

В София Мая няма никакъв шанс.Няма да има дори балотаж.Майчето ще бъде употребена от БСП в предстоящите местни избори и след загубата им захвърлена в забрава като по този начин *** ще реши в своя полза лидерския си проблем в БСП ...

16

РОЛЯ

преди 4 години

Волен изпълнява ролята на Ал.Йорданов.Получените гласове ги дарява на байко/вече каза че подкрепя фандъкова/ а за награда ще получи някаква предпенционна службица в некое посолство.Може и у ВаленЦия или БарЦелона.

15

Спец

преди 4 години

Защо не? 80% от на са магистрати по сметомениджмънт от Харвард, а 30% имаме и По Ейч До, като ромите са окупирали всички професорски катедри по Сливи за смет, Извличане на редки метали от *** и Преработка на органични остатъци, както и по Изгаряне на полимерни продукти с обезмирисяване. Който даде по 30 лв. ще има компетентните ни гласове.

14

Мая-гургулица

преди 4 години

Помните ли сериала "Болница в края на града"?И онази знаменита реплика: "Колежке, ако глупостта можеше да лети, Вие щяхте да се реете наоколо като гургулица!"Като гледам и слушам М. Манолова, само тази реплика ми идва наум. Тя най-добре я характеризира.

13

Анонимен

преди 4 години

Аз ще гласувам за Волен Сидеров ! Мисля, че е най добрия избор застанал между Манолова и Фандъкова!

12

тюфлек

преди 4 години

Ан 13, да му сложим ли едно гражданство Пак ? Аз съм за задушавм се от напращели пОйгърли))))

11

Анонимен

преди 4 години

Кюстендилската софиянка Манолова ли ще оправи София?

10

Анонимен

преди 4 години

Манолова предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС.Ако стане кметица, каква роля ще му предложи?

9

Анонимен

преди 4 години

Тая иска да обгазява софиянци като гори ***. Не, Мерси!

8

приоритети

преди 4 години

РЕФЕРЕНДУМ ЗА СПИРАНЕ ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА.ТОВА Е ЗАДАЧА НА ЗАДАЧИТЕ.ПОСЛЕ ЩЕ ИЗХВЪРЛЯМЕ ***.А караоткачанов се присетил пак да въвежда задължителна казарма.То казарми и младежи не останаха,той се пъне да събира пушечно месо за американците.Вън ,пръ-льо!Ти да не си ходил в казарма случайно.

7

Анонимен

преди 4 години

С това пак ни заблуждаваш М. Манолова / нещо като сградната инсталация/. Първо и сега Местната Власт в Богоров може да иска референдум. Защото това и е в района. Но много добре знае Манолова , че има Централна власт. Само по конституция или от НС може да се реши.

6

Анонимен

преди 4 години

Тая много и знае чавката, но ако спечели изборите, като и "свият сърмите" ще запей друга песен. Знаем ги тези предизборните!