29

НЕбългарин

преди 4 години

Тия ингилизики фенове през 2000 година бяха дошли в Турция за мач с Галатасарай напиват се в един ресторант горят турско знаме започват да хвърлят бутилки после закачат жени и излиза един турчин наръгва двама от тях, които по-късно почиват в болницата! От тогава ингилизите се държат културно в Турция!

28

Анонимен

преди 4 години

Нали сте против феминистките - ето ако го беше убила жена (а не този мъpльo) щяха да й лепнaт дoживoт. И после защо имало феминизъм. Гледайте си го сега този убиец. В САЩ е имало серийни yбийци убили в продължение на 25-30 години по 250-300 човека и осъдени доживот, въпреки, че е съществувала смъртна присъда в този щат. И 650 души има един на сметката си. А пpocтитyткa убилa клиента си, защото я пребил преди това е осъдeнa на смърт. И нямало дискриминация. Мъжете все ги изкарват психично болни.

27

Ники

преди 4 години

Ах как ми се притиска да ударя съдията не в гръб.... ба и старата демокрация

26

До 23

преди 4 години

Живуща съм във Франция . Моля, спешно трябва да се самоизтриете от лицето на Майката Земя. И , преди това!, да се откажете от българското си гражданство. Предварително благодаря, за проявеното чувство на самосъзнание. Ще наторявате с мършата си чужди, далечни земи , много е романтично, благодаря от името на моя народ.

25

ivailo

преди 4 години

6 г за убийствоо ...?!!???? Тоя рижав що не отиде в някой мюсюлмански квартал да се прави на хулиган ?? Щото там освен да го бият, щяха и да го шибaт.

24

Анонимен

преди 4 години

За това запада е толерантен - не дава доживотни , смъртни присъди толкова лесно

23

Анонимен

преди 4 години

Тия, живущите в България, които се асоциират с белият свят да се гръмнат по-скоро за да възстановят природния баланс

22

до TTTT

преди 4 години

направи супермаркет, който да привлече клиентите на Лидъл и ще му вземеш парите. Докажи че е толкова просто, колкото го представяш!

21

ТТТТ

преди 4 години

Знаете ли кой е най богатия германец вече!? Ами трябва да се гордеем благодарение на нас вече е най богатия в Германия собственик на Лидл! Смятайте колко милиарди изтичат от България в джобовете на меркелица.

20

Аз

преди 4 години

Затова накрая ще останат само жълтите у амуджите! Амуджите защото колят и бесят всякакви такива а жълтите са толкова много че амуджите не могат да ги изколят всикичте.Белия свят свършва защото се самоунищожава!

19

знаем

преди 4 години

До Зов Истинските БГСалатката с ракийката пред телевизора!И яко чакане на поредния месия,дето ша на опраи!

18

Анонимен

преди 4 години

Е това справедливос ли е шмръкнал кокичка ударил убил а съдията го мъмри като малко момче вместо да му беше казал ти си убиец сега стой 60 години в затвора зеленчук а тозо сега като излезе кво

17

Анонимен

преди 4 години

Сега всички които плюят по наща държава, и обясняват колко е добре по чужбина, видяхте ли колко струвате в чуждата държава??? Даже в България тоя щеше да получи поне 15г. Ама човека го е казал мислят ни за зеленчуци, ще изкара 4г и ще излезе за добро поведение за предумишлено добре ли е??? Ходете на запад и си мислете че ги е грижа за емигрантите, докато им вършат работа ги използват после не им трябват.

16

???

преди 4 години

Имаме задължения само да пращаме заподозрени българи към САЩ и да не искаме визи за американци -а в замяна НИЩО!******************************************************************************как нищо, нали им платихме за 8 броя Ф16, на това нищо ли му викаш.друг е въпроса кога и къде ще го произведат тоя Ф16 и дали цената нема да се увеличи още... Да се радват Българите - най мощните съюзници на сащ.

15

haha

преди 4 години

Дали са му колкото за убийството на куче**************************************Ааа, за куче дават повече, ако е от порода. За Бъгарин толкова, 6 години но реално лежани 1 до 2. Така е със англо-саксонските съюзници, дето им викате братя.

14

Анонимен

преди 4 години

За няколко грама трева, което си е тютюн дават 8 години.. За убийство 6 години?Някой може ли да ми обясни, какво се случва в тая държава. Защото аз не разбирам.Само един факт тютюна и алкохола убиват най много в света и са абсолютно легални.Кое е правилно в цялата схема...

13

Анонимен

преди 4 години

Ние не смеем да накажем чуждите престъпници,за да не ги обидим,а в чужбина се гаврят с нашите,като с животни.Един педофил осъден в Англия спокойно си живее в Сливен,спи заедно с по няколко деца в дома си и това не прави впечатление нито на родители,нито на държава.И чак когато англичаните го откриха и раздуха случая и наша Мара се сети да се побара.

12

Анонимен

преди 4 години

Що не заколите сега всички англичани у нас ..................хаха ..........сега му е времето

11

Анонимен

преди 4 години

Хайде кажете нещо за "перфектните" западни съдебни системи. В България като стане убийство всички се надпреварват да обясняват как съд в "цивилизованите" европейски държави би дал доживотна присъда.

10

Анонимен

преди 4 години

На един от ..." българи" в Германия му дадоха 3 години затвор за един ритник в метрото,а нашите пуснаха шведа,който изрита камериерката в хотел на морето по живо по здраво да се прибере в Швеция срещу 5 хиляди лева глоба.Това са нашите и техните стандарти за виновност и невинност.