24

34

преди 4 години

От 34- до 17ти

23

До 18

преди 4 години

Ти на колко годинки си бе юнак? За кои 50те години говориш -1850 или 1950 ? Я вземи се поограмоти малко че си смешен и си зарови главата някъде да не си личи срамът ти.Нямало 8 часов работен ден ли ,има го още от самото начало на миналият век ,а малко по късно 30те години е въведена и петдневна работна седмица.Даже в Русия след 1917та е въведен 8 часов работен ден. А у нас петдневната работна седмица я приеха някъде в средата на 60те.

22

(-_-)

преди 4 години

Работата е там, че Куба е под тотално икономическо ембарго. Тази форма на управление не позволява големите корпорации да усвоят техните ресурси.. общо взето за това стават тия работи..

21

Анонимен

преди 4 години

Няма страна, която да е била в специални приятелски отношения с СССР, а сега с Русия, и да не е стигнала до просешка тояга. С какъвто събереш такъв ставаш! Добре че не са достатъчно русофилите у нас, че щяха да направят лева 1:1 към рублата... за да им е евтина тоалетната на рашките, току виж решили да плащат.

20

Анонимен

преди 4 години

"Все едно за България четем. Мислете му ако Русия ни завладее пак, как ще чакате за банани и след 4 часа ще ви казват бананите свършиха"Ти ако за един банан си готов на всичко, значи си по-зле и от май муна.

19

рфл

преди 4 години

Все едно за България четем. Мислете му ако Русия ни завладее пак, как ще чакате за банани и след 4 часа ще ви казват бананите свършиха, кой купил купил, кой чакал чакал. Прибирайте се докато има ток.

18

До 21

преди 4 години

Добро чувство за хумор. Поздравления.

17

Анонимен

преди 4 години

Куба е в тотална мизерия вече 60 години!Мизерия, която може да причини само античовешкия строй КОМУНИЗЪМ!Който не е бил под руско робство-нищо не знае.Трябва да сме доволни, че успяхме да се дистанцираме от окупатора Русия, който и нас дои вече 75 год.Трябва да се радваме, че сме в ЕС и НАТО, което е гаранция за по-щастливото бъдеще.

16

Анонимен

преди 4 години

никъде в новните не виждам да се коментира цитата на шефчето на европейската централна банка за срива на икономиката, но за Клуба има 10 абзаца...

15

Анонимен

преди 4 години

До 8 Тия където ги пишеш ,че в Куба имало европейски стандарт на живот преди Фидел,сигурен съм ,че и ти не си вярваш!8часов работен ден през 50 те,не е имало дори в Европа и САЩ,камо ли в Куба!Кубинската революция успява без чужда помощ,защото диктатурата на Батиста няма подкрепа сред кубинците!По късно Кастро осъзнава,че без силен съюзник е обречен и задълбочава сътрудничеството със СССР!На ембаргото на САЩ никоя държава не може да издържи в Лат.Америка не може да издържи!

14

Анонимен

преди 4 години

"В Куба ужасени:"А къде е спомагателният глагол "съм" със съотвеното родово спрежение? Напоследък взе да ви става навик индианската реч.

13

Циник до Богомил

преди 4 години

Аз гобях писал отдавна...Имаше време, когато вътрешната гума от ЗИЛ беше дефицитна стока в Куба. А самия брадат козел Кастро - произхожда от богато семейство... И преди да стане "водач на революцията", е писал изпълнено с възхищение писмо на.... ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ!

12

Анонимен

преди 4 години

До БогомилБогомиле що като нямат пари правят по 10 деца?Като животните.

11

Анонимен

преди 4 години

В тоя сайт нали имаше статия за някакъв кубински танцьор.Направил 3 деца на някаква бг глупачка която го издържала до последно уж да свикне как е в Бг.И той добре свикнал.Един ден просто си си стегнал багажът и отлетял за Куба.Та толко за кубинците на практика малка е разликата между кубинци и роми.Социал,чалга и деца-банкоматчета.

10

Богомил

преди 4 години

В стремежа си за световна революция/разширяване на руската империя/ СССР даваше годишно на провалилите се кастрокомунисти по8-10 милиарда долара и така имаха военна база близо до САЩ. Затова след 1990г в Куба хората са закусвали с подсладена вода. Който не е бил там, не знае какво е глад. Помислете си колко трябва да е отчаян човек за да преплува 180 км качен на надута автомобилна гума сред белите акули!?

9

Циник до Богомил

преди 4 години

Колега - няма смисъл да говориш на ***!То е бетонирано.. здраво в главата!

8

Богомил

преди 4 години

До CopocoидТролчо, преди Фидел заплатите в Куба са били западноевропейски! Куба е втората страна в света с цветна телевизия, когато в България въобще нямаше телевизия. В Куба преди Фидел е имало 10 000 ***, а днес са повече от 100 000?! Знаеш ли защо? Преди Фидел никога е нямало такъв глад като днес. Преди Фидел в Куба е имало 8 часов работен ден, 30 дни платен отпуск, лекарите са били повече отколкото в Англия, кубинците са имали най-много техника и коли в цяла Южна Америка.Провери!

7

Анонимен

преди 4 години

Хахаха... Сигурен съм, че кубинките (като рускините навремето), предпочитат да се отдават на туристите за пакетче дъвка, анцуг адидас, и маратонки... Имат късмет, че нямат зима - та кадилаците, шевролетите, и олдсмобилите не ръждясват.Наистина е по-добре - да гладуват... Вместо пак да станат втори Лас Вегас.Тъnyнгерите у нас няма да свършат

6

Анонимен

преди 4 години

Който е с Русия е зле!

5

Copocoид

преди 4 години

Мога да успокоя кубинците.Най-накрая ще дойде лелеяния капитализъм. Ще се отворят отново казината, които перяха парите на американската мафия и които мафиоти застреляха псевдо-демократа Кенеди, който произхожда от престъпен клан.Кубинските момичета ще станат масово компаньонки, а кубинците ще бъдат радостни, че отново ще бачкат в САЩ за огромната заплата $8 на час, с която дори няма да могат да платят на зъболекар да им извади зъба.