30

Анонимен

преди 4 години

СПИСВАНЕТО НА СТАТИЯТА ИЗДАВА СИМПАТИЯ КЪМ МЪДУРО И ВЕНЕЦУЕЛА- ТЕ СА ДОБРИТЕ ГЕРОИ...ЕЕЕХ, МНОО СТЕ ПЛОСКИ РУБЛАДЖИИТЕ.

29

Може да няма

преди 4 години

Справедливост, но Ви гарантирам ви, че ще има отмъщение! Защото такова е естеството на нещата!

28

Мотивите ми

преди 4 години

Да подредя и така да направя нещата, че война там да няма, а да я предизвикам тук са многоооо простички, но не означава, че решението е било просто! Причините има едни гадове дето паразитират много умело върху други хора ... Единственият начин да се отървем от *** тук е сетете се. Някой миротворец подрежда някъде нещо за да може тук да настане хаос! Ще се видим в хаоса ламери! Да ви видя тогава!

27

Анонимен

преди 4 години

Така е. Който в 20 век е бил със СССР през 21 поне до 2050 няма да види бял ден.

26

Амиго на Гуайдо

преди 4 години

Единствените терористи са във Венецуела. Там са въоръжените колумбийски партизани от ФАРК, както и другите терористи марксисти от Колумбия - ЕЛН. Във венецуела са терористите от Хамас.Там живеят много араби. Вицепрезидентът и министър на индустрията, Тарек Алисами, който е сириец е също от Хизбула и дава дипломатически паспорти на терористите от Хизбула. А какво да кажем за наркотрафикантите. Тези бандите и терористи контролират големи райони във ѝвенецуела, където правителството не ги преследва

25

Анонимен

преди 4 години

До ТHE ПатриотВ САЩ могат да си купят пистолети бронежилетка и да гръмнат 2-3 от най-малките хиени.Не ги мисли.Африкански банди винаги е имало особено в големите градове в САЩ.Бял човек там не трябва да ходи защото ще го убият само заради цветът на кожата.Винаги е било така.Просто сега го виждаш на камера и те впечатлява.В негърски квартал не се ходи без бронежилетка и пистолет с 2-3 пълнителя.Най-добре въобще да не се ходи.Повечето са наркомани (хероинови) и за 20 долара са готови на всичко.

24

ТHE Патриот

преди 4 години

до отворкото 18 ,само дето не ги гледах по руска телевизия а по америкаската Fox CBS,PBS :)КОлегата по долу е прав донякъде Калифорния е бастиона на демократите ,тамошните пишман социалисти да не кажа даже комунисти ,които поущряват "социала",ама Сталин ако ги види американците как са опорочили комунистическата идея лично ще ги провеси за кунките!

23

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПреди да се намесят американцие и да избият 1 милион цивилни от които 200 хил деца, заради "оръжията за масово унищожение" на Саддам, които се оказаха лъжа!

22

Анонимен

преди 4 години

мдаа Колумбийцитв ще импровизират че са нападнати че да има основание да се намеси в конфликта да защити демокрацията, даже не си дават зор да сменят сценариите

21

Мен

преди 4 години

Разделяй и владей. Старата нова политика на САЩ.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Кога е имало мир в Ирак преди? Забрави ли войната Ирак-Иран? Ами избиването на стотици хиляди шиити в Ирак от Саддам? Много ти е къса паметта ***.

19

пецата

преди 4 години

До THE патриот, баце Това което описваш за лос анджелис не се случва защото има бедност, а защото там са най високите социални помощи в сащ(около 700$ на месец) както и най благоприятен климат за живот на улицата. Работа в страната има обаче тея клошари са безделници чакащи на помощи които са избрали тоя начин на живот защото не искат да се напъват, това е демокрация всеки прави каквото си иска , не искаш да бачкаш ,не бачкай живей си живота но няма да се ползваш с екстрите на цивилозацията

18

До 14

преди 4 години

Гледането на руска телевизия е вредно за мозъка!!!

17

Анонимен

преди 4 години

Мустакатият комунист ще пълни съседите си с клошари а от съседите се очаква да му се радват?Много ясно че ще се изнервят освен това Тръмп им каза на Колумбия че ще им спре социалните помощи ако продължават да пускат венецуелски бежанци.Поход на гладът?По 100-130 кила жени с деца приличащи на балони -"умират от глад" Тия шкембаци и бедра с дебелината на дървесни стволове от глад ли са ?Ейй ненаядоха се.

16

пецата

преди 4 години

Руснаците скоро ще си имат нефтена държава и нарко държава в близост до сащ

15

Анонимен

преди 4 години

Верно бе как ли се стигна? Някой случайно да не е Разбрал!

14

ТHE Патриот

преди 4 години

Следя нещата от близо и в самата америка какво става днес гледах клипче как банди негрии посред бял ден атакуват бели и ги пречукват от бой събличат ги голи и ги ограбват телефони ,маратонки портномета всичко като зерги ги оглозгаха и всичко това в най-големите им градове!Ситуацията в Лос Анджелис е като от Елисиум ,ако сте го гледали,бездомници говн@,спринцовки ,катуни по тротоарите наркомани лежажи посред улиците ,тотален апокалипсис!Щом не им пука за собствения им народ смятайте за нас!

13

Анонимен

преди 4 години

А как се стигна днес в Афганистан да се води война?

12

Нов Cветoвен Pед

преди 4 години

Човешката цивилизация трябва да е в постоянен стрес - хаос, войни, природни бедствия и т.н.

11

Анонимен

преди 4 години

Ман,,,,, гасарите се почнаа вече, да му мисли перуката как да си гаси колибата у ФашинКтон.