235

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 230И първо и второ и трето - 90% от хранителните стоки в България са вносни, и почти всичко е вносно, България нищо не произвежда при ЕС и НАТОАбсолютна глупост.България произвежда ВСИЧКО!Дори тубичките с козметика на жена ти, които е купила кой знае от къде много вероятно да са български.Дори машините които произвеждат тези тубички са български.Китай купува такива машини от България и всяка 5-та опаковка за козметика в света е произведена от българска машина.

234

цитат

преди 4 години

"Да подкараш три синджира русофили към следствието навръх 9-ти септември,е еманация на глупостта в държавата.Да оковеш доктор по философия с белезници и да го разкарваш по улиците на София, е бруталност, която навява ужасни спомени.Да създадеш огромен скандал с Русия,когато искаш енергийни проекти от нея,е тежко политическо късогледство.Във вреда на държавата.Да правиш всичко това под диктовката на чужда служба, без за отчиташ обществените реалности, е безотговорност.И унижава държавата."

233

Анонимен

преди 4 години

До РазчувствуванТе нямат какво да ядат, пенсионерите ровят в кофите за огирзки от храна, но се разчувствували за Крим, много чувствителниГоляма работа бе, да се оправят.Нали са държавата с най-големи природни ресурси?Аз ли да им направя заплатити по-големи от 280лв БРУТО?Нали си имат Путин?ДА се оправят!

232

Mr.STARBUCKS

преди 4 години

В Българияе бъкано с руски шпиони,а такива като тоя,са им ятаци................

231

Анонимен

преди 4 години

Цялата работа прилича на една плоска, лошо скроена дезинфмационна кампания, с ясно видими политически цели в предстоящите избори.

230

Анонимен

преди 4 години

Интересно, какво може да шпионира официално обявилия се за един от най-големите Русофили в нашата колониална администрация.Той автоматично не е приет от бившите СДС-ари нацвъкани навсякъде още повече от разните служби или при множеството американски агенти за влияние.Виж, ако се беше бил в гърдите с пяна на уста как мрази руснаците и е готов да целува американски ***, може и да успее да стигне до някакви тайни на сегашната власт.Цялата работа прилича на скучен водевил.

229

Анонимен

преди 4 години

До ЯНИ ВАНГЕЛОВПРАВ СИ ЯНИ С ТАКИВА БРАТЯ НЕ НИ ТРЯБВАТ ВРАГОВЕ! ДАЛИ СМЕ БЪЛГАРИ, ЗА СЕГА ИМА БЪЛГАРСКА ГРАНИЦА МЕЖДУ ТИЯ ДЪРЖАВИ ЗА КОИТО ГОВОРИШ И СЕ ДЪРЖИМ МНОГО ПРИЯТЕЛСКИ- В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ В КАВАЛА БЯХА САМО БЪЛГАРИ. В ТОВА В КОЕТО ВСИЧКИ СА СИГУРНИ, ЧЕ НА БАЛКАНИТЕ НИКОЙ ЗАПОМНИ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПАЛИ ВОЙНИ- НИЕ ЖИВЕЕМ СПОКОЙНО И ПО БРАТСКИ. ДАЛИ СМЕ БЪЛГАРИ- ДА ТАКА ПИШЕ В ЛИЧНАТА МИ КАРТА, С КОЯТО ПРЕМИНАВАМ СПОКОЙНО ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЕВРОСЪЮЗ, ДАЛИ СЪМ РУСОФИЛ НА КОЙ МУ ПУКА, БЪЛГАРОФИЛ СЪМ

228

Анонимен

преди 4 години

Като гледам как са тръгнали с промиване на мозъци, масово подслушване и следене, масовата пропаганда, блюдолизнеченето на световния сатрап и репресиите срещу несъгласните от народа, нищо чудно да докарат нещата и до преврат като през 23 година.После терор, после може и до следващ народен съд да се стигне.Волът рие, на гърба му пада.

227

Анонимен

преди 4 години

Колко своевременно ГРОБ-аджиите спретнаха тази постановка по сценария на кукловодите от Козяк!Първо Сороската министърка се изцепи, после хоп - арестували РУСКИ ШПИОНИ в разгара на кампанията. Дигнаха пушилка в пресата, точно на важната дата, а после почнаха - абе не са шпиони, свидетели са, може и други да са и т.н. ...Точно като онзи *** - министъра на вътрешните работи, виртуоз в разследванията, дето определи хакера че е руснак по мейла.Какво ли ще измислят за изборите?

226

ЯНИ ВАНГЕЛОВ

преди 4 години

БЪЛГАРИ КАТО ЕТНОСС НЯМА , И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО .БЪЛГАРИТЕ СТЕ ДЕГЕНЕРАРИ - ГЪРЦИ И РУСНАЦИ - ПРЕДАТЕЛИ .БИЛГАРИЯ Е ГРЪЦКА И РУСКА ЗЕМЯ .ОБЩА ГРАНИЦА НА ГЪРЦИЯ И РОССИЯ !

225

Анонимен

преди 4 години

Па що на взеха да направят едно движение българофили тези предатели!А....?Нали се пишат големи родолюбци!А русофили значи предатели!!!

224

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВикам, елементарните хора се впечатлява от западна апаратура, а не гледат, че са потънали в мизерия.

223

РуССия ни е

преди 4 години

Най-големия враг през последните 150 годиниОпитаха се да ни направят Задунайска губерния - не успяха После унищожиха Третотото Българско царство за което Бог им затри се се серето. Сега се пробват с Петата си колона обаче ще ядат дървотоБългария за Българите!

222

Анонимен

преди 4 години

За реакторите-осъдиха ни,платихме си като попове! А така сме братя!

221

Анонимен

преди 4 години

Не им щем добрината! От такава добрина с гърбици ходим! Платихме им за добрината,за реакторите,за всичко!

220

Анонимен

преди 4 години

Каква информация па, може да изнася човек в неговата позиция?Това стана като в комунизма. Първо арестуваха бай Пешо обущаря - Колабарационист!, защото спал с на пратийния сестрата, преди 20 години. После бяха селяни с контрареволюционна дейност, която най-често беше свързана с това, че се скарали с приятел на местния партиец. Че и сега така ...

219

Българин

преди 4 години

При политиката на САЩ и американсткото патньорстов живеем добре. Не трябва да развиваме отношения с Русия, а да изграждаме повече американски бази да ни пазят от политиката на Русия за да живеем добре под американско патньорство.

218

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 285Търсене-предлаганепазарна икономика

217

Анонимен

преди 4 години

Америкамската култура и политика се едно. Не правете разлика. Легендарни в миналото симфонични оркестри се закриват поради липса на средства, "певици" като Мадона печелят милиони.

216

Зозо

преди 4 години

Мачкай Гешев!!!