46

Анонимен

преди 4 години

Ердонагя ще организира наддаване и който плати най много само към него няма да пуска бежанци.

45

Ако следите Новините

преди 4 години

Това е заплаха за САЩ .Преди една седмица САЩ нападнаха мирни граждани,убиха деца и бременни жени и Правителството в Сирия .Това е подкрепа за ИДИЛ от САЩ . Ердоган заплашва , но няма да го направи .Русия си трае още , но това вече излиза извън човешката природа .

44

2

преди 4 години

До Паулу куелюАбе Куелю, ти що не си дадеш твоето дупе на мигрнтите,а? :)

43

Реалист

преди 4 години

Европа няма да търпи тия мизерници и да ги хрантути заради леля Меркел с джендърските разбирания. Нямам против хората, които работят и не лежат, но за жалост от Африка е доста малък процента. Тия *** от тях, които се надяват да дойдат в Европа и да ги гледаме, не са познали. Сещам се за едно място в Полша за такива хора, но май вече не е в експлоатация.

42

днес

преди 4 години

Няма да ги пуснат защото Турция взема ефтина работна сила,фабриките и заводите са пълни,Идеално ЗА Реджеп Доган ага супер му е. Бай Борисов ще разхожда шкембето.

41

Анонимен

преди 4 години

До Шабан ШауличТова е така, ама територията ни не е коридор за всякакви тъмни от дълбините на Азия и Африка. По регламента на дъблинското споразумение всеки нелегален стъпил на наше територия дори да отиде в Гермния ще могат да ни го върнат, което звучи глупаво при положение, че не ни дават да си охраняваме границата гостите са с права.

40

Анонимен

преди 4 години

С турцеа само изолационна политика и нищо друго.

39

Анонимен

преди 4 години

Оф ми ай пускай ги като си много отворен. Ще пусне.....

38

Анонимен

преди 4 години

Това, ако се случи ще минат през границата ни като немски танк през френска телена ограда.

37

Шабан Шаулич

преди 4 години

Един мигрант няма да остане в тая мизерна икономически държава !Кой нормален човек живее с 3? на ден !!! От които трябва да плати за ток,вода,лекарства,данъци,телевизия и храна ! Кой ??? Кажете ми!!?

36

Паулу куелю

преди 4 години

Приемайте бежанците от Африка и Азия, и им давайте бели българки за жени, за да се оправи държавата и да изгоним мутрите

35

Паулу куелю

преди 4 години

България може да се оправи и да тръгне напред, само ако приеме няколко милиона мигранти от Африка и Азия, само така има шанс да живне малко тая умряла територия... Приемайте мигранти и им давайте дъщерите си за жени, за да се оправим икономически и демографски

34

Блутално изперкал

преди 4 години

Aко 3 000 000 Бежанци влязат в Българи за Европа и веднага Борисов и Симеонов да си купуват еднопосочен билет за южна Африка , има 2 ловджикски пушки и нямат да гледам патриот ли е или гербаджия

33

Анонимен

преди 4 години

Реално на Европа ще и излезе по-евтино да плаща по няколко милиарда годишно да си пази азиатските граници.

32

оптимист

преди 4 години

ДА ГИ ПУСКАТ И КЪДЕ ЩЕ ТРЪГНАТ ПЕШ ПО АМ ТРАКИЯ НИЕ ВЛАКОВЕ НЯМА ДА ИМ ПУСНЕМ КАКТО МАКЕДОНЦИТЕ ЗАЩОТО НЯМАМЕ ВАГОНИ. КЪДЕ ЩЕ СЕ ДВИЖАТ ТУРСКИТЕ АВТОМОБИЛИ НИЕ КОРИДОР НЯМА ДА ИМ ПОДСИГУРИМ. ТУРЦИЯ Е ЗАОБИКОЛЕНА ОТ ВРАГОВЕ : ГЪРЦИ , КИПЪРЦИ , АРМЕНЦИ, КЮРДИ , СИРИИЦИ , ИРАНЦИ И САМО НА НАС РАЗЧИТАТ

31

Анонимен

преди 4 години

но сами признават, че една част от тях са наследници на прабългарите......Че за никой не е тайна, че прабългарите са тюрки. Въпросът е българите чии наследници са след толкова робства?

30

Анонимен

преди 4 години

По-добре ЕС да плати на Ердоган да ги разгони към С.Арабия и Израел.

29

Анонимен

преди 4 години

Ердоган е получил до сега 5,6 милиарда евро от ЕС ...Ердоган не е получил нищо от ЕС. Получили са разни европейски НПОта които имат прерогативите средствата да стигнат до мигрантите под формата на храни, медикаменти и други от първа необходимост. От обещаните 6 млрд до сега са отпуснати малко под 2. Това е истината.

28

Анонимен

преди 4 години

Европа трябва да си пази границите иначе това изнудване няма да приключи, мигрантите само ще се увеличавед заради безконтролното размножаване в третия свят, а не можем да ги приемем всички.

27

Козяри

преди 4 години

До 25Не знам точно какви са турците... Араби, евреи, византийци, кюрди, авганистанци, но сами признават, че една част от тях са наследници на прабългарите...