29

1

преди 4 години

До ПроСоТо, прав си и за двамата.

28

ПроСоТо

преди 4 години

До А защо-"Тоя е абсолютно неадекватен. Возиш ми се в А8-ца, носиш Ролекс, лежал си в психиатрия, всеки месец цепиш мрака с някоя фанатична тъпотия, която отблъсква от Православието и те търпят владика?"..Ами тоя е ИДЕАЛНИЯ ИНСТРУМЕНТ за ОТБЛЪСКВАНЕ на хората от Православието!!!!!..както Банкянската Тиква е идеалния инструмент за ОТВРАЩАВАНЕ на хората от "политиката"!!!......не са съвсем прости враговете ни!..Знаят къде,как и с какво да ни за гро бят..Но вината е основно НАША!!!!!

27

Анонимен

преди 4 години

Имаше слухове за дядови Николай, че бил страдал от шизофрения. Дори беше заплашил варненския Кирил - Линкълн-а, че ще го убие, не след дълго време Кирил - Линкълн-а се удави в морето.

26

Мир вам

преди 4 години

Туй ще да е, за да не закъснее за някое кръщене дедовия...ъъъ Дядото да кажа.

25

Анонимен

преди 4 години

Прости му боже , той не знае какво прави...ха-ха-ха-бул..га..ри..ста..нс..ка..та православна църква , която ще ни води към морал и вяра..да видим имали кой да озапти този самозванец,смираващ се само когато тук беше руския църковен глава

24

Сит търбух

преди 4 години

за закона глух.

23

Религиозен

преди 4 години

Не знам при коя друга религия по света "свещенослужителите" демонстрират такъв лукс и охолство? При мюсюлманите го няма, при евреите го няма, в будизма и в шинтоизма няма такива изцепки. Ватикана даже има собствена банка бе хора??? WTF??

22

А защо

преди 4 години

не му е спряна колата от движение тогава? Отделно:Чл. 347. (2) от НК: Който, без да има право, носи униформа или служебен знак, сенаказва с лишаване от свобода до една година, с пробация или с глоба.Тоя е абсолютно неадекватен. Возиш ми се в А8-ца, носиш Ролекс, лежал си в психиатрия, всеки месец цепиш мрака с някоя фанатична тъпотия, която отблъсква от Православието и те търпят владика?

21

Анонимен

преди 4 години

Не е мирополит а е МУТРО-ПОЛИТ!Религиите много отдавна са превърнати във доходен бизнес и в днешно време получават най различни приходни потоци.-Гарантирани държавни субсидии.-Периодични субсидии по международни програми от чужбина.-Дарения от частни лица и фирми.-Приходи от имоти.При сектите е страшна работа. Много "пастори" са милионери и тайно притежават луксозни палати и скъпи коли. Промиват мозъците на своите последователи да има даряват % от месечните си доходи на сектата.

20

Анонимен

преди 4 години

Медец дедо хапваш ли ?! Лукавец дедо си:)))

19

тиру-лиру

преди 4 години

синята лампа ще да е дарение от някое РПУ

18

Анонимен

преди 4 години

Докато има будали, вярващи в БПЦ, ще има и тарикати като тоя бoгопpoтивен чернодрешко.

17

Анонимен

преди 4 години

В православието е така. Колкото по-високо място в йерархията на клира толкова повече земни облаги. Неслучайно навсякъде попските ниви са на най-плодородните земи, попската къща е най-голямата в селото и всеки иска попска щерка за невеста ...а понякога иска и трите

16

Цецо Мен

преди 4 години

Честит празник на всички българи. На родоотстъпниците им напомням, че родината ще надживее и нас и тях. Г-н Борисов няма как да не бъде себе си и днес. Иначе честити празника, но разбира ли посланието?

15

Анонимен

преди 4 години

ЯВНО ДНЕС В РЕЧТА СИ Е ЗАСЕГНАЛ ТИКВИТЕ , И ГО ПОЧНАХА И НЕГО КАТО ПРЕЗИДЕНТЪТ.

14

избирател

преди 4 години

Другарю Борисов,Вие полагате огромни усилия да покажете на света,че сте КУКЛОВОД в държавата си,но аз започвам да се съмнявам!Съмненията ми Другарю Борисов са,че Вие сте куклата,а не кукловода?!Прекалено неестествено се държат доста хора,а Вие не можете да повлияете по никакъв начин.Нямам предвид само тоя ГРЕШНИК!!!

13

Шопо

преди 4 години

Тоя е бъдещия патриарх!

12

Анонимен

преди 4 години

Пак руска връзка...

11

Анонимен

преди 4 години

Мутренски времена!Светът върви напред,благоденства и се развива а Тиквата ни връща в началото на 90те ...мрачните рекетьорски времена от неговата младост!Същия хаос и беззаконие!

10

Щерев

преди 4 години

Може да мига в жълт цвят ,което не е нарушение. Пътните помощи слагат такива