13

Анонимен

преди 4 години

AEЦ Белене не е АЕЦ Козлодуй, дето комунисти го построиха на гърба на народа без пари. Тока от АЕЦ Белене ще да е доста по-скъп.

12

Анонимен

преди 4 години

Този професор от 20 г. е назначен за говорител на енергийната мафия. Почти всичко, което е говорил не се е сбъднало.

11

Не на БЕЛЕНЕ

преди 4 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 4 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток. Тази теми завинаги са приключила за България. Руските под.логи в България обаче продължават да точат лиги за да крадат и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток от комунистическите правителства. С част от тези пари агент Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син.

10

до 6

преди 4 години

В момента 1 Киловат дневна струва 0.21 лв, а 1 Киловат нощна струва 0.14 лв.И това са крайни цени с включени всички такси и ДДС.Това прави около 0.10 евро.В Европа токът започва от 0.28 евро и стига до 0.79 евро в Дания и Швеция.Ама на такъв като тебе какво да му се обяснява.

9

до 6

преди 4 години

Това че си *** е ясно, ама защо трябва всички да го разберат.Какво значи РЕАЛНО ИЗРАЗХОДВАН ТОК. Това ти е базовата цена.Нали се досещаш, че няма как токът да стигне до теб без трансформиране, пренос, ново трансформиране и разпределение.Или вие на село го получавате с SMS-и.

8

до 6

преди 4 години

И без пренос как ще стигне до теб, бе умен.Може би ще го носиш с кофи от Козлодуй.

7

Атомен експерт

преди 4 години

Ша я дигнем централата, колко му е - правим пеща, хвърляме няколко пръчки плутон и уран и тока светва.

6

Анонимен

преди 4 години

До 3. Ало на кое казваш евтин ток бе. Ти от коя Губерния си. Поглеждал ли си фактурата за ел. енергията която плащаш. Видял ли си цената на реално изразходваната енергия и след нея какво са ти надписали за пренос и превоз. По всяка вероятност си някое сукалче и не те интересуват фактурите които плащат родителите ти. Знаеш ли че тока беше 1,5 ст за киловат без пренос превоз. Ако това не го знаеш не пиши глупости.

5

!

преди 4 години

Професоре, ВЪГЛЕРОДНИЯТ ДИОКСИД е продукт на пълното ГОРЕНЕ (дори и на дишането). Опасен е ВЪГЛЕРОДНИЯТ ОКСИД.Надявам се под ДИОКСИДИ да сте имсли предвид АЗОТЕН ДИОКСИД, защото той се следи като екологичен показател, но да не забравяме, че АЗОТЪТ ИМА ПЕТ ОКСИДА.БЪДЕТЕ ЗДРАВ!

4

Анонимен

преди 4 години

Да си направим и АЕЦ София, на Искъро - така няма да губим ток при пренос.

3

Анонимен

преди 4 години

Токът в България е най-евтиният в Европа, но не се ли построи АЕЦ-Белене, това няма да продължи дълго

2

Анонимен

преди 4 години

Ако не построим АЕЦ до 2 години, ще се наложи да внасяме ток от Турция, като цената му ще е минимум два пъти сегашната.

1

Анонимен

преди 4 години

Браво. Най-после.