129

mystery box

преди 4 години

Такива кутии продават от години в големите международни сайтове. Общо взето става въпрос за пакетиране на стари телефони,книги,зарядни, таблети, игри за конзоли и пс и подобни джунджурии , който продавача пуска като "изненада". Но да никъде не съм видял обява за такава кутия, че вътре те чакат луксозни стоки, а тя да струва 32 евро. Идеята,чеможе да ти стане потребно нещо,което е непотребно за продавача му. Явно по нашенско е измама като целата територия.

128

Валентин Николов

преди 4 години

Още с името на страницата трябваше да се усъмнят-Amazn Giveawey.

127

Гoшу

преди 4 години

Евала! Така се прави. Докато има телета, има и колачи

126

Димов

преди 4 години

Ей за аванта и г.. а си дава българина. Последен модел телефон за 60 лв. После бил измамен. *** си ти не измамен.

125

Митко Павлов

преди 4 години

Продавам мистериозни шишета със Студена вода по 100лв. Голям келепир :-) Водата е от айсберг от Антарктика. Балъците да плашат по банков път и да чакат водата... студена да я изпият.... Докато има балъци, ще има измами. А който иска да спечели набързо, наготово и най новото е винаги най отпред на опашката от балъци. Смях...

124

нова фирма

преди 4 години

До ДирижабълГОКС ЕООД пак е нова негова фирма явно

123

Незаконен хазарт

преди 4 години

До МНЕНИЕТова да не е детска игра? Лотария само ако си се регострирал в ДК по хазарта. Има си регулации за тези дейности

122

Незаконен хазарт

преди 4 години

До BotoДали ще намерим фирмата в регистъра на ДК по хазарта? Съмнявам се... Нямаше да има измзамени, ако имаше печеливши

121

Незаконен хазарт

преди 4 години

До МНЕНИЕне е в правото си, ако не е регистриран в ДК по хазарта

120

Незаконен хазарт

преди 4 години

Чист хазарт, подателят не се крие - нагло безочливо *** е. Който не е пожелал не го е намерил :))))

119

Не мисля

преди 4 години

Това не е измама...продажни телевизии сте вие

118

Анонимен

преди 4 години

Иванкееее много си умна, направо пръщиш от мозък.

117

беееее

преди 4 години

Иванка Нейкова се показва по"Нова тв"та цяла България да види глупостта и."Мистериозни" кутии,''скъпи" стоки....за 60 лв.Сега и е ред да ходи да търка билетчета на халос и пак да извика някоя телевизия да я снима,че няма "голяма" печалба.

116

DivockХампарцомян

преди 4 години

Споменахте, че луутбоксовете са на ръба на закона, но това тук не е такъв случай. Това е много извън закона. Представят се за друга фирма, не предоставят възможност за комуникация, сменят условията си след извършване на сделката. Ясно, че трябва да си ***, за да се вържеш, но именно тези хора имат най-голяма нужда органите да ги защитават.

115

anon

преди 4 години

всъщност идеята е проста- в 100 кутии слагаш ***, в една случайно слагаш лаптопа и айфоня и гледаш да си напред на финала. проблема е, че всеки очаква да получи играчките а никой не очаква да получи ***. е, не работи така. повечето получават ***. контрола (ако има такъв) е да се осигури, че в 101-вата кутия наистина организатора слага скъпите играчки...

114

Анонимен

преди 4 години

*** човек, няма комисия или сила на света, които да го предпазят. Не 3, другият път 300 си поръчайте и не забравяйте да изтеглеите бърз кредит, за да си ги купите.

113

Анонимен

преди 4 години

Тази идея е наивно открадната от геймърските "луут кутии". И в двата случая става дума за хазартна измама.

112

Анонимен

преди 4 години

Е кво толкова?Те баби мятат хилядарки през балконите.Други наляха милиони в лотарията и казината на Черепа.Сега за 120лв егати проблема стана.

111

Анонимен

преди 4 години

Значи.Първо - Иванка е ТПЗ на квадрат.Второ - Всички останали които са си купили зарядно за телефон за 120лв. също са ТПЗ-та независимо от пола.И трето - Мисля, че е време да се въведе изискване да имаш определен коефициент на интелигентност за да може да имаш достъп до интернет.

110

Що бе

преди 4 години

Що бе награда има , и изненада също , колко трябва да си *** срещу такава малка сума да имаш такива големи очаквания , е ами пийте сега студена вода и това е.