8

Анонимен

преди 4 години

"Бий за да те уважават" - това са думите на експерта.

7

Реалист

преди 4 години

Григор Димитров е с контузия, Даниил Медведев също. Медведев очевидно е фаворита за тази среща, но всеки един от двамата може да излезе победител. Очевидно проблемът на Григор беше физически, а не ментален. Освен контузията при Григор се появи в последните турнири и друг проблем - Вавринка с нов треньор в щаба му - Дани Валверду, който знае всичко за Григор като негов досегашен треньор и резултат се видя - три срещи и три загуби за Григор още в първите кръгове.

6

Иванов

преди 4 години

Григор ще постигне съкрушителна доминация на турнира. Той ще бъде безусловен шампион!

5

Мачкай, Гришо

преди 4 години

Аз мисля, че Медведен не е контузен. Това е тактика на поддлите руснаци! Но Григор наистина може и трябва да го бие. Иска ми се да го смаже грозно и тотално. А ако след този турнир да размаже и един нагъл и отворен "контузен" сърбин, направо ще кръстя едно от бъдещите си деца на негово име.

4

????

преди 4 години

Е, как Гришо да е фаворит ?Медведев е 5-ти в класцията, а нашият е 25-ти ...

3

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Чилич контузен, Федерер с контузия, двама новобранци и нашичкият на полуфинал.Ако Медведев е здрав Гришо ще види финал през крив макарон.И стига вече с тая истерия !България згива и победите на един тенисист изглеждат като пирови по време на чума.Медийната машина за масова хипнотизация се опитва да представи тенис резултатите на Григор като съдбовни събития с национално значение, а те са просто едно спортно събитие.

2

хаха

преди 4 години

В България има ли поне един човек, който да не е експерт по тенис, футбол, икономика и финанси?БЪЛГАРИЯ - СТРАНАТА НА ЕКСПЕРТИТЕ

1

Анонимен

преди 4 години

Егати и експертите!