48

House M.D.

преди 4 години

Другарят Любомир Костадинов лъже нагло. Електрическите тротинетки не са моторни превозни средства. Ерго, имат право да са на пътя, колкото и всички видове велосипеди.

47

Анонимен

преди 4 години

На зелените двуколесни дъски с батери пише 18+, познайте колко под 18. Утре като предизвика ситуация в която пострадат хора, кой ще поеме вината, малолетният, автомобила или общината

46

Анонимен

преди 4 години

До 39Тротинедките се оказват най безопасния транспорт в света след, като в цяла Европа се карат масово и има само една жертва в Англия при ПТП! А КОГА ЩЕ ЗАБРАНЯТ КАРУЦИТЕ В СОФИЯ!????? Заприличали сме на ИНДИЯ КОПЕЛЕТТА УПРАВЛЯВАЩИ

45

аз

преди 4 години

Оня,който караше нещо подобно на кръговото и се блъсна в мерцедеса на бащата на президента го изкараха мъченик и май наказаха ченгето,че не енаправил акт на мерцедеса.

44

Анонимен

преди 4 години

Закрийте тази коррумпирана структура,тези са абсолютен позор за България!

43

човек

преди 4 години

Кратка справка в Уикипедия показва, че в Европа няма единен закон за тротинетките.Но като цяло малко са държавите които не налагат ограничения. Такава е Белгия, но и там се ограничава максималната скорост до 25km/h.В много други държави са на ръба на закона или почти забранени.В Испания, в Англия, във Франция...На много места местната полиция (Garda Siochana в Ирландия например) са започнали масово да конфискуват тротинетки, под предлог, че нямат застраховка, регистрация и т.н.

42

Анонимен

преди 4 години

Да се спрат,коли рейсове,включително и на мвр. и кат.Всички на тротинетки.Няма да има катастрофи,и излишни ***-чи

41

абе катаджиев

преди 4 години

колко пъти написа "начи"? Това дума ли е или от катаджийския ви речник нещо? Аз съм завършил 12-ти клас и коре-долу мога да чета? Начи от миналата Коледа ти подариха компУтър ли? Начи? Начи пот каскет, каска, *** или там кВото носите АКЪЛ няма!

40

Анонимен

преди 4 години

Както винаги в МутроландоТикволандия всичко върви с краката нагоре. Коя Мутра пусна тези тротинетки по улици и булеварди Фандупкова ли му разреши. Щото без разрешение едвали някой ще прави бизнес без да се отчита на някой. Къде си *** Другарко на изборили си. Знаешли колко деца щях да смачкам с тези тротинетки. Те незнаят правилника и не познават знаците а карат насред платното пред автомобилите., заради такива съм пълзял с 10 км в час. кой от полицейските шефове разреши тротинетки по улиците.

39

Анонимен

преди 4 години

Колко хора умират от катастрофи с автомобили и мотори? Нека ги регистрират какъв е проблема? Явно е по-лесно да забраниш нещо отколкото да се опиташ да създадеш правила, които да се спазват.

38

Пако

преди 4 години

Въпрос на време е да има трагичен случай. Трябва веднага в миг да се махнат от платната и да се ограничи скороста им.

37

Катаджиев

преди 4 години

Начи първо, пише се тротонедка, а не тротинетка. За справка, вижте акта, който колегата написа на бащата на Президента. Второ, щом имате 1000 лв. да си купите електрическа тротонедка, начи имате и петдесетуна да почерпите затова че си я карате насам-натам.

36

Замислен

преди 4 години

Не защитавам никого. Но защо страната ни привлича бизнеси, които впоследствие задушава чрез бюрокрация? Не съм на страната на "Лайм". Но каква е функцията на Българската агенция за инвестиции и на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия? Защо е толкова трудно да се каже с две думи: това може. Онова - не. Незаконни се оказаха споделените пътувания. Сега тротинетките. А утре?

35

човек

преди 4 години

Буквално в съседна статия пише за дете с тротинетка, блъснато от лек автомобил което е в тежко състояние.Е колко хора трябва да бъдат ранени или да умрат, за да предприеме някой нещо?Знам, че наскоро имаше новина за първата жертва с такава тротинетка убита май в Англия ако съм запомнил правилно.Аз когато бях дете нямаше никакви тротинетки, камо ли електрически.Но и сега им се чудя на акъла, и да имаше тротинетки никога не би ми дошло наум да моля родителите да ми купят. Не виждам ползи!

34

Анонимен

преди 4 години

Става дума за всички двуколесни.Самобалансиращите, също не подлежат на регистрация, нищо че са двуколесни.Един заекващ комисар може много глупости да изговори в ефир, но закона трябва да се чете и прилага, както е написан.

33

Анонимен

преди 4 години

Много е хубаво,да турниш пагона и да въртиш синджира,имам да взимам,нямам да давам.смешковци

32

Анонимен

преди 4 години

МПС вече е ППС, което обхваща всякакви пътни превозни средства, включително и електрически.Категориязацията е според мощността на ел.двигателя и максималната скорост. Попринцип всички електрически превозни средства под 4кв и макс скорост 50 км/ч, които имат поне едно седящо място, подлежат на регистрация. Тротинетката няма седящо място.

31

Анонимен

преди 4 години

КАТ се лови за неписан закон,за да ***,как хубаво се дреме в катаджийска кола,мързеливци и некадърни

30

Анонимен

преди 4 години

Щом се движи по пътищата е МПС!Трябва да спазва закона, но пък няма регистрация.

29

Анонимен

преди 4 години

До Джедай Мастърайде си преведи МПС какво значи и си задай въпроса тротките имат ли мотор, двигател? Или се движат от вятъра?