50

Професор

преди 4 години

до бившпреди 39 секундиИ що се правиш на луд, като огледа на труп го прави съдебния лекар и диктува, а синичките само седят и гледат. Най-много да си обиколил етажите за съседи- поемни лица. Невероятно усилие ...Нали съм Професор и знам всичко!

49

Анонимен

преди 4 години

Не е вярно че държавните служители не внасят пари в хазната - те също плащат данъци(т.е. имат брутна заплата, плащат ДДС и т.н.).

48

Професор

преди 4 години

До бившЛъжеш,на една 8 часова смяна не може да си бил на 3 различни престъпления.Ако си бил полицай/милиционер може би трябва да знаеш че след тва пишеш в участъка какво е станало и това отнема време.Нали съм Професор и знам!

47

до бивш

преди 4 години

И що се правиш на луд, като огледа на труп го прави съдебния лекар и диктува, а синичките само седят и гледат. Най-много да си обиколил етажите за съседи- поемни лица. Невероятно усилие ...

46

Анонимен

преди 4 години

Целта на нтази публикация е да се насажда разделение между отделните браншове за да може по-лесно да се манипулира овчия български народ! Партийна политика!!

45

Анонимен

преди 4 години

До бившЛъжеш,на една 8 часова смяна не може да си бил на 3 различни престъпления.Ако си бил полицай/милиционер може би трябва да знаеш че след тва пишеш в участъка какво е станало и това отнема време.

44

galya

преди 4 години

Да вземат, заслужават, НО само ако работят ефективно. По селските райони - кражби, пияни шофьори, изнасилвания на стари жени и деца и то защото нямат страх ни от полиция, ни от закон, ей за това става дума!

43

бивш

преди 4 години

Както е казано - Най-лесната работа е чуждата. Аз лично напуснах по собствено желание полицията без да се пенсионирам след 22 години работа. Просто исках да променя живота си. Цял живот една професия е доста обсебващо. За сведение на последното ми дежурство като огледна група посетих три местопроизшествия с труп, два от които в напреднала фаза на разложение. Един оглед продължава поне час. А иначе, който желае МВР редовно прави конкурси за назначаване.

42

Matrix

преди 4 години

Видехте ли че и аз съм *** ама У живото си не съм работил щото работата Измурява и сега чекам да се пенсионирам а ония зимат 20 заплати

41

vlady

преди 4 години

Военните и служителите с полицейски правомощия работят при вредни условия и рискуват сериозното професионално заболяване маясъл и затова се пенсионират по-рано с високи пенсии.

40

Анонимен

преди 4 години

До алоуНе им завиждам просто искам да си плащат а не цял живот да живеят на чужд гръб.Реално те не внасят никакви пари само вземат.

39

Анонимен

преди 4 години

Болярин като си работил и си вземал пари на ръка за да не се плащат осигуровки или работа без договор ,така ще е .Когато се опитваш да изиграеш системата тя го връща.

38

Анонимен

преди 4 години

Специално военните не заслужават ...

37

Анонимен

преди 4 години

Е, от НОИ можеха и да споменат, че милювци и шапки не плащат и осигуровки. Всичко е за наша сметка.

36

Болярин

преди 4 години

Това е комичното в кривата ни пенсионна система.Тези ,които и лев не внасят в хазната с най-високи пенсии,тези които им ги изкарват са хък на дъното на мизерията.После що хората не искат да плащат данъци...ами как що?!?Майка ми е агроинженер и цял живот е била по нивите от рано сутрин до късна вечер, за да изкарва насъщния на народа се пенсионира преди 15 години с 219 лв при 39 год. трудов стаж.Комшията *** със средно и цял живот все у тях,така и не разбрахме кога работи с 585 лв...НАЙС А?

35

Анонимен

преди 4 години

Програмист на дали ще се пенсионира може но по болест

34

Анонимен

преди 4 години

Когато програмистите станат пенсионери - държавата фалира!

33

Кристиян Герчев

преди 4 години

До +++++-Много си прав извинявам се но това е защото съм кривоглед...просто исках да кажа че да си полицаи е отговорност а заплатите не стигат за нищо.

32

реалист

преди 4 години

Няма лошо нека да се пенсионират а не да продължават да работят като се намърдат на най благите работи и по този начин лишават някой млад да си остане в родината

31

Анонимен

преди 4 години

Какъв комунизъм ви гони бе плювалници? Баща ми е осигуряван на 2500 лв, сега взема тавана, но ако го нямаше трябва да взема около 1300лв. Т.е. Докато е работил е внасял осигуровките на още едно лице, да поясня за непросветенитеДа попитам всички тези специалисти, колко лица в частният сектор се осигуряват на реалната заплата която получават? Какъв комунизъм кви 5 лева?