40

Анонимен

преди 4 години

До 37Заповедите важат за малки общности, които се подкрепят, не за многомилионни общности. Идеята е, да се подкрепят хора от твоята група, но ако са извън нея - коли ги, беси ги, лъжи го ;) ... и трепи неверниците!Така! Радвам се, че се разбрахме! Лек ден.

39

Анонимен

преди 4 години

вместо да работят тук за Родината си са национални предатели и изменници!Ако родината олаш по 700 лева, кой *** ще бачконто за нея?!?!?

38

Анонимен

преди 4 години

До 39Живея в България, но работя remote-ka за чужда компания и данъците ми влизат в чужда държава, защото там макс пенсията е към 16000 лева. Никъф шанс да работя за беге компания за беге заплата и да ми дават беге пенсия след това ... никъф ...

37

Анонимен

преди 4 години

След 5ти клас задължителни минаваме на самостоятелна форма ... Имам си парите за учители и не вярвам, ме трябва да индоктринирани децата в монотонията на съвременния начин на живот от толкова ранна възраст.

36

Анонимен

преди 4 години

Най-важното е, че се уважаваме българит(гражданите с бг-паспорт)!

35

Анонимен

преди 4 години

До 38Все още има вярващи в Тангра!

34

Анонимен

преди 4 години

Всички, които ходят извън България да слугуват на чужденци вместо да работят тук за Родината си са национални предатели и изменници!

33

Анонимен

преди 4 години

Останалите българите освен, че правят винаги правописни грешки имат и фобията "русия". Спрете бе, погледнете мястото където жевеете! 30 г. България се управлява от комунисти и бивши телохранители, смотаняците не са в Русия!

32

Библията

преди 4 години

И десетте божи заповеди - това е нашата конституция а не съединението прави силата!Бог да пази българия - от комунисти! Всичко останало е пълна измислица -фалшиво лъжаСветото писание не е украсявано и измислено! То е единствената ни книга!

31

До Учителска мафия

преди 4 години

... на такова дете рядко ще пишат оценка,по-висока от (5), та ако ще да е отговорило за (6+), а накрая на годината все ще се намери някоя даскалица фанатична войничка на партията, която ще прави, ще струва, но ще докара нещата дотам, че общият му успех да е с поне няколко стотни под (5).Та да не конкурира привилегированите,когато кандидатства в езикова гимназия.Затова мнозина от тези деца биваха записвани в по-непрестижни гимназии, та там да вземе диплома (5.50) и да влезе във ВУЗ. Тъжна истина

30

Анонимен

преди 4 години

До какво му е родното? Като е в услуга на комунисти-*** и тяхната родина е СССР-Русия??????????

29

един от онези

преди 4 години

До БългаринАз и моето семейство се върнахме миналата година. Двете ми момчета влязоха в 3-ти и 7-ми клас. Записах ги в частно училище с "лек" режим, за да е по-лесна адаптацията. Доволен съм. И не съм необразована ***. С половинката сме завършили химия в СУ.

28

платените историци

преди 4 години

До перепетуммобилеВнушаваха любов към нашите руско-съветски-болшевишки окупатари окупатори и БКП.Надъхваха ни омраза към турските братя дето 5 века ни хранеха и бранеха.Аскер не давахме и на който му се воюваше ставаше *** и то платен и образован!

27

До Учителска мафия

преди 4 години

Помним. Във всяка паралелка имаше по няколко, нарочени да се вечните първенци, макар че знанията на някои от тях едвам стигаха за четворка. тези същите вечно бяха членове на пионерското, а после и на комсомолското ръководство на паралелката и на училището.Във всеки клас имаше и по 1-2 нарочени да са вечните грешници.Най-онеправдани бяха умните, съвестни, амбициозни, но за беда родени в интелигентни семейства и родителите им не са АБПФК, нито са доносници. На такова дете рядко ще пишат ........

26

какво му е родното?

преди 4 години

-когато се служи на комунистите по примера на СССР и преиначената история!

25

служител

преди 4 години

До До Мина онова времеСвободните работни места публикувани в пресата бяха предварително заети от вътрешни хора! Само се спазваше процедурата по обявите! Така и не намирах работа!За да се ограничет кандидатурите изискваха висше образование и владеене на език

24

перепетуммобиле

преди 4 години

До СвВидяхме го това светло социалистическо бъдеще!!! Роди се ново соц. бъдеще и т.н.т.

23

До Мина онова време

преди 4 години

НО нашенският частник се интересува дали знаеш и можеш,когато трябва да му свършиш работа.Когато определя заплатите обаче на преден план пак излиза шуробаджанащината.Само ако работодателят е стабилна чуждестранна (но не еврейска) фирма,тогава може да се разчита на обективност и при заплащането.Когато кандидатствате за работа при чужденци евреи, още отначало ви казват да не разчитате на кариерно развитие и дават малка заплата за много трудНе знам колко поколения трябва да минат, за да се оправим

22

учителската мафия

преди 4 години

До Айде..Нарочеха ли някой ученик през соца - всички учители получаваха инструкции!

21

Св

преди 4 години

Пропаганда за светло икономическо бъдеще, един чуден рай? Не мислА!