12

ХХХ

преди 4 години

Пак е нещо ....10 бона платил ....Местан като уби бебе не плати и наложените му 10 бона ! Май вече и на това трябва да се радваме .....толкова да струва човешки живот в този Европейски *** !

11

Стига бе

преди 4 години

1.След инцидента е избягал и се е укрил.2.По данни на полицията е имал и други нарушения.3.За две години стаж като шофьор има 18 нарушения.И за горните три - под гаранция!?И не само откъде има пари за гаранция, а откъде пари за БМВ-то. Колата нова ли е, стара ли е, какво работи ... пълна данъчна ревизия няма ли да има?Това е нашето кривосъдие!Както казаха преди, кметицата на Младост да беше убила Ваклин, нямаше да и дадат 20 години.

10

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 4 години

Хвала на ГЕРБ...

9

Анонимен

преди 4 години

Да гласуваме. Ще му се размине +, ще лежи -. Защото на мен и повечето няма да ни се размине, нали?!

8

Анонимен

преди 4 години

а прокурора не е ли взел в предвид, че "младежа" е избягал от ПТП и се е укрил?

7

мак

преди 4 години

Много смекчаващи обстоятелства му намериха, ама най-важното е това, че баща му е шеф. Смъртта на жената и бягството нямат значение. За пореден път бг съдът показа, колко е "справедлив", що се отнася до силните на деня, продажен и циничен.

6

Анонимен

преди 4 години

Bg ortodoks medii sa teroristi. Zasto ne informirat imenata, vazrastta i snimkata na izvarshitelia, a ni informirat za rodoslovnoto mu darvo?!

5

Анонимен

преди 4 години

Татко му е готов да замени калинката в НАП.

4

ум...ан'имен

преди 4 години

Сякаш имам дежа вю: син на някой си пешеходна пътека, и сценарият ..а и тя е нечия майка, баба...

3

ай сиктир

преди 4 години

Явно татенцето се е бръкнал, но трябва и него да го освободят от НАП най-малкото заради наглите приказки относно произшествието на синчето му.

2

Анонимен

преди 4 години

Решението на Окръжна прокуратура-Пловдив за взетата мярка за неотклонение се основава на чистото съдебно минало, липсата на висящи наказателни производства спрямо обвиняемия, младата му възраст и наличието на постоянен адрес.Този е пълнолетен от 2 години какво значение има младата му възраст?

1

zeus

преди 4 години

НАП дали ще го провери от къде има парите за откупа ;)