30

смях

преди 4 години

Слънчев бряг, някога беше флагмана на бг черноморието.

29

Анонимен

преди 4 години

Не че нещо, ама в тоя Слънчак, всичко е скапано :)

28

Анонимен

преди 4 години

До 26Печели 10 паунда, като е инвестирал 20 стотинки, това печели. Другото изисква време, усилия, мислене, учене, сътрудничество ... неща, кокто хич не се харесват ...

27

Анонимен

преди 4 години

С нужния такт охранителите респектират тези млади хора, които си позволяват да пречат на останалите почиващиВърло селско изказване - ндейти са притисняя ний ла ги уплашили и ша го набийми Освен, ако кръчммата не разчита на това, да продава по литър евтин алкохол на човек. Тогава няма да закачаме туристите, че собственика е мутра от властта.

26

къде отиваме

преди 4 години

"някой могат да се напият"не останаха грамотни вече...

25

Ужас

преди 4 години

И какво печелят мутрите ни хотелиери и държащи барове от тези уж туристи? Та те имат по 10 паунда в джоба и не знаят на кой свят са. Не е ли по-добре да се направят прилични хотели и заведения, и условия като цяло, за да дойдат нормални хора средна класа и да харчат пари по заведения и атракции. Английските *** по цяла нощ пият евтинджоси, цял ден реанимират. Не виждам смисъл да таргетираме такъв тип ***. Но такива места има и в Гърция. Просто не трябва да им се обръща внимание.

24

АнонимеН

преди 4 години

ЕВТИНИТЕ ОФЕРТИ ПОЧВАТ ОТ 10-ТИ СЕПТЕМВРИ НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ!!СЛЪНЧЕВ БРЯГ СТАВА ЗА ПЛАЖ ДО ОКОЛО 20ТИ СЕПТЕМВРИ! ВОДАТА ТИ Е ДО КОЛЕНЕ И 10 МЕТРА НАВЪТРЕ И СЕ ЗАГРЯВА ПО-ЛЕСНО 30 ЛЕВА НА ДЕН ЗА ЕДИН СЪС ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ ОТ ШВЕЙЦАРСКИЯ САЙТ НА АМОМА В ХОТЕЛ НА 800 МЕТРА ОТ ЦЕНТЪРА И НА 200 МЕТРА ОТ ПЛАЖАА ЗА ТЕЗИ КОИТО СА ПРАВИЛИ ПОНЕ 2 РЕЗЕРВАЦИИ ПРЕЗ БООКИНГ ИМА ОФЕРТА ЗА ДВАМА СЪС ЗАКУСКА ЗА 30 ЛЕВА НА ВЕЧЕР В ХОТЕЛА НА 200 МЕТРА ОТ ВОДАТА И 800 МЕТРА ОТ ЦЕНТЪРА!!АЗ ВЕЧЕ РЕЗЕРВИРАХ :D

23

Анонимен

преди 4 години

до 20 ПламенЕ ти си типичен пример за див селянин!Такива като теб ходят там и казват,че е спокойно.

22

До 22

преди 4 години

Да бе, сериозно? Като гледам как са ги стиснали, надали ще се доредиш. Явно имат тренинг и друг път са изпадали в такава кома, и са ги изненадвали. Сега всичко се пази :) :).

21

Анонимен

преди 4 години

А тия двечките от снимката са се приготвили батко да ги оправи,пляс,пляс,пляс,пляс...ооох на баткоо...

20

Мале

преди 4 години

Кфи напращели баджаци ... ужас. Ето такива жени са с огромно самочувствие, не знам самочувствието ли ги не ги ограничава от яденето, или ядат заради самочувствието ??

19

Пламен, до #17

преди 4 години

До Анонимен#17: Моли се да те не среща див селянин от сЕЛО Сотиря. Селянина би го кръстил "Слънчовката", ама виж софиянеца - "дъ ню ейдж оф селяния", "Слънчака" си му иде като изодзад. На Сл.бр. бях последно 2006г., юни, не беше лошо, хапвахме при Джани и една закусвалня, и на двете места беше пълно. По-главната - фул народ верер.

18

Да ама...

преди 4 години

Само с деградирали, вулгарни, пошли и бедни англета е пълно на куцото ни море. ЮК се махат на 31-ви октомври от ЕС и догодина на Слънчака гледай какво шоу ще настане. Крокодилските сълзи, рев с глас и писъци от болка на изгладнелите хотелиери, туризмаджии и кръчмари ги чувам от сега. Глад и мор ще настане по морето без англетата. Банкрути и запечатани обекти - а коза Аферимгелкова ще изскочи пак да ни навива колко било найс и ларж на морето и как сезона бил повече от зашеметително успешен!!!

17

Анонимен

преди 4 години

до 13Слънчак рибарите казват на една рибка,малка такава цветна,не е вкусна много кости,риба слънчевка.Някой умник от тамошните туристи пияници обаче, преименува за по-кратко курорта ''Слънчев бряг'' на Слънчак.Подозирам,че е някой див селянин и понеже там все такива ходят вече е станало популярно.

16

Анонимен

преди 4 години

Не само на Слънчака е така положението а и на Златните,пияни и дрогирани на път и под път.Явно дрогата в нашата родина става основно икономическо перо.Браво на нас, може да се гордеем.

15

Анонимен

преди 4 години

Тези си мислят...че като всеки ден ни повтарят как Сл.бряг е семеен курорт...и накрая ще им повярваме.И да не се залъгваме...че чужденците са ни виновни.Ние създаваме тези пиянски условия...и съответно всеки се възползва.

14

Анонимен

преди 4 години

Само дето минахме от там, ейтака, да разгледаме, преди 2 седмици. На по-шумно и неприятно място не съм бил. Там явно всеки смята, че единственият начин да се привлече вниманието на клиента е чрез произвеждането на колкото се може повече шум

13

Анонимен

преди 4 години

Какво е Слънчака?

12

Анонимен

преди 4 години

Там трябва една атомна бомба и да стане спокойно като в Припят бате!

11

Аз

преди 4 години

Нищо ново , в Чехия си е начин на живот пияните да спят до където стиган на прибиране :)Спят си по поляните и никой не ги бара или обира :)