72

Анонимен

преди 4 години

А намериха ли кучето да ги разпознае като свидетел след като други таквиз не са намерени за тоз случай при това ги познавало за тез години от как се появили като доверени майстори в тоз апартамент по миризмата-свои,чужди,а още видяло всичко,но как е търпяло мълчеливо даже без да лае,ръмжи,вие при грабеж,бой,разстрел на стопаните с малокалибрен спортен пистолет/пушка/,че вадене на остър нож,разчленяването им,носенето на бидони/чували/,пъхане,че миене след туй с разтвори,запомнило ги е добре тези.

71

Хах

преди 4 години

Тия са били кокошкари допреди зверството. Много рядко се случва някой, който досега не е имал подобни криминални прояви да стигне дотам да разстреля хладнокръвно 2 човека и да ги разфасова. Нищо чудно на съвестта им да тежат и още нерязкрити престъпления.

70

...тъжно...

преди 4 години

Време е да се премахне мораториумът за прилагане на смъртно наказание в България. На пък на евро-атлантическите "ценности".Европейската законодателна система е приложима за европейци. За съжаление, ние все по-често доказваме, че не сме точно такива.

69

Анонимен

преди 4 години

Гнусно откъдето и да го погледнеш. Това за нулевата ценностна система е абсолютно точно за случая но и за голяма част от обществото и това е най - страшното.

68

Анонимен

преди 4 години

Учудва ме БЕЗРАЗЛИЧИЕТО на съседите! Имаше снимки на дрехите на жертвите и НИКОЙ не се е обадил! Силно занижените присъди, споразуменията при такива убийства мотивират престъпниците!

67

Анонимен

преди 4 години

дайте снимка на кучето. да се намери

66

Анонимен

преди 4 години

защо до сега не е подаден сигнал за кучето? то се е скитало и си личи.че е домашно? изобщо няма ли кой да го потърси?

65

Гражданин

преди 4 години

Хаха... Сто процента ги е издал този, който им е продал оръжието. "Професионално извършено", ама друг път. Кой купува оръжие със странен и не използван често калибър за едно престъпление?

64

Анонимен

преди 4 години

Аз отказвам да ги храня в затвора но имам заделени за ефтаназия които ще дам с голямо удоволствие.

63

Анонимен

преди 4 години

Абе нямате още по близък план на тия животни Човек не може да им гледа отвратителните физиономии , а вие ги слагате в такъв едър план

62

да де

преди 4 години

Ама ако това са убийците... Един неплатен кредит към кварталните гамени, една заплаха за семейството, и човек може да признае всичко...

61

Анонимен

преди 4 години

До TrololoЗащо да няма логика - човешката лакомия няма край Освен това строителите са хора примитивни , с нисък интелект

60

Дедо

преди 4 години

На тоя Бандъков изказа му е като на умствено изостанал 15 г. младеж!И ТОЯ Е НАЧАЛНИК на Крим. Полиция в София?????Смятайте какви ЕДЕОТИ са останалите,щом то го пускат по телевизията,като представител!!!!

59

Анонимен

преди 4 години

До СтратегПреди около 2 години един съдия си призна в ефир - дават по леки присъди или условно за това че затворите са препълнени

58

Анонимен

преди 4 години

Внимавайте с такива примитивни , здрави , нахакани майстори -строители Оказва се че трябва и това да гледа човек - ако майсторът е слабичък , дребен , на възраст е много по безопасен за вас отколкото такива катили / *** на турски - убиец /

57

Стратег

преди 4 години

До ННССпоред мен, след като Бойо нема пари да строи нови затвори, защото хората с доживотни присъди в България, по времето на демокрацията се множат в геометрична прогресия..., поне да построи доживотни трудови лагери, че да има файда от рецидива за всички нас. Бачкане и бой по цял ден, до края. ама, имали права. Ама, чакайте, доживотната присъда без право на обжалване е изпълнена смъртна присъда. Това е.

56

Стратег

преди 4 години

До без коментарТук е разковничето на причините за цялото убийство. Парите са просто дразнител, предтекст.

55

Trololo

преди 4 години

Нещо не ми се връзва идеята - добър майстор си, вадищ хубава заплата и ще ходиш да убиеш двама човека за пари.Не виждам логика. Ама никаква.

54

Анонимен

преди 4 години

Ше дадат парички на където и на кому трябва и ще забравут за случая ке ги изпускат.

53

Еми

преди 4 години

Жалко за убитите. Но жалко и за останалите живи, защото тези две *** след 5 години ще подновят "дейността" си.