137

Анонимен

преди 4 години

То и българи едвам ще се намират , тъй че спок няма кой да ги яде тия зеленчуци.

136

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 147Доматите са частни.Защо държавата трябва да организира хладилници за тях?

135

Анонимен

преди 4 години

Вносните плодове и зеленчуци са с консерванти,за да издържат по дълго време!

134

Анонимен

преди 4 години

Държавата трябва да организира хладилни помещения по пазарите з а съхранение на продукцията до продажбата им,разбира се,срещу заплащане.При тия жеги,за 1-2 дни продукцията губи качествата си.

133

ЕС

преди 4 години

Не може една държавица като Бг да си прави оглушки за меса и зеленчуци ! Такива държави от третия свят трябва да са донор на такива като Германия и т.н. Иначе каква файда имаме от такива държави в ЕС ? Ето дори и една Турция ги тъпче с домати :) Щом купуват значи са съгласни ! Накрая като въведем закон за забрана на отглеждането на зеленчуци и животни ще стане баш ! Ще ядете помиите ни вместо да ги хвърляме вие ще ги купувате !

132

Анонимен

преди 4 години

И сега да ревем ли? Когато беше кризата за храна едно време надухте спекулативно цените от алчност и хората умираха от глад, но видиш ли сега ние и да ви спасяваме бизнеса и да купуваме българското. Много лицемерно господа земеделци.

131

Да ама...

преди 4 години

Я слезте на земята! Много оптимистично 10 години...След 3 ми се струва по-правдоподобно. То след 10 години хора няма да са останали у Бугаристан, тарамбуките от Африка и муджахидините от Близкия Изток не искат да се заселват тука, та камо ли зеленчуци ще остане някой да отглежда. Като смехотворната кампания на Хиван и Хандрей да правиш деца - "Направи го за България". ДА! Направете го спасете живота си навреме - Терминал 2!!!

130

Анонимен

преди 4 години

Абе не знам за едното време, ама тази година благодарение на ГЕРБ Коледата за половин България беше през август и съвпадна с Рамазан Байрам.

129

Анонимен

преди 4 години

До 10г.няма да остане бг население

128

ДО 130

преди 4 години

НАЙ СЕ ДРАЗНЯ В ТОЯ САЙТ КАК СЕ ПУСКАТ ТАКИВА ТЕМИ ЗАХРАНКИ З РУСКИТЕ *** И НЯКАК ТАКА ПОСТОЯННО ДРАЗНЕЩО ТЕ НИ НАТЯКВАТ : Ко викате ве,нал искахте да сте еврипейци, да не изпълнявате петилетки,да сте шефчета сичките и с по едно ферари с цвят червен да им го*** у шенген?".ДА ПРИПОМНЯ ,Ч ЕИ ПРЕЗ СВЕТЛИЯ КОМУНИЗЪМ ДОМАТИТЕ И КАРТОФИТЕ БЯХА ПОЛСКИ,"КОЛИТЕ" - РУСКИ И Т.Н... АЙДЕ ЧУПКА!

127

ХЕХЕХ ШЕФЕ,

преди 4 години

МНОГО СИ ЛЕСЕН НА СМЕТКИТЕ БЕ! АМИ АЙДЕ ХОДИ НА СЕЛО С ТИЯ БИЗНЕС ПЛАНОВЕ, ДА БОГАТЕЕШ, ДА ТЕ ВИДИМ... ТО ПРЕД КЛАВИАТУРАТА Е ЛЕСНО... Я ДА ТИ ДАМ МОТИКАТА...СИГУРНО НЕ СИ И ВИЖДАЛ...

126

ЕЕЕ

преди 4 години

МНОГО Е ГОЛЯМ ТОЯ СРОК... 10 ГОДИНИ... СПОРЕД МЕН ЩЕ ГО ПРИКЛЮЧИМ МНОГО ПО- СКОРО РОДНОТО ПРОИЗВОДСТВО...А МЕЖДУ ДРУГОТО ДРУГОТО ЛЯТО ОЧАКВАЙТЕ ЛУДА КРАВА...

125

бачкатор

преди 4 години

не ми пука.гледам си всякакви зеленчуци и някои плодове, които харесвам, само за собствена консумация. не продавам и не купувам нищо. приятен апетит с турските пластмасарки!

124

Анонимен

преди 4 години

Ко викате ве,нал искахте да сте еврипейци, да не изпълнявате петилетки,да сте шефчета сичките и с по едно ферари с цвят червен да им го*** у шенген?!Лютеницата турска, хляба турски, салама от кварталните *** направен, прасковите испански,джоджана израелски, чесъна китайски, ябълките аржентински.Мноо сте мултиКЪЛЧЪр , чок гюзел!Нещастници...

123

Не извратен тип

преди 4 години

Успехите на една държава се коват във училищата,спортните съоражения и независима правосъдна система,ако това не ти работо то означава ,че нямаш държава а живееш във окупация и робство за прогреса и просперитета на други държави

122

Анонимен

преди 4 години

на времето френската каалица им казала като нямат хляб да ядат пастикато нямате домати яжте банани има винаги нали за това се борехтеайде със здравена *** народ никой немое помогнеобадете се на банкянското да ви прати домати

121

анонимен

преди 4 години

Няма да има, разбира се, българите и то младите искат само да джиткат с колите по магистралите, и да не копаят, и садят!

120

rusnak

преди 4 години

Рейгън нищо не е разбивал. Псевдо номенклатурата се самоизяде от алчност, нещо като модела в момента в БГ.

119

До 121

преди 4 години

Колега... Такива дезесари.. У нас дал господ..Дай им човекочасове по къpa, и ако могат да краднат от държавнотоПенко... Типичен дезесар... И името му такова.. Пенко!

118

Анонимен

преди 4 години

До Поклон Бай ТошоАхмаци работещи за 40ст на ден произвеждаха 10 пъти повече зеленчуци.Поклон на Рейгън, че разби СССР и сега ходим на море в гърция вместо да слънчасваме на полето преизпълнявайки петилетката.