22

Анонимен

преди 4 години

Държава която Не се подчини на Американската " демокрация" За Америка е " режим"! Е да ама НЕ Е! Там живота си тече нормално и без Американската " демокрация"!-:) И това си е ТЕРОР на американците спрямо свободни държави! И нищо друго!-:)

21

Анонимен

преди 4 години

До АниКолкото и да им е мъчно на руснаците, България просперира.Русия ще си остане суровинен заден двор на България.Много весел пост! Ани ме направи щестливТ. Ще ударя един джин/тоник по случая.

20

Анонимен

преди 4 години

До 18 Ани..Моето момиче! Изградена Американофилски си бе момиче! И достойна за съжаление!-:) Ама едва ли го вдяваш това! Русия си е една велика държава.Богата на природни ресурси.И имаща куража.Сама да търси собственото си развитие! А не да работи.По " модела" На чичо Сам!-:) Схващаш ли? Има и ресурса и куража сама да се управлява! Силна най вече във военното дело! За това е " лоша" Според Америка! -:) Леле леле дечица с промити мозъчета.30 г ви промиват крехките мозъчета американците!

19

Сорос Ротшилдов Джр.

преди 4 години

Анине само на Българияа и на... целия святще ги държим на изкуствено дишане още...1000 години

18

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДългът на БГ намалява - стига клишета сте поствали.От 27% при Ореха, сега е 50+...34 млрд външен дъл при 65млрд Е БВП

17

Ани

преди 4 години

Колкото и да им е мъчно на руснаците, България просперира.Русия ще си остане суровинен заден двор на България.

16

Хм

преди 4 години

До така се вижда отвънКогато лъснат истините за гербаджийското управление ще бъде много късно за оправяне на щетите.Това включва дълговете,некачественото строителство и разпиления(откраднат) ресурс.Наистина,сега кредитът е евтин,а инфлацията сравнително висока и има смисъл да се вземат заеми,НО ако се инвестират разумно,в неща,които имат възвращаемост.Ако просто се открадват,както обикновено става,ще са непосилно време за бъдещите поколения(ако въобще ги има).

15

Анонимен

преди 4 години

ХахахаКакво чувство за черен хумор и самоирония в това заглавие..

14

Ха-ха

преди 4 години

Тая е малко като гербавите калинки-дялани камъни,само че не така проста,все пак Германия има традиции в образованието.

13

така се вижда отвън

преди 4 години

Дългът на България намалява. Това е първо защото ръста на брутната продукция расте по-бързо от дълга. Второ защото провеждаме разумна фискална политика.Мизерстват тези които заложиха на социалистите. Никой не ги отблъсква. Просто те са се затворили в омразата си към всичко българско.

12

Анонимен

преди 4 години

Дългът на БГ намалява - стига клишета сте поствали.

11

Анонимен

преди 4 години

До 11... Нали? Ето примерно нашият 1 ви " вожд" в държавата.Така се е разширил.Та Двукрилен гардероб е нищо пред него.Нагъл ,нагъл.И един червендалест е станал.Готов за инфарктче! Пожелавам му го от сърце! Па и един побелял вече.Бе бивш Неуспял при комунистите " кандидат комунист"! И са били прави Че не става отхвърляйки го като надежден! Поне за това им вярвам! Ах как чакаме изборите този пъъъъъът!-:)

10

Анонимен

преди 4 години

До 12 България засега расте само на дебел г.з на политици. И дългът й расте също.

9

Ъ

преди 4 години

До АнонименНяма как да тръгнеш от 3000 лева за долар и да си много напред с материала, не става.Доларът сега струва точно 1730 неденоминирани лева. И е закован от тогава. Не е кой знае какъв скок това.

8

Анонимен

преди 4 години

Урсула сондира начи Бойко ше сондира Мая и *** на изборите. *** така ше ги сондира че ше им изленат чарвата одзат. Повече за избори няа да мислят. А България ше продължи да расте ако ще червените да се пукнат от напъни. Мъка е за тях за нас е кеф.

7

Анонимен

преди 4 години

Тая.Направо му го е набутала в очите на нашия!-:) Дали е схванал тънкия намек? Едва ли! Хайде ще го " изпратим" на изборите вече! Стига ни е срамиш на всякъде толкова години вече! Аз така и не го " избрах" нито веднъж.Научил се е сам да се " избира" през годините.Но схемата му този път Няма да мине!-:)

6

Сорос Ротшилдов Джр.

преди 4 години

селянине се тревожете вече сме избрали следващия ви лидери той е...Бойко Борисов

5

да знаете

преди 4 години

Колкото и да го натрапвате този, ПЪТНИК е и вече няма да е Началник на държавата.

4

Сорос Ротшилдов Джр.

преди 4 години

Червени политолози под път и над път. Кой не скача е червен!

3

Анонимен

преди 4 години

Няма как да тръгнеш от 3000 лева за долар и да си много напред с материала, не става.